[92-96]Colt CA0 - [CA4A 1.6] halogeny
Anonymous - 05-11-2007, 22:42
jeśli tylko znajdę coś co będzie odpowiadało mi i będzie ładnie wyglądało w oryginalnych otworach bo strasznie denerwuje mnie wygląd mojego colcika z rozbitym halogenem a z dziurą w zderzaku pewnie wnerwiałby mnie jeszcze bardziej to nie widzę przeszkód
Monia - 05-11-2007, 22:48
Tak więc kolego czekam na jakieś info oczywiscie również i koszt tej przyjemności, ale to jak już będziesz wiedział co i jak...
Ja generalnie będę tez buszowac, ale wiem ze nie będzie łato coś znalesc ehh..
Pozdrawiam
Anonymous - 05-11-2007, 22:55
nie ma problemu pozdrawiam również i jak już coś znajdę to powiadomię bo już wtedy nie będzie mi potrzebny a szkoda żeby miał leżeć jeśli miałby sie komuś przydać
Anonymous - 05-11-2007, 22:58
hmmm... czytajac te wypowiedzi przypomnialo mi sie ze jaki czas temu jak wychodzilem ze sklepu zwrocilem uwage na halogeny w zdezaku Poloneza ATU. Wydaly mi sie bardzo podobne to tych z Colta. Niestety narazie nie mam okazji tego sprawdzic wiec moze ktos inny sprobuje. Ponizej przykladowe zdjecia, troche niewyrazne ale nie znalazlem nic lepszego.
Anonymous - 05-11-2007, 23:09
na pewno jak najszybciej to sprawdzę po faktycznie wygląd podobny tylko czy wielkość ta sama
sruba - 06-11-2007, 08:03
halogeny z Poloneza są dużo większe i w zderzak Misia nie wejdą.
sprawdzałem...
Anonymous - 06-11-2007, 09:11
czyli wszystko sie wyjasnilo i niestety trzeba szukac dalej ale szkoda bo mysle ze niebylo by duzego problemu z kupnem takich halogenow
Anonymous - 07-11-2007, 09:38
Dokładnie dwa dni temu postanowiłem wyjąc halogeny i zakonserwować je przed zimą.Tymbardziej że w jednym pojawiła się para wodna wieć musi być gdzieś jakaś nieszczelność.Niestety halogeny rozsypały mi się w ręku dosłownie w drobny mak.No nic, wyjąłem tylko ramki i szkiełka i zrobiłem zaślepki ale propo tematu jutro jade na spoooory skład lamp i halogenów i będe pasował od innego autka.O wyniku przeprowadzonej operacji napewno poinformuje kolegów i koleżanki.
Monia - 07-11-2007, 21:38
Kuczan pisz poszło Ci dopasowywanie innych halogenków hmm bo jak ja nie znajde drugiego to pewnie też skłonie się do zamienników
|
|
|