Świętokrzyskie - Przygotowania do spotó(w) Mitsu Świetokrzyskiego
sion2002 - 12-11-2007, 11:07
Oczywiście, że i ja sie pisze Standardowo z żoncia i może maluszkiem Termin jest mi prawie całkiem obojętny - zawsze znajde trochę czasu - szczególnie po 19-20.
Pozdrawiam
Krzys - 12-11-2007, 13:37
Też się pisze
VR4 już w garażu ,więc mam trochę czasu
sion2002 - 12-11-2007, 14:17
OOOOO A kiedy można sie wprosić na odwiedziny by ją obejrzeć???????????
Mam nadzieję, że to spotkanie wypali.
Pozdrawiam
Anonymous - 12-11-2007, 14:28
No to z Mitsu jest już nas 5-ciu Robson dogadowuj sie z Hondziarzami i dokładny termin ustalamy i jedziemy PzdR
Robson86 - 12-11-2007, 19:53
Krzys napisał/a: | VR4 już w garażu |
o Ty szczesciarzu...no to bez fotek na spocie sie nie obedzie
bomba napisał/a: | No to z Mitsu jest już nas 5-ciu |
a Kejti i Wiktor
łooł nie mozliwe ze az tylu nas tu jest
Poczekajmy jeszcze do jutra moze odezwie sie reszta Miskomaniakow i wtedy zaczniemy dzialac z Honda...tzn pytac
najssss
pozdroo
Anonymous - 12-11-2007, 21:47
A teraz panowie słuchajcie!!!!!!!! Jak mi sie uda to w tym tygodniu zwerbuje do paczki świętokrzyskich MManiaków pewnego Pana z ... tra ta ta ta Lancerem EVO VIII!!!! i jak sie uda to pojedzie z nami na Spocik!( ale nie obiecuje ze wypali!) jest na o-c jedno evo i jade z kumlem zagadać do właściciela) Jeśli wszystko dobrze pojdzie to z Ostrowca przyjedziemy w 5 Mitsu! 3 są już pewne!
PzdR
Robson86 - 12-11-2007, 21:58
bomba napisał/a: | tra ta ta ta Lancerem EVO VIII!!!! |
no comment zostawie to bez kometarza. Qrcze ale bylaby swietna faza
Ale to jest jakis mlodszy gosc, starszy (pytam w celu oszacowania prawdopodobienstwa przyjazdu tegos goscia )
A teraz do setna. "Gadalem z Honda Klub Kielce" i sprawa tak sie ma....
W tesco gdzie maja standartowe spoty co tydzien w piatki odpada ale to nie jest ich widzimisie, tylko juz gora tak narzucila-ze tylko oni i nic poza tym... Z tego co pogadalem sobie (przez net)z nimi to wydaja sie byc sympatyczni o dziwo powiedzieli ze nie ma czegos takiego jak glosna ,muza, sciganie sie (street-racing), palenie gum itp . Wiec ta miejscowka odpada...ale chetnie mozemy sie spotkac gdzies w innym miejscu...tylko teraz w jakim Milo by bylo zeby nie padalo na glowe i do naszych autek. Jak cos bede wiedzial wiecej napisze
a Ty bomba, postaraj sie jakos zwerbowac to Evo
5autek z Ostrowca najsss
pozdroo
Anonymous - 12-11-2007, 22:25
Jasne że sie postaram bo i mi na tym zależy koles ma ok 30 lat i nie wiem jak jest nastawiony na takkie coś ale sie wybierzemy z kumlem do niego i pogadamy( to moge obiecać) ale nie wiem jak z akceptacją! Trzymajcie kciuki może sie uda! Robson werbuj Miśkofanów z Kielc bo słyszałem ze jakieś fajne 3000gt sie u was buja! i może zrobilibyśmy cos więkrzego! Np przejażdzke gdzieś więkrzą ekipą i do jakiegoś baru zajechać to by pasarzerowie popili My byśmy pogadali! i tak miło czas spotu spędzić!! Tylko potrzeba kilka aut! Werbujcie ludzi i ja na ostrowcu cos pokombinuje!
PzdR
Anonymous - 12-11-2007, 22:46
siema jestem z ostrowca i śmigam eclipse, pisze sie na ten spot co organizujecie! Mam nadzieje ze to wypali! Trzymam kciuki Pzdr
Robson86 - 12-11-2007, 22:54
morda napisał/a: | siema jestem z ostrowca i śmigam eclipse, pisze sie na ten spot co organizujecie |
Witayyeeee morda napisał/a: | pisze sie na ten spot co organizujecie |
piekna sprawa, no to oporowo teraz musimy zorganizowac i doprowadzic do spotkania sie EVRBD bomba napisał/a: | ze jakieś fajne 3000gt sie u was buja |
taaak wiem ze bylo jedno na zlocie (numery tk) ale gosc mieszka na stale w Krakowie... bomba napisał/a: | Werbujcie ludzi i ja na ostrowcu cos pokombinuje! |
bedziemy dzialac
Pozdroo
Wiktor - 13-11-2007, 00:00
jesli spot bedzie po najblizszej niedzieli to sie pisze, wczesniej napewno nie dam rady
Pozdrawiam
Robson86 - 13-11-2007, 00:11
ojjj wczesniej bankowo nie da rady...oby tylko po niedzieli
Tam w Hondzie Klub Kielce jakos specyficznie podchodza do sprawy,pocisnac 3eba...
pozdroo
sion2002 - 13-11-2007, 00:39
A to 3000gt to przypadkiem takie ciemne zielone? Słyszałem od znajomego, że podobno ktoś w okolicach Końskich ma takowe a i widzę je dość często jak wyjeżdża z Kielc Łódzką - bywam tam u rodziców. Może kiedyś uda mi się wyskoczyć i je dogonić/zaczepić
Morda - witamy.
Wierzyć mi się nie chce jak nagle się Świętokrzyskie zaczęło rozrastać
Pozdrawiam
Wiktor - 13-11-2007, 12:59
spota nie koniecznie trzeba robic z honda, jesli maja jakies ale to po co sie narzucać???
jesli chodzi o 3000gt ciemno zielone to jest to samochod wspolwlasciciela leśnego dworu (i jeszcze kilku przedsiębiorstw)
wczesniej bylo jeszcze czerwone 3000gt w kielcach nawet mialem przyjemnosc tym samochodem jechac byl on drugiego z wlascicileli
Pozdrawiam
Anonymous - 13-11-2007, 15:32
no mi chodzilo o czerwone własnie ;] a co do niedzieli to spot będzie na pewno po niedzieli
A noi racja jak Honda nie chce to nie! zrobimy sobie sami cos;] Ważna jest przyjemna atmoswera! Kto bedzie mógł i miałochote to wpadnie! co Wy na to jakby do jakiegoś barku w Kielcach zajechać siąść i browarek jakiś wypić;] oczywiście mowie o pasażerach ??
|
|
|