Zachodniopomorskie - SPOT-y Mitsumaniaków
Anonymous - 09-11-2007, 12:21
1) HEXA
2) FRYZZ
3) Rafal_Szczecin
4) Derpin
5) Ah0nzo
6) Mariusz
7) Rados
8 ) arekp(90%, ze zdaze przyjechac)
9) Dresu
Dobrze, więc aby nie być za wcześnie to spotkajmy się o 20:00 na parkingu pod TESCO. Na wszystkich czekamy do 20:15 (spóźnialskich), potem ruszamy.
kaleos - 09-11-2007, 21:36
1) HEXA
2) FRYZZ
3) Rafal_Szczecin
4) Derpin
5) Ah0nzo
6) Mariusz
7) Rados
9) Dresu
10) kaleos (jesli nie bedzie padac)
Anonymous - 10-11-2007, 00:04
1) HEXA
2) FRYZZ
3) Rafal_Szczecin
4) Derpin
5) Ah0nzo
6) Mariusz
7) Rados
9) Dresu
10) kaleos (jesli nie bedzie padac)
11) [b]setko podjade się pożegna bo zmieniłem barwy klubowe ,muśle że narazie i pewnie już nie mam co tu szukać
Rafal_Szczecin - 10-11-2007, 00:09
oj Setko, nie gadaj glupot , nawet z chrajslerem jestes mile widziany wkoncu mitsumaniaki to ludzie,a nie auta, wiec jezeli bedziesz mial ochote i czas, oraz bedziesz w kraju to zapraszamy.
pytanie z innej beczki, czy czasem nie sprzedales juz sigmy ? ( bo widuje taka sama jak Twoja w sz-n , czasami w tesco, a nocuje na ul . Beringa ,jezdzi nia taki gosc w srednim wieku, z brzuszkiem )
mephisto - 10-11-2007, 00:38
jezeli nic mi nie wypadnie to tez sie zjawie z swojim miskiem,i poznam mitsumaniakow ze szczecina
Anonymous - 10-11-2007, 01:50
Rafal_Szczecin napisał/a: | pytanie z innej beczki, czy czasem nie sprzedales juz sigmy ? ( bo widuje taka sama jak Twoja w sz-n , czasami w tesco, a nocuje na ul . Beringa ,jezdzi nia taki gosc w srednim wieku, z brzuszkiem ) |
Zgadza się Rafał a co gorsze po powrocie do domu dowiedziałem sie że gość wjechał moją misią jakiejś kia w du... naszczęście nie tragicznie bo lampa, gril, maska i troche zderzak uciespiał.
A ja tak o nią dbałem
Anonymous - 11-11-2007, 11:41
mieszkam blisko ,wiec jezeli nie bedzie za mocno zawiewalo to wpadne
Anonymous - 11-11-2007, 12:27
Super, no to dobra ekipa się zbierze.
Rafal_Szczecin - 11-11-2007, 12:52
a ja mam pomysl jak zrobic nasz wjazd, zeby zrobic wrazenie
sa dwie opcje
jedna to wjechanie od tylu na krematorium (to pomysl dominika ), ( tamtedy gdzie jada na 1/4 ) , wszyscy w kolumience i na awaryjnych
a moj jest bardziej prosty czyli wjazd normalnie, tez w kolumience, bardzo powoli , i tez na awaryjnych
do tego wszystkiego moga dojsc jakies krotkie trabienia klaksonem cos teges, wszystko do przemyslenia
[ Dodano: 11-11-2007, 13:06 ]
misiaki, bo dzisiaj jest 11.11, zeby nie okazala sie buba, ze bramy tesco sa zamkniete hehe
Anonymous - 11-11-2007, 16:41
Pomysł z wjazdem od tyłu Krematorium jest strzałem w dziesiątkę, też o tym pomyślałam i tak zaplanowałam. Wtedy już z daleka będziemy widoczni .
Wjedziemy kolumną na awaryjnych, będziemy wtedy widoczni już z daleka. Poprowadzę Was powolutku, tak byśmy się pięknie zaprezentowali.
Szczegóły ustalimy pod Tesco (jak by bramy były zamkniętę to i tak się znajdziemy, staniemy pod nimi najwyżej).
Do zobaczenia!!! (p.s pogodę zamówiłam, więc żadnych opadów nie będzie).
Anonymous - 12-11-2007, 00:28
Ech, szkoda. że niestety z przyczyn niezależnych musiałem wcześniej jechać do Trójmiasta i nie mogłem dołączyć się do korowodu Miśków. Swoją drogą momentami było cholernie ślisko.
Anonymous - 12-11-2007, 16:22
I po spocie. Ale to był spot przez wielkie "S".
Frekfencja w naszym klubie tym razem dopisała, kto nie uczestniczył w tym spotkaniu ma czego żałować i wydaje mi się, że potwierdzą to wszyscy obecni wczoraj .
Bardzo żałuję, że Fryzz nie nakręcił filmiku jak wjeżdżaliśmy kolumną na Krematorium, bo to zrobiło ponoć piorunujące wrażenie (piękna kolumna aut, z flagami Mitsumaniaków i wszystkie miśki na awaryjnych)ale powiem Wam, że cały Klub Hondy był pod takim wrażeniem naszego "wjazdu" że po prostu stali jak wryci. HA !
Pogoda dopisała ( w sensie- nie było opadów), ale mimo wszystko chłód przepędził Nas z Krematorium , ale na tym spot się nie skończył. Wszystkie Miśki oraz Hondy pojechały do Galaxy na parking 1,5 piętra gdzie dalej kontynuowaliśmy imprezę
Niebawem pojawią się fotki ze spotu.
Było świetnie!!! Na pewno to powtórzymy
phot - 12-11-2007, 16:22
Mhm pojechalem sie ubrac wraz z Nina i wrocilem po 15 minutach i juz nikogo od nas nie bylo:D Dobrze ze moj koles honda przyjechal to byla dalsza czesc spotu mitsu honda:) jeszcze sie dwie hondy pozniej pojawily na chwile:) Gdziescie pojechali?:D
Pozdrawiam
Rafal_Szczecin - 12-11-2007, 17:27
potwierdzam ,wszystko co napisala Hexa, widok kilku jadacych za mna miskow we wstecznym lusterku - bezcenny
hehe naprawde super to wszylo
pozdrowka i dozobaczona nastepnym razem .
nastepna taka "akcje" mozna przeprowadzic jak juz sie ociepli , wtedy tez taki wjazd
phot - 12-11-2007, 18:35
No i znalazlem odpowiedz:) Widze ze z HEXA zgralem sie w poscie co do sekundy:) Wiedzialem i mowilem juz wczesniej ze najlepsze sa zloty parkingowo/marketowe:D;)
Szkoda ze zobaczylem ze spotu tylko tyle - ale musicie wybaczyc - bylismy w klapkach i koszulce wiec naprawde musielismy pojechac sie ubrac:D
Pozdrawiam
|
|
|