To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - SPOT-y Mitsumaniaków

Anonymous - 09-11-2007, 12:21

1) HEXA
2) FRYZZ
3) Rafal_Szczecin
4) Derpin
5) Ah0nzo
6) Mariusz
7) Rados
8 ) arekp(90%, ze zdaze przyjechac)
9) Dresu

Dobrze, więc aby nie być za wcześnie to spotkajmy się o 20:00 na parkingu pod TESCO. Na wszystkich czekamy do 20:15 (spóźnialskich), potem ruszamy.

kaleos - 09-11-2007, 21:36

1) HEXA
2) FRYZZ
3) Rafal_Szczecin
4) Derpin
5) Ah0nzo
6) Mariusz
7) Rados
9) Dresu
10) kaleos (jesli nie bedzie padac)

Anonymous - 10-11-2007, 00:04

1) HEXA
2) FRYZZ
3) Rafal_Szczecin
4) Derpin
5) Ah0nzo
6) Mariusz
7) Rados
9) Dresu
10) kaleos (jesli nie bedzie padac)
11) [b]setko
podjade się pożegna bo zmieniłem barwy klubowe :cry: ,muśle że narazie i pewnie już nie mam co tu szukać
:axe:

Rafal_Szczecin - 10-11-2007, 00:09

oj Setko, nie gadaj glupot , nawet z chrajslerem jestes mile widziany :) wkoncu mitsumaniaki to ludzie,a nie auta, wiec jezeli bedziesz mial ochote i czas, oraz bedziesz w kraju to zapraszamy.

pytanie z innej beczki, czy czasem nie sprzedales juz sigmy ? ( bo widuje taka sama jak Twoja w sz-n , czasami w tesco, a nocuje na ul . Beringa ,jezdzi nia taki gosc w srednim wieku, z brzuszkiem :D )

mephisto - 10-11-2007, 00:38

jezeli nic mi nie wypadnie to tez sie zjawie z swojim miskiem,i poznam mitsumaniakow ze szczecina :P
Anonymous - 10-11-2007, 01:50

Rafal_Szczecin napisał/a:
pytanie z innej beczki, czy czasem nie sprzedales juz sigmy ? ( bo widuje taka sama jak Twoja w sz-n , czasami w tesco, a nocuje na ul . Beringa ,jezdzi nia taki gosc w srednim wieku, z brzuszkiem )

Zgadza się Rafał a co gorsze po powrocie do domu dowiedziałem sie że gość wjechał moją misią jakiejś kia w du... :twisted: naszczęście nie tragicznie bo lampa, gril, maska i troche zderzak uciespiał.
A ja tak o nią dbałem :-X

Anonymous - 11-11-2007, 11:41

mieszkam blisko ,wiec jezeli nie bedzie za mocno zawiewalo to wpadne
Anonymous - 11-11-2007, 12:27

Super, no to dobra ekipa się zbierze. 8)
Rafal_Szczecin - 11-11-2007, 12:52

a ja mam pomysl jak zrobic nasz wjazd, zeby zrobic wrazenie :D

sa dwie opcje :)

jedna to wjechanie od tylu na krematorium (to pomysl dominika ), ( tamtedy gdzie jada na 1/4 ) , wszyscy w kolumience i na awaryjnych :D

a moj jest bardziej prosty :P czyli wjazd normalnie, tez w kolumience, bardzo powoli , i tez na awaryjnych :D

do tego wszystkiego moga dojsc jakies krotkie trabienia klaksonem :P cos teges, wszystko do przemyslenia

[ Dodano: 11-11-2007, 13:06 ]
misiaki, bo dzisiaj jest 11.11, zeby nie okazala sie buba, ze bramy tesco sa zamkniete :P hehe

Anonymous - 11-11-2007, 16:41

Pomysł z wjazdem od tyłu Krematorium jest strzałem w dziesiątkę, też o tym pomyślałam i tak zaplanowałam. Wtedy już z daleka będziemy widoczni .
Wjedziemy kolumną na awaryjnych, będziemy wtedy widoczni już z daleka. Poprowadzę Was powolutku, tak byśmy się pięknie zaprezentowali.

Szczegóły ustalimy pod Tesco (jak by bramy były zamkniętę to i tak się znajdziemy, staniemy pod nimi najwyżej).

Do zobaczenia!!! (p.s pogodę zamówiłam, więc żadnych opadów nie będzie). 8)

Anonymous - 12-11-2007, 00:28

Ech, szkoda. że niestety z przyczyn niezależnych musiałem wcześniej jechać do Trójmiasta i nie mogłem dołączyć się do korowodu Miśków. Swoją drogą momentami było cholernie ślisko.
Anonymous - 12-11-2007, 16:22

I po spocie. Ale to był spot przez wielkie "S".
Frekfencja w naszym klubie tym razem dopisała, kto nie uczestniczył w tym spotkaniu ma czego żałować i wydaje mi się, że potwierdzą to wszyscy obecni wczoraj .
Bardzo żałuję, że Fryzz nie nakręcił filmiku jak wjeżdżaliśmy kolumną na Krematorium, bo to zrobiło ponoć piorunujące wrażenie (piękna kolumna aut, z flagami Mitsumaniaków i wszystkie miśki na awaryjnych)ale powiem Wam, że cały Klub Hondy był pod takim wrażeniem naszego "wjazdu" że po prostu stali jak wryci. :mrgreen: HA !

Pogoda dopisała ( w sensie- nie było opadów), ale mimo wszystko chłód przepędził Nas z Krematorium , ale na tym spot się nie skończył. Wszystkie Miśki oraz Hondy pojechały do Galaxy na parking 1,5 piętra gdzie dalej kontynuowaliśmy imprezę :-)

Niebawem pojawią się fotki ze spotu.

Było świetnie!!! Na pewno to powtórzymy :-)

phot - 12-11-2007, 16:22

Mhm pojechalem sie ubrac wraz z Nina i wrocilem po 15 minutach i juz nikogo od nas nie bylo:D Dobrze ze moj koles honda przyjechal to byla dalsza czesc spotu mitsu honda:) jeszcze sie dwie hondy pozniej pojawily na chwile:) Gdziescie pojechali?:D
Pozdrawiam

Rafal_Szczecin - 12-11-2007, 17:27

potwierdzam ,wszystko co napisala Hexa, widok kilku jadacych za mna miskow we wstecznym lusterku - bezcenny :)

hehe naprawde super to wszylo :)

pozdrowka i dozobaczona nastepnym razem .

nastepna taka "akcje" mozna przeprowadzic jak juz sie ociepli , wtedy tez taki wjazd :)

phot - 12-11-2007, 18:35

No i znalazlem odpowiedz:) Widze ze z HEXA zgralem sie w poscie co do sekundy:) Wiedzialem i mowilem juz wczesniej ze najlepsze sa zloty parkingowo/marketowe:D;)
Szkoda ze zobaczylem ze spotu tylko tyle - ale musicie wybaczyc - bylismy w klapkach i koszulce wiec naprawde musielismy pojechac sie ubrac:D
Pozdrawiam