[02-06]Lancer CS0 - Koszty utrzymania lancerka 2.0
Artii - 22-11-2007, 12:02
akbi napisał/a: | sla napisał/a: | Artii napisał/a:
Czy jest wersja lancera 2.0 nie SPORT?
nie |
Mi się wydaje, że były ... ale tak czy inaczej Lancery CS z silnikiem 2.0 chyba nie są już dostępne jako nowe ... nastała era Lancera X |
Niestety na nowego mnie nie stac .
Anonymous - 12-12-2007, 11:04 Temat postu: Re: Koszty utrzymania lancerka 2.0 Witam, przejechałem Lancerem 2.0 sport 75 tys, mam go od nowości.
1. Realne, jeśli jeździsz ekonomicznie, a on lubi jak się go kręci.
2. Tak,
3. Nie wiem,
4. Nie wiem
5. Oryginalne klocki, przynajmniej u mnie są bardzo trwałe, jeszcze mam fabryczne po 75 tys, a nie jeżdzę zbyt delikatnie.
8. Zależy czego szukasz, 1.6 to rakieta nie jest, 2.0 zapewnia dosyć sprawne poruszanie się, poza większą mocą ma lepiej zestrojone zawieszenie, no i fajniej wygląda.
Przez 2,5 roku odkąd go mam ani razu nie było żadnej usterki, nawet żarówki nie wymieniałem. Samochód super fajny, prosty bez bajerów, bezpieczny, dobrze się prowadzi, eksploatacja może trochę droga, ale brak usterek.
Anonymous - 13-12-2007, 19:55
Witam,
Nie wszystkie wersje 2.0 są w odmianie Sport. Są jeszcze wersje z podwyzszonym standardem ale bez obniżonego zawieszenia.
Pozdrawiam
Maciek
P.S. W Polsce chyba były tylko SPORT, a w niemczech Instyle i SPORT
sla - 13-12-2007, 22:04
Nazwa Instyle pochodzi już gdy wprowadzono nowe nazewnictwo. Wtedy już nie było wersji Sport, wyłączając krótki czas gdy nie sprzedano wszystkich starych modeli, a pokazały się już nowe.
|
|
|