To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Lancera! - Chcesz kupić Lancera z USA:)

Anonymous - 17-02-2008, 12:01

WeinMaster napisał/a:
a jak z serwisem ? czy w Polsce obowiązują gwarancje na zakupione w usa z salonu auta ?

nie wiem jak mitsu ale np. audi tak
sadze jednak ze nie bo w polsce jest problem z gwarancja aut kupionych w UE wiec USA pewnie na importera dziala jak czerwona plachta na byka.

WeinMaster - 17-02-2008, 15:54

To tak trochę kicha..... serwisować Miśka w USA....

[ Dodano: 19-02-2008, 10:15 ]
Wczoraj byłem w na jeździe próbnej Lancerem 08 we Wrocławiu i pytając się o serwis aut sprowadzonych na gwarancji, powiedziano mi, że nie ma problemu :) .
Czyżby rożnie interpretowały różni dilerzy ? :)

Anonymous - 29-02-2008, 17:55

sla napisał/a:
To łączny koszt naprawdę jest b. atrakcyjny Pełen wypas z przyzwoitym silniczkiem za cenę najsłabszej wersji w Polsce.

Kolega ostatnio sprowadził 3 samochody z USA i np. za jednego wraz ze sprowadzeniem i wszystkimi opłatami zabulił około 40 tyś zł :!: to k**a jak za darmo porównując to do ceny w Polsce (około 100 tyś zł).

Z tego co mi mówił to koszt transortu do olski to 1300 dolców a do niemiec (Hamburga) to około 800 dolców. Jego samochód był lekko stuknięty w tył (zbite lampy i walnięty zderzak) więc kolega go lekko rozłożyły i wysłał płacąc mniejsze opłaty.
Pozdrawiam

Juiceman - 02-03-2008, 01:10

MaxDamage napisał/a:

Z tego co mi mówił to koszt transortu do olski to 1300 dolców a do niemiec (Hamburga) to około 800 dolców. Jego samochód był lekko stuknięty w tył (zbite lampy i walnięty zderzak) więc kolega go lekko rozłożyły i wysłał płacąc mniejsze opłaty.
Pozdrawiam

Wystarczy zrobić myk i w papierach, napisać iż autko ma uszkodzony silnik - wtedy już w ogóle są grosze. No i oczywiście kontener 1000$ bez ubezpieczenia podajże....

Anonymous - 02-03-2008, 22:12

Więc krótkie pytanie, ile kosztuje na gotowo lancer z 2003-2004 roku?
Pozdr.

Juiceman - 03-03-2008, 15:22

5000-9000$ ?
http://www.exporttrader.com/