Sport - Inne - Pani Pitera a stadion narodowy.
JACA_1978 - 15-11-2007, 18:21
u nas(BYDZI) dostali MS juniorów lekkiej 2008 i co można http://www.bydgoskapilka....p?t=33&start=75
fakt że szału nie bedzie ale 70mln budują...chodzi o to że taka Pitera lub inny polityczny chwast nie zależnie od obozu nie wie o co chodzi ale chcę zabłysnąć a efekty odrazu widać
Anonymous - 15-11-2007, 19:31
JACA_1978 napisał/a: | ...chodzi o to że taka Pitera lub inny polityczny chwast nie zależnie od obozu nie wie o co chodzi ale chcę zabłysnąć a efekty odrazu widać |
o to biega nic nie dodam
ps:Warszawa chce wszystko a westa se te stolice mi to jest na ... potrzebne i moze wtedy troszkę się wyludni i odkorkuje
maxwell61 - 15-11-2007, 20:03
gumas_72 napisał/a: | ps:Warszawa chce wszystko a westa se te stolice mi to jest na ... potrzebne i moze wtedy troszkę się wyludni i odkorkuje | ehhhhhhhh gumas nie potrzebnie się stresujesz...my szare ludki i tak .... mamy do gadania, a wszelkie udowadnianie sobie ktore miasto lepsze nie ma sensu... skoro na posłów dostają się strażnicy miejscy lub dzieci w wieku 25 lat to chocbys miały złoty środek na budowe stadionów to i tak "chwasty" zawsze beda mialy pierwszenstwo...pozdrawiam
Anonymous - 15-11-2007, 21:03
dokładnie
akbi - 16-11-2007, 09:07
maxwell61 napisał/a: | skoro na posłów dostają się strażnicy miejscy lub dzieci w wieku 25 lat to chocbys miały złoty środek na budowe stadionów to i tak "chwasty" zawsze beda mialy pierwszenstwo |
również się niestety zgadzam ... ale do tych pojedynczych jednostek "chwastowych" należy jeszcze dodać co najmniej kilka tysięcy tych co na nich głosowało.
Anonymous - 16-11-2007, 10:54
akbi napisał/a: | maxwell61 napisał/a: | skoro na posłów dostają się strażnicy miejscy lub dzieci w wieku 25 lat to chocbys miały złoty środek na budowe stadionów to i tak "chwasty" zawsze beda mialy pierwszenstwo |
również się niestety zgadzam ... ale do tych pojedynczych jednostek "chwastowych" należy jeszcze dodać co najmniej kilka tysięcy tych co na nich głosowało. |
Dokładnie to chciałem napisać co Akbi - to nie świadczy o tych co sie dostali ale o poziomie społeczeństwa bo to ludzie ich wybrali i chcieli aby ich reprezentowali w sejmie Pamiętajmy że sejm jest odzwierciedleniem społeczeństwa (poniekąd)..............
maxwell61 - 16-11-2007, 15:59
niestety ludzie należą do naiwnych...załózmy startuje pani lekarz, która ma pojęcie o politce jak P. Pitera...jesli jest lubiana to zagłosuje na nią pół miasta, bo ona taka mądra i miła... a q...a na polityce to sie zna jak ja na cybernetyce, ale kogo to obchodzi...ważne że jest miła i wykształcona (medycznie)...a P. Pitera jest kim z wykształcenia??
Anonymous - 16-11-2007, 16:07
maxwell61 napisał/a: | a P. Pitera jest kim z wykształcenia?? |
dyrektorem
zawód: prezes
akbi - 16-11-2007, 16:24
maxwell61 napisał/a: | ważne że jest miła i wykształcona (medycznie) |
i słusznie ... ale niech idzie na ministra zdrowia, albo do jakieś komisji związanej ze zdrowiem, a nie np do Ministerstwa Sportu czy Obrony Narodowej
maxwell61 - 16-11-2007, 16:46
akbi, gratulacje!!!! 4000 ...
akbi napisał/a: | ale niech idzie na ministra zdrowia, albo do jakieś komisji związanej ze zdrowiem, a nie np do Ministerstwa Sportu czy Obrony Narodowej | czuje że i tam nie da rady
|
|
|