To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Carisma - Techniczne - [Carisma]Wymiana radia - jak?

Anonymous - 19-11-2007, 17:45

polskie realia tu nie ma tego problemu bo kazdego stac na nowe nie ma zbytu na kradzione chyba ze polacy do polski woza
Anonymous - 25-11-2008, 10:59

witam
jakie funkcje będzie pokazywał wyświetlacz komputera po wymianie radja na nie orginalne?

Anonymous - 29-11-2008, 04:39

wiśnia napisał/a:
witam
jakie funkcje będzie pokazywał wyświetlacz komputera po wymianie radja na nie orginalne?

Będziesz miał widoczny jedynie napis "LOCK"... Nawet o zegarku można zapomnieć...

Anonymous - 29-11-2008, 06:51

Zalezy co sobie ustawisz przed wymiana radia , czy dystans jaki mozesz przejechac , czy srednie spalanie , a trzecie nie pamietam co bylo , zegarek dziala bez problemu i temperature tez pokazuje. Ja sobie przed wymiana ustawilem na wyswietlaczu srednie spalanie i tylko to mi pokazuje, no i oczywiscie zegarek i temperature na zewnatrz.
kkriss - 29-11-2008, 08:13

A kup sobie transmiter i nie wymieniaj radia - koszt transmitera to 40 - 60 zł i masz mp3 na karte SD, bez wymiany radia.
Hubeeert - 01-12-2008, 20:20

enanthate, nieprawda - wyświetlaną funkcję można zmienić - w Carisma FAQ jest opis jak.
ma_trix - 25-12-2009, 19:42

Witam,mam takie pytanko,mam obecnie radyjko Panasonica,dziś próbowałem je zdemontować i wymienić na inne z mp3,no ale niestety nie potrafię wyciągnąć ,podważałem,wykręcałem śrubki,stosowałem rożne triki ,ale niestety nie udało mi się ,moje pytanie czy będę musiał zdemontować konsole zęby je wyciągnąć ???
Zna ktoś jakiś sposób ???
Pozdr

robertdg - 25-12-2009, 20:02

ma_trix, potrzebujesz klucze do radia TAKIE mozesz je sobie zrobic z kawałka blachy, szerokosc okolo 0.5cm i wsunac w otwory od czolowej strony radia pod panelem, ten plastik ktory zapewne rozreciles (jezeli byl przykrecany na ok 4 srubki)