To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MMC Car Poland & Dilerzy Mitsubishi - ASO Białystok -opinie o serwisie i naprawach gwarancyjnych

skull - 01-09-2009, 11:39

Znalazłem ten wątek to przy okazji zapytam :) Muszę wymienić te nieszczęsne popychacze w swoim GDI i tak zastanawiam się w którym ASO to zrobić.W mojej mieścinie nie ma serwisu a możliwości noclegu i pomocy mam w Gdańsku lub Elblągu oraz w Białymstoku.Jeszcze Olsztyn niby najbliżej,ale jakoś nie wzbudzili mojego zaufania :wink: Tak przyznam szczerze,że w Białym najbardziej mi odpowiada bo rodzice mieszkają :biggrin: To jak koledzy jest z ASO Białystok cenowo i czasowo,dają radę :wink:
Dyzio i Saba - 07-09-2009, 18:20

Szczerze polecam Białystok.
Rzeczowo , konkretnie i bez zbędnych ceregieli.
Korzystam z tego serwisu od siedmiu lat - mieszkam i pracuje w Warszawie

Moomin - 29-09-2009, 20:34

Dyzio i Saba napisał/a:
Szczerze polecam Białystok.
Rzeczowo , konkretnie i bez zbędnych ceregieli.
Korzystam z tego serwisu od siedmiu lat - mieszkam i pracuje w Warszawie

A z kim masz najczęściej kontakt? Z panem Wojtkiem czy panem Emilem? Bo ten drugi to mi podpada już nie po raz pierwszy.

Jackie - 30-09-2009, 09:24

Moomin, w zasadzie na dniach otwieram nowy serwis więc jakby co wal jak w dym do salonu ;)
Pozdrawiam

SERWIS GRAFIX - 13-10-2009, 16:41

Jackie napisał/a:
Moomin, w zasadzie na dniach otwieram nowy serwis więc jakby co wal jak w dym do salonu ;)
Pozdrawiam

"...słowo się rzekło..." :)

Witamy wszystkich i zapraszamy.

Moomin - 13-10-2009, 16:51

SERWIS GRAFIX napisał/a:
Jackie napisał/a:
Pozdrawiam

"...słowo się rzekło..." :)

Odwiedzę przy najbliższej okazji. :)

Trik - 13-10-2009, 20:10

SERWIS GRAFIX napisał/a:
"...słowo się rzekło..."

Nooooo, wreszcze oficjalny komunikat. :)
To ja też zalece. W końcu "zawsze" mam po drodze do domu.

Uwex - 05-02-2010, 09:54

SERWIS GRAFIX - witam na forum :)
szkoda , że mam aż tak daleko - chociaż na razie jestem zadowolony ze swojego ASO ( Rybnik) .

Anonymous - 16-02-2010, 17:16

A ja już byłem w nowym GRAFIX-ie i bardzo mi się podobało, zostałem obsłużony "w biegu" to znaczy wszedłem "dzieńdobry, zderzak" i jeszcze dobrze się nie rozejrzałem a misia już oglądał mechanior, to mówie "i alarm" a w te słowa spod ziemi wyrasta elektryk i nawet nie zaptał "co alarm ?" tylko odrazu robi, no poprostu bajer :) . Ale to nie koniec, odwracam się a tu Kierownik serwisu "co tam, jak tam ?" a zaraz za nim Sylwia z recepji "może kawę ?", nie no to mi się podoba. Zanim zdążyłem wziąć pierwszego łyka kawy samochód już stał gotowy a kluczyki w kieszeni. Tak więc pierwsze wrażenie jest bardzo pozytywne, oby każde następne było takie samo. Szczerze polecam, zainteresowanie klientem jak i obsługa jest wręcz wzorowa. Jedna rzecz na minus to niedosłodzona kawa ;) (pozdrowienia dla Sylwii :) ).
Jackie - 16-02-2010, 22:10

Griever01 napisał/a:
Jedna rzecz na minus to niedosłodzona kawa ;) (pozdrowienia dla Sylwii :) ).

No i bądź tu mądry...Toż ten brak cukru to dla zdrowia i spokoju ducha jest, znaczy brak, znaczy jest brak temu cukru..... czy tak jakoś ;)
A tak na serio- cieszę się, że jesteś zadowolony i następnym razem to mów, to się i cukier znajdzie ;) Bardzo nam zależy na opiniach klientów (w końcu to nowa załoga i pewnie wpadki się będą zdarzały ale jak będziemy rozmawiać i komunikować potrzeby - to będzie też motywacja do zmian)
Tak czy inaczej - dzięki za miłe słowa a my postaramy się zaufania nie zawieść ;)
Pozdrawiam

Anonymous - 16-02-2010, 22:18

Jackie, ja byłem i jestem zadowolony...odwiedzę Was na wiosnę ponownie :)
Jackie - 16-02-2010, 22:21

bubek napisał/a:
Jackie, ja byłem i jestem zadowolony...odwiedzę Was na wiosnę ponownie :)

Wpadaj wpadaj ;) Zawsze jest miło popatrzeć na Sigmę i to w takim wypasie ;) (szefowi nowego serwisu aż łapy drżą bo Sigmą natrzaskał jakąś chorą ilość km. ;) )
KAWA BĘDZIE Z CUKREM :!: OBIECUJĘ :!: ;)
Pozdrawiam

Anonymous - 18-02-2010, 17:15

Haha z tym cukrem to taki malutki żarcik był. Po prostu do czegoś musiałem się przyczepić, jeszcze by kto pomyślał, że stronniczy jestem ;) .
rezon - 02-03-2010, 18:02

Byłem wczoraj w Białymstoku i przy w czasie załatwiania swoich spraw zleciłem przegląd Outka. Jak wykonany przegląd - szczerze mówiąc nie wiem, bo nie siedziałem w serwisie i nie patrzyłem na ręcę. Ale umycie samochodu, a zwłaszcza jego poodkurzanie to mnie w kompleksy wpędza. Ostatni raz był taki czysty przed zakupem. Niby jakoś samochód sprzątam, ale żeby aż tak.... :shock: MIła obsługa, fachowa rozmowa, itd..
JCH - 02-03-2010, 19:20

rezon napisał/a:
Byłem wczoraj w Białymstoku .... MIła obsługa, fachowa rozmowa, itd..
Gdyby tak jeszcze drzwi i wiązkę haka podmienili na te właściwe można by powiedzieć, że problemy z ASO to Ci się przyśniły ;) :lol: 8)