To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Mi¶ki - moje CA0...

londolut - 02-03-2008, 00:59

Rafal_Szczecin napisał/a:
i tak tylni zderzak miales do malowania :P
Fakt, fakt, na koniec marca my¶lę będzie cacy bo jeszcze drzwi mam do roboty. Co do zderzaka na granat to mnie jaki¶ gamoń w cieniasie przetarł pod firm± :? Nie ma co gadać ludziska się pchaj± na hamca gdzie popadnie.
Juiceman - 02-03-2008, 01:00

WeĽmiesz g±bkę, przetrzesz weĽmiesz kredkę - i póki wiać nie przestanie to styknie :wink:
londolut - 02-03-2008, 01:05

Juiceman napisał/a:
WeĽmiesz g±bkę, przetrzesz weĽmiesz kredkę - i póki wiać nie przestanie to styknie :wink:
Nie tak prosto. Na foto tego tak nie widać ale zderzak jest wydarty a nie tylko pokolorowany :? Trzeba go szpachl± poci±gn±ć, wyszlifować i prysn±ć.
Mario - 02-03-2008, 12:25

No tak ¶rednio to wygl±da...Ale powodzenia ;) będzie dobrze :mrgreen:
londolut - 02-03-2008, 14:06
Temat postu: Re: moje CA0...
Nie wiem co to się stało :shock: Już tego niema... hmmm :doubt:
Mario - 02-03-2008, 14:22

Noi ?
karolgt - 02-03-2008, 21:17

Ja bym dał tacie szlaban na wychodzenie z domu przez miesi±c conajmniej :D

nei wiem co masz namysli ze juz tego nie ma, ale takie zarysowania lakierem schodz± bez problemu - tzn "wgębienia" pozostaj± ale lakier można bez problemu zmyc jakims alkoholem.

Mario - 02-03-2008, 21:46

londolut napisał/a:
Nie wiem co to się stało Już tego niema... hmmm

chodzi ci o to co poprzednio cytowałe¶ ? :D
czy o ryse ? :P

londolut - 02-03-2008, 23:51

karolgt napisał/a:
Ja bym dał tacie szlaban na wychodzenie z domu przez miesi±c conajmniej :D
Rozważę... :twisted: i zakaz ogl±dania TV :finga:
karolgt napisał/a:
nei wiem co masz namysli ze juz tego nie ma
Co¶ poklikałem i się poryrało ;) Zacytowałem całego pierwszego posta :mrgreen:
karolgt napisał/a:
takie zarysowania lakierem schodz± bez problemu - tzn "wgębienia" pozostaj± ale lakier można bez problemu zmyc jakims alkoholem.
Hmm dałe¶ mi do my¶lenia... Jutro pójdzie w ruch spirytus 8) w skali 1:1 - jeden w gardło i jeden na zderzak :badgrin:

MaRIo_ napisał/a:
chodzi ci o to co poprzednio cytowałe¶ ? :D
No pewnie, że o to :badgrin:
karolgt - 03-03-2008, 00:02

tylko tym alkoholem ruchy musz± być szybkie i zdecydowane, bo jak zaczniesz trzeć w 1 miejscu dokładnie to też Twój lakier Ci zmyje, a nie sama niechcian± farbe. 8)
Mario - 03-03-2008, 16:26

londolut to napisz jakbys sie zastosował do rad karolagt i co z tego wynikło :)
pozdrawiam i powodzenia :wink:
MARIO

londolut - 03-03-2008, 16:38

Jutro się do tego zabiorę bo dzi¶ miałem lekki amok :doubt: A po wczorajszych eskapadach na forum wstałem dopiero o 11 :mrgreen:
londolut - 14-03-2008, 15:44

Rozrz±d...
...okazał się niebywałym uparciuchem ale po 3 godzinach walki, dorabiania special tools`ów i innych potrzebnych gratów uporałem się z nim. Colcina dostała pasek Mitsuboshi, rolkę NTN i uszczelniacze NOK. Troszkę się zdziwiłem bo siedział w nim pasek Gates a i wielorowkowy od wspomagania ma Gates`a a od alternatora jest chyba fabryczny bo niema nazwy tylko jakie¶ oznaczenia. Nie obyło się też bez odkręcania łapy i poduszki silnika. Przyjemna robota zwłaszcza, że wg licznika mam na trzaskane 99578km Więc do 160000 mam spokój :)

Foto tylko 1 niestety bo byłem zapaćkany w oleju i smarze także nie chciałem aparatu dotykać :D

londolut - 21-03-2008, 16:00

21 marca...
... zacz±ł się jak zwykle bardzo ¶pi±co. Jechałem z pracy i doszło do mnie, że Colciak wykręci dzi¶ magiczn± liczbę 100000. Aż się zatrzymałem żeby zrobić foto i... rozładował mi się telefon :D Kombinowałem dobre 5 min. na drodze szybkiego ruchu jak uruchomić padalca, zrobić foto i uwiecznić to jakże historyczne wydarzenie. No i udało się...

Przyjechałem do domu i...
pojechałem po nocce do Krakowa i kupiłem Colciakowi z tej okazji komplet nowiutkich 15" alusów 8) . W pi±tek umyję Mi¶ka, bo się ubrudził po dzisiejszej podróży, założę felunek, zrobię kilka fotek i pochwalę się, a jak 8) 8)

Hugo - 21-03-2008, 16:33

londolut napisał/a:
kupiłem Colciakowi z tej okazji komplet nowiutkich 15" alusów
londolut nie żebym się czepiał, ale jechałem dzisiaj dziewczyny CAO 1.3 na 13" stalówkach i oponach 155/60 R13 i to auto w ogóle nie przy¶piesza. A co dopiero na 15" kołach :? . Tyle, że w tym autku jest dziurawa (konkretnie) rura wydechowa pod autem i moze to ma wpływ na przy¶pieszenie. Idę wymieniać...