To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Moje EVO IX

Monia - 20-12-2007, 22:20

:oops: się zakochałam się :oops: zbieram własnie na takiego miśka... hmm brakuje mi jakies 40 000 jak by tak patrzyć z uboższym wyposażeniem ;)

GRATULUJE i zazdroszczę :)

Anonymous - 21-12-2007, 21:41

Autko piekne... no tylko jak pisze kolezanka zazdroscic... Kolorek wymiata.. a ja mysle własnie czy gdzies na cwiartce w polsce juz go nie widywałem... ale moze to tylko złudzenie...

p.S - co do tego legnum to kurde.. co to jest:P jakas specjalna odmiana??? bo na youtube filmy zapieraja dech w piersiach..

Anonymous - 21-12-2007, 22:56

Pele napisał/a:
Autko piekne... no tylko jak pisze kolezanka zazdroscic... Kolorek wymiata.. a ja mysle własnie czy gdzies na cwiartce w polsce juz go nie widywałem... ale moze to tylko złudzenie...

p.S - co do tego legnum to kurde.. co to jest:P jakas specjalna odmiana??? bo na youtube filmy zapieraja dech w piersiach..

Na ćwiartce byłem tylko raz i to przypadkiem. Przyjechałem już praktycznie po zawodach i startowałem 1 raz po za konkursem.

Pozdro.

macia - 23-12-2007, 18:33

roch_27 napisał/a:
Polecam zobaczyć ten krótki filmik

Kurde, roch_27 co Ty tam widzisz niezwykłego, bo ja czekałem, czekałem i... mało z nudów nie umarłem :lol:

roch_27 - 24-12-2007, 09:31

Faktycznie długo się rozkręca ;) Tak jak napisałem- najlepsza jest końcówka :)

pozdro

Anonymous - 30-01-2008, 20:46
Temat postu: Evolution
Wiatm Cie Grześku10!! cóż..auto zapiera dech ...przynjamniej u mnie:]Twoje Evo wygląda identycznie tak samo jak sobie wymarzyłem. Jestem zakochany w tym aucie od kilku lat ale moja sytauacja finansowa raczej nie pozwoli mi na jego zakup, ale kiedyś kto wie...:D Dość rozczulania się, wielki szacunek za to że dzięki Tobie po tym nędznym kraju jeździ jeszcze jedno Evo a nie np. BBBeeeema Także gratulacje:] a powiedz mi czy trzaba jakichś większych umiejętości do sprawnego poruszania się tą Bestią? pozdrawiam!!
Anonymous - 31-01-2008, 12:44

Z pewnością to auto to marzenie większości z Nas:) Gratuluje bo jest naprawdę czego!