To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Carisma - Techniczne - Światła dzienne do Cari

barthez2183 - 19-02-2014, 17:24

A mi się nie chciało bawić w zakładanie automatu i podłączyłem w najprostszy sposób, plus po zapłonie pod bezpiecznik od radia a minus do plusa świateł pozycyjnych i wszystko działa tak jak powinno :D
plecho1 - 19-02-2014, 19:38

Ja mam okrągłe ledy w miejscu przeciwmgielnych bo przeciwmgielne jakoś nigdy mi się nie przydały. Ja polecam najprostsze żarówkowe światła dzienne. Za swoje ledy z firmy MaxLed dałem około 160 zł i około miesiąca po skończeniu się gwarancji w jednej lampie przepaliły mi się dwie diody :) W sumie sam sobie je wymieniłem ale raczej wszyscy tak nie potrafią więc takich tanich lepiej nie kupować a płacenie za takie lampy 250 czy więcej mija się z celem. Polskie żarówkowe kosztują maksymalnie 100zł i też bardzo dobrze spełnią swoje zadanie.
Batmanikus - 20-02-2014, 12:34

emfranc napisał/a:
Batmanikus,
Pochwal się jak to podłączyłeś?

Kolega mi to podłączał :mrgreen:

Cb_KrAsNaL napisał/a:
@Batmanikus gdzie kupiłeś za ile?. Ładnie świecą :)

Kupiłem w sklepie :mrgreen: NSSC 504

Cb_KrAsNaL - 21-02-2014, 02:53

@Batmanikus Nie masz problemów typu zakłóceń w radio cd/tape, radio cb jeśli posiadasz itp....?
Jaro1974 - 21-02-2014, 08:00

Nie ma żadnych zakłóceń. Ja mam takie od dwóch lat u siebie i niczego takiego nie stwierdziłem.
Batmanikus - 21-02-2014, 23:43

Potwierdzam brak zakłóceń. Co prawda CB jeszcze nie mam ale w kwestii muzyki jest bez najmniejszego problemu :) W końcu to nie jakaś podróba, tylko podobno całkiem dobry wynalazek.
gitara - 30-03-2014, 15:16

Batmanikus, Witaj . A gdzie kupiłeś te światła i za ile ? Pozdrawiam Gitara

[ Dodano: 30-03-2014, 16:37 ]
Gdzie koledzy zamontowaliście światła do jazdy dziennej mając światła przeciwmgielne ( mało miejsca ) proszę o rady ewentualnie foto . Pozdrawiam Gitara