Nasze Miśki - Moja super terenówka Pajero I 87r 2.5 TD
Mario - 11-03-2008, 19:35
hehe:D Ładnie
jacek11 - 11-03-2008, 21:10
Widać że lubi tę gablotę.
PiotrekSL4 - 11-03-2008, 21:25
Jak na 20-sto letnie autko to wygląda świetnie. Kolor niczego sobie. Slinik też widać zadbany. Jak sie sprawuje w trudnym terenie??
rtvstefan - 12-03-2008, 18:40
No właśnie miałem okazję sie zakopać jakieś trzy tygodnie temu w błótku aż po same ośki ale cofając do tyłu jakoś z tego wyszedłem, po swiętach planuję jechać na trzy dni w góry to zobaczymy jak będzie
Pozdrawiam!
rtvstefan - 23-11-2008, 20:45
Własnie się trochę poślizgałem Pozdrawiam!
http://pl.youtube.com/watch?v=xRTaEDygSA8
Wiadomość z ostatniej chwili!Remoncik skrzyni biegów kosztował mnie 1050zł.
Pozdrawiawiam!
PiotrBe - 23-02-2009, 10:29
dopiero teraz trafiłem na Twoje autko.
Jest piekne, nie wiem dlaczego przejmujesz sie kolorem, dla mnie najładniejszy jaki wychodził.
Miałem okazje pojeździc takim pajero jakies 30 minut po leciutkim terenie i sie zakochałem. Sam chcialbym taka zabawkę. Pajero I rules:) zarówno mechanicznie, jak i wizualnie.
pozdrawiam i życze bezawaryjnego użytkowania
rtvstefan - 01-03-2009, 19:58
Dzięki za fajną ocenę W zasadzie już się przyzwyczaiłem do tego koloru chociaż wolałbym teraz kolor wojskowy , khaki lub podobny ponieważ jeżdzę dużo w sezonie letnim po lesie i na grzyby i inne wypady krajoznawcze a co do samego samochodu i wyglądu to też jestem w nim zakochany
Pozdrawiam!
PiotrBe - 16-08-2009, 09:32
i ja się doczekałem, kupiem wiosna pI short 2,6 b+g
Zgnilek trochę, ale mam zamiar go wyrobic przez zimę. Mój miał taki sam kolor jak twój, tylko niestety w polsce ktos go spaskudził dziwnym akrylem z malucha chyba. Mam zamiar położyć na nim właśnie mat zieleń.
Twojego byłoby szkoda na przelakierowanie, to klasyk.
Ja narazie jeżdzę na szosowkach 215/75 i daje rade, czasem ktoś mi musi z kinetyka strzelić, ale to standard, nie ma aut, które przejda wszystko.
Pozdrawiam
rtvstefan - 27-08-2009, 14:48
Witam.I w tym cała rzecz że mnie też podoba się taka zieleń o której mówisz a ja mam raczej niebieski fiolet Pozdrawiam
rtvstefan - 20-09-2010, 13:05
Śmieszne ale znikły wszystkie zdjęcia mojego krążownika z forum.Pozdrowienia dla administratora.
mitsu_pl - 20-09-2010, 23:42
Hej.
Nawet nie wiedziałem, że ktoś na forum w dziale "nasze miśki" opisze OFF-ROAD'owca jakim jest Mitsubishi Pajero I
Mieliśmy kiedyś podobnego (kolor identyczny - niebieski metalic) tyle że long 3.0 V6 i automat - pełen wypas bez ABS-u i skóry. Był w rodzinie 9 lat, aż szkoda było się z nim rozstawać... Jego zdjęcia mam w galerii jakbyś chciał zerknąć:
http://mitsu1986.fotosik.pl/albumy/582174.html
Jak dla mnie nie ma lepszego !! Tyle co on z nami zjeździł świata (jak go kupiliśmy miał jakieś 160-180 tys. km, jak oddawaliśmy ponad 400tys , bez żadnej awarii napędów, skrzyni czy jakichkolwiek elementów przenoszących napęd...)
Lubiliśmy śmigać nim w teren chodź był trochę za długi i często czepiał tyłem lub szorował brzuszkiem. Ale to co on potrafił na oponach AT, to byłem po prostu w szoku... Wystarczyło, aby jednym kołem złapał przyczepność i wychodził z opresji...
Piękny misiek... za to że to Pajero I ode mnie wielki + i drugi za to, że to ten sam piękny kolorek
Pozdrawiam!
P.S.
Co do zdjęć, to mogły same wygasnąć, po prostu nikt za długo ich nie przeglądał...
Może czas wrzucić jakieś świeższe fotki
mkm - 21-09-2010, 23:43
rtvstefan, fotki zniknęły ponieważ serwer sie zmienił, a Ty je miałeś załadowane niestety na starym.
Sprawdzę czy da się je przywrócić.
rtvstefan - 23-01-2011, 19:03
Witam
Reupload-uje zdjęcia oraz dorzucam aktualne fotki
Wiadomość z ostatniej chwili-podarowałem mojemu silnikowi drugie życie za jedyne 4500 zł.
Pozdrawiam!
Ale ten czas leci mamy 2018r a pajero jeżdzi dalej !
|
|
|