To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Moja super terenówka Pajero I 87r 2.5 TD

Mario - 11-03-2008, 19:35

hehe:D Ładnie
jacek11 - 11-03-2008, 21:10

Widać że lubi tę gablotę.
PiotrekSL4 - 11-03-2008, 21:25

Jak na 20-sto letnie autko to wygląda świetnie. Kolor niczego sobie. Slinik też widać zadbany. Jak sie sprawuje w trudnym terenie??
rtvstefan - 12-03-2008, 18:40

No właśnie miałem okazję sie zakopać jakieś trzy tygodnie temu w błótku aż po same ośki ale cofając do tyłu jakoś z tego wyszedłem, po swiętach planuję jechać na trzy dni w góry to zobaczymy jak będzie
Pozdrawiam!

rtvstefan - 23-11-2008, 20:45

Własnie się trochę poślizgałem Pozdrawiam!
http://pl.youtube.com/watch?v=xRTaEDygSA8
Wiadomość z ostatniej chwili!Remoncik skrzyni biegów kosztował mnie 1050zł.
Pozdrawiawiam!

PiotrBe - 23-02-2009, 10:29

dopiero teraz trafiłem na Twoje autko.
Jest piekne, nie wiem dlaczego przejmujesz sie kolorem, dla mnie najładniejszy jaki wychodził.
Miałem okazje pojeździc takim pajero jakies 30 minut po leciutkim terenie i sie zakochałem. Sam chcialbym taka zabawkę. Pajero I rules:) zarówno mechanicznie, jak i wizualnie.
pozdrawiam i życze bezawaryjnego użytkowania

rtvstefan - 01-03-2009, 19:58

Dzięki za fajną ocenę W zasadzie już się przyzwyczaiłem do tego koloru chociaż wolałbym teraz kolor wojskowy , khaki lub podobny ponieważ jeżdzę dużo w sezonie letnim po lesie i na grzyby i inne wypady krajoznawcze a co do samego samochodu i wyglądu to też jestem w nim zakochany
Pozdrawiam!

PiotrBe - 16-08-2009, 09:32

i ja się doczekałem, kupiem wiosna pI short 2,6 b+g
Zgnilek trochę, ale mam zamiar go wyrobic przez zimę. Mój miał taki sam kolor jak twój, tylko niestety w polsce ktos go spaskudził dziwnym akrylem z malucha chyba. Mam zamiar położyć na nim właśnie mat zieleń.
Twojego byłoby szkoda na przelakierowanie, to klasyk.

Ja narazie jeżdzę na szosowkach 215/75 i daje rade, czasem ktoś mi musi z kinetyka strzelić, ale to standard, nie ma aut, które przejda wszystko.

Pozdrawiam

rtvstefan - 27-08-2009, 14:48

Witam.I w tym cała rzecz że mnie też podoba się taka zieleń o której mówisz a ja mam raczej niebieski fiolet Pozdrawiam
rtvstefan - 20-09-2010, 13:05

Śmieszne ale znikły wszystkie zdjęcia mojego krążownika z forum.Pozdrowienia dla administratora.
mitsu_pl - 20-09-2010, 23:42

Hej.
Nawet nie wiedziałem, że ktoś na forum w dziale "nasze miśki" opisze OFF-ROAD'owca jakim jest Mitsubishi Pajero I :D
Mieliśmy kiedyś podobnego (kolor identyczny - niebieski metalic) tyle że long 3.0 V6 i automat - pełen wypas bez ABS-u i skóry. Był w rodzinie 9 lat, aż szkoda było się z nim rozstawać... Jego zdjęcia mam w galerii jakbyś chciał zerknąć:

http://mitsu1986.fotosik.pl/albumy/582174.html

Jak dla mnie nie ma lepszego !! Tyle co on z nami zjeździł świata (jak go kupiliśmy miał jakieś 160-180 tys. km, jak oddawaliśmy ponad 400tys ;) , bez żadnej awarii napędów, skrzyni czy jakichkolwiek elementów przenoszących napęd...)
Lubiliśmy śmigać nim w teren chodź był trochę za długi i często czepiał tyłem lub szorował brzuszkiem. Ale to co on potrafił na oponach AT, to byłem po prostu w szoku... Wystarczyło, aby jednym kołem złapał przyczepność i wychodził z opresji...

Piękny misiek... za to że to Pajero I ode mnie wielki + i drugi za to, że to ten sam piękny kolorek :D
Pozdrawiam!

P.S.
Co do zdjęć, to mogły same wygasnąć, po prostu nikt za długo ich nie przeglądał...
Może czas wrzucić jakieś świeższe fotki ;)

mkm - 21-09-2010, 23:43

rtvstefan, fotki zniknęły ponieważ serwer sie zmienił, a Ty je miałeś załadowane niestety na starym.
Sprawdzę czy da się je przywrócić.

rtvstefan - 23-01-2011, 19:03

Witam

Reupload-uje zdjęcia oraz dorzucam aktualne fotki :)

Wiadomość z ostatniej chwili-podarowałem mojemu silnikowi drugie życie za jedyne 4500 zł.

Pozdrawiam!

Ale ten czas leci mamy 2018r a pajero jeżdzi dalej !