To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[96-02]Colt CJ0 - [CJxA] Wycieraczki Colt - jaka długość

Marcin-Krak - 09-01-2008, 22:39

Co do tego jakiej firmy wycieraczki wybrać już było na forum:
w dziale Colt
w dziale Carisma

Poza tym nie chcę się czepiać, ale przypominam o tym, że w dziale technicznym OT jest nie mile widziane :wink:

Pozdrawiam :)

Anonymous - 11-01-2008, 00:40

Angela, nie kupuj tych co podalas w linku. Obsatwiam ze tam placisz za wyglad a nie za jakosc. Poszukaj na Allegro Valeo Silencio. Do twojego modelu dlugosci wycieraczek to 530 mm (strona kierowcy) i 480 mm (strona pasazera). Ja znalazlem aukcje komplet za 50 zl. Sam mam ten typ w CAO i sa naprawde ciche i ladnie zbieraja.
Pozdrawiam
Łukasz

Anonymous - 11-01-2008, 10:46

jacobs napisał/a:
Angela, nie kupuj tych co podalas w linku.

Dzięki Łukasz za wiadomość ;) Ja już kupiłam wycieraczki,ale patrząc na to co napisałeś to całe szczęście ,że nie te z Allegro ;P Kupiłam w carrefourze,ale też te typu aero tylko innej firmy. Nie pamiętam jakiej,ale jak sprawdzę to podam. Wycieraczki są świetne, idealnie przylegaja do szyby i wszystko ścierają:) Pozdrawiam :)

[ Dodano: 11-01-2008, 10:53 ]
Marcin-Krak napisał/a:
Co do tego jakiej firmy wycieraczki wybrać już było na forum:

Wiem,że było, gdyż zanim postanowiłam cokolwiek tu napisać to przejrzałam wszystkie tematy forum. Mi nie chodziło o markę wycieraczek jakie mam kupić tylko o ich wymiary i nigdzie na forum nie znalazłam odp.na to pytanie. Dlatego założyłam ten temat.

Pozdrawiam:)