Lancer Ogólne - Czy warto kupić Lancera 2.0 135 KM Kombi?
Karwoś - 28-03-2006, 22:30
Mi piszczały (chociaż to wersja USA gdzie sypią więcej soli niż w Polsce) , Ale już nie skrzypią bo soli brak na drogach. A ich koszt to coś 85 zł za sztukę - sztuk 2 więc 170 + montaż. Tak mi powiedziano w serwisie.
Jackie - 29-03-2006, 09:35
zulu napisał/a: | hmmm, już raz słyszałem o tych tulejkach, ale u mnie po 2 zimach nic a nic nie skrzypi w zawieszeniu.
Jackie, ile by kosztowało, jakby sie te tulejki zdecydowały zużyć po koncu gwarancji?
Chyba, że MMC pozwala wymieniać profilaktycznie każdemu kto o to zapyta |
Hehehe, no to masz fuksa:) Niestety do chwili kiedy nie skrzeczy nie wymieniamy. Brak podstaw;) I teraz nie wiem czego ci życzyć, czy żeby było jak dalej czy żeby ci skrzypieć zaczęło....;)
MitsuGo - 30-10-2018, 21:10
Jackie napisał/a: | Kłopotów brak (oprócz standardu w Lancerach - tulejki po zimie do wymiany na te które znoszą sól - gwarancja, 45 minut pracy serwisu)
Pozdrawiam |
Można prosić coś więcej na temat tych tulejek. Gdzie to się mieści w aucie itp. ?
Jackie - 31-10-2018, 11:32
Jeżu Kolczasty! Aleś kotleta odgrzał 2006 rok, wykopalisko jak nie wiem co
O ile pamiętam chodziło o tulejki w tylnym zawieszeniu, ale pewności nie mam...
Pozdrawiam
MitsuGo - 03-11-2018, 15:37
Jackie napisał/a: | Jeżu Kolczasty! Aleś kotleta odgrzał 2006 rok, wykopalisko jak nie wiem co
O ile pamiętam chodziło o tulejki w tylnym zawieszeniu, ale pewności nie mam...
Pozdrawiam |
Temat jak najbardziej aktualny, Lancery 2.0 135KM są nadal oferowane na runku choć pewnie nie w salonach Mitsubishi
Wersje z 2006-2008 powinny mieć nadal gwarancję na perforację w/g danych marketingowych - 12 lat.
Czy Grafix i inni przedstawiciele Mitsubishi w naszym kraju uznają tego typu gwarancje ?
sla - 03-11-2018, 17:24
MitsuGo napisał/a: | Czy Grafix i inni przedstawiciele Mitsubishi w naszym kraju uznają tego typu gwarancje ? | Pewnie tak jeżeli masz coroczne przeglądy lakiernicze w ASO i naprawiasz na bieżąco odpryski lakieru.
MitsuGo - 07-11-2018, 07:25
Czy coroczne przeglądy lakiernicze były zapisane w warunkach gwarancji na perforację nadwozia ?
Odpryski lakieru można naprawiać samodzielnie, często instrukcje obsługi auta opisują jak to robić.
Jackie - 07-11-2018, 09:37
MitsuGo napisał/a: | Czy coroczne przeglądy lakiernicze były zapisane w warunkach gwarancji na perforację nadwozia ? |
Oczywiście.
MitsuGo napisał/a: | Odpryski lakieru można naprawiać samodzielnie, często instrukcje obsługi auta opisują jak to robić. |
I tak, i nie. Tak - jeżeli odprysk nie naruszył podkładu, nie - jeżeli jest głębszy.
Pozdrawiam
|
|
|