To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Space Star Ogólne - Zestaw xenonów

cns80 - 04-02-2008, 09:27

co_hipi napisał/a:
Przyznaje racje lecz i podtrzymuje to czego sie dowiedziałem od diagnosty nie wyssałem tego z palca ale ciesze sie ze i na naszym forum temat ten został rozwiniety i mniej wiecej wspólnymi siłami wyjaśniony
POZDRAWIAM

wiem coś o tym, bo mój diagnosta też sobie takie "xenony" założył. On jest niereformowalny :D

Anonymous - 21-03-2008, 15:11

Witam
Dziele sie z wami swoimi doswiadczeniami ,mimo wielu negatywnych aspektów wytaczanych w tym temnacie przeciw ksenonom,postanowiłem zrealizować swoj zacny plan.
Miałem okazje odkupic prawie nowe zarniki i przetwornice wiec poniosło mnie i oczywiscie zakupu dokonałem.
OTO WRAŻENIA:
Temperatura swiatła 6000
Zamontowane w soczekach( avensis 03 )
Zestaw dopasowany do orginalnych lamp czytaj zestaw do lamp z zarówka H7

Oswietlenie drogi nieporównywalnie lepsze .

Temp 6000 maksymalna wieksza bedzie tworzyła refleksy ( dosc wyrazne odbijanie sie swiatła o tablice rejestracyjne,znaki ) mysle ze wiksza bedzie działała rozpraszająco .

Pomiar na stacji diagnostycznej ,idealnie swieci lampa tak jak orginalna zarówka ( dotyczy lini gornej oraz zarysu pola swietlnego)

Nie oslepia kierowców (układ samopoziomujacy tez nie zdarzy zareagowac na naglą zmiane polożenia auta) linia swiatła nie swieci byle gdzie tak jak ma to miejsce w lampach nie wyposarzonych w soczewke.

Ogolnie jestem zadowolony rozumiem negatywne aspekty czyli oslepianie innych urzytkownikow drogi ale musze zapewnic ze w przypadku soczewek ten problem nie istnieje .