Off Topic - Nie ma Cię w sieci = nie ma Cię?
Marcin-Krak - 23-01-2008, 10:54
cns80 napisał/a: | ABW już nad Tobą wisi - a wszystko przez to, że wszedłeś w posiadanie zeszytu z tajnymi danymi
Spoko. Pan Witek (sprzedawca) był pracownikiem kontrwywiadu cywilnego (UOP).
Po takich znajomościach wizyta ABW "mi to lotto" |
Mhmmmm Gruba Ryba Ty sprawdź czy nie masz podsłuchów w aucie i nadajnika GPS.
A trzeba było robić OT w OT
To teraz macie - to się tyczy tego podziału tematów
Aga - 23-01-2008, 11:00
arekp napisał/a: | Widze, ze nie spodobala Ci sie odpowiedz na GG to poszlas sie uzewnetrznic na forum ... jakie to dla Ciebie typowe ;] |
nie chcę ciągnąć rozmowy z Tobą na forum, bo takie sprawy załatwia się na priv
ale odpowiem: twoja odpowiedź na gg mnie usatysfakcjonowała w pełni, nie oczekiwałam po Tobie więcej
natomiast nikt mi nie zabroni napisać na forum co myślę o tego typu działań, szczególnie że piszę ogólnie, choć oczywiście możesz wziąć do do siebie
arekp - 23-01-2008, 11:04
Aga napisał/a: | szczególnie że piszę ogólnie, choć oczywiście możesz wziąć do do siebie |
Twoje szpile zawsze sa pisane ogolnie z wyraznym odniesieniem do wybranej osoby. W zaleznosci od okresu osoby te zmieniaja sie.
Tamten temat bedzie opisywal sposoby zadbania o wlasne bezpieczenstwo w sieci i prywatnosc swoich danych. Nie chce tam zbednej dyskusji na tematy pokrewne, bo zasmieca one podstawe.
Jesli ktos chce podyskutowac na tematy nie zwiazane bezposrednio z bezpieczenstwem, zapraszam do innych watkow lub PW.
Aga - 23-01-2008, 11:33
arekp napisał/a: | Twoje szpile zawsze sa pisane ogolnie z wyraznym odniesieniem do wybranej osoby. W zaleznosci od okresu osoby te zmieniaja sie. |
fakt!
osiągnęłam w tej dziedzinie mistrzostwo
chcesz to Cię nauczę... odrobina dyplomacji wystarczy...
arekp napisał/a: | Tamten temat bedzie opisywal sposoby zadbania o wlasne bezpieczenstwo w sieci i prywatnosc swoich danych. Nie chce tam zbednej dyskusji na tematy pokrewne, bo zasmieca one podstawe. |
tak na marginesie: gdybyś to co wyżej napisał w pierwszym poście w omawianym temacie może nie byłoby całego zamieszania z podziałami
konrad1704 - 23-01-2008, 12:36
hmmm i kolejna kłótnia, może warto by było wrócić do wcześniejszej wersji forum czyli pisać tylko o autkach? bo to sie zaczyna robić trochę targowisko.
cns80 - 23-01-2008, 12:40
A może wywalić to na FORUM ROZMÓW KONTROWERSYJNYCH ???
Aga - 23-01-2008, 13:25
konrad1704 napisał/a: | hmmm i kolejna kłótnia, może warto by było wrócić do wcześniejszej wersji forum czyli pisać tylko o autkach? bo to sie zaczyna robić trochę targowisko. |
a co Ci to przeszkadza?
ja nie masz ochoty to po prostu nie czytaj
ja bym tego kłótnią nie nazwała
kto się lubi ten się czubi...
konrad1704 - 23-01-2008, 13:31
kurde wiedziałem ze wypowiadając się muszę sie spodziewać ataku na swoja spokojna i Bogu ducha winną osobę
A przeszkadza mi to faktycznie nie wiele tylko tyle, że jak wchodzę na forum i sprawdzam nieprzeczytane posty to 2/3 jest na temat jakiejś kłótni a niewielka resztka na tematy motoryzacyjne, a nie po to sie tu logowałem.
Aga - 23-01-2008, 13:44
konrad1704 napisał/a: | niewielka resztka na tematy motoryzacyjne, a nie po to sie tu logowałem. |
hmm, to może się wyloguj...
to forum to nie tylko tematy motoryzacyjne, nawet jeśli tego bardzo oczekujesz
jak w rodzinie, rozmawia się tu o wszystkim, a czasem nawet dojdzie do sprzeczki
ale mimo to wszyscy się tu lubimy...
przykro mi , że się zawiodłeś...
akbi - 23-01-2008, 13:52
konrad1704 napisał/a: | nieprzeczytane posty to 2/3 jest na temat jakiejś kłótni a niewielka resztka na tematy motoryzacyjne, a nie po to sie tu logowałem |
Mitsumaniaki to coś więcej aniżeli "suche internetowe forum motoryzacyjne"
Nikt nikogo nie zmusza do uczestniczenia w tym "czymś więcej" i spokojnie możesz zaglądać jedynie do tematów typowo technicznych - motoryzacyjnych.
.... i tak dla jasności - podaj mi linki chociażby do 20-ciu tematów (pomijam już te 2/3) gdzie są jakieś kłótnie.
Bo to co Ci się nie podoba to szanuję ... nie można zmuszać ludzi do czegoś czego nie chcą ...ale to nie upoważnia to wypisywania nieprawdy lub do przesadnego wyolbrzymiania.
Aga - 23-01-2008, 13:59
popieram Akbiego, z którym się bardzo lubimy, choć czasem sprzeczamy
arekp - 23-01-2008, 14:15
konrad1704 napisał/a: | A przeszkadza mi to faktycznie nie wiele tylko tyle, że jak wchodzę na forum i sprawdzam nieprzeczytane posty to 2/3 jest na temat jakiejś kłótni a niewielka resztka na tematy motoryzacyjne, a nie po to sie tu logowałem. |
Ja w takim razie zapytam po co sie rejestrowales? Czego oczekiwales po naszym forum?
I nie atakuje Ciebie tymi pytaniami, jestem po prostu ciekaw. Moze faktycznie cos zle robimy, jestesmy jacys inni.
[ Dodano: 2008-01-23, 14:16 ]
Heh, tak sobie wlasnie uswiadomilem, ze jestesmy inni ... jestesmy mitsuMANIAKAMI!
Mimo to moje wczesniejsze pytania sa aktualne, czego oczekiwalbys po takim forum jak nasze?
konrad1704 - 23-01-2008, 14:25
ok, nic nie mówiłem. Zapomnijcie.
akbi - 23-01-2008, 14:28
Tak sobie pomyślałem, że niektóre osoby, wymianę sprzecznych poglądów, odbierają jako kłótnie.
cns80 - 23-01-2008, 14:49
Aga napisał/a: | hmm, to może się wyloguj... | Jestem na tym forum troszkę dłużej niż konrad1704 i nie jedno tu widziałem. Tak sobie myślę że ten tekst był niepotrzebny i mało kulturalny.
akbi napisał/a: | .... i tak dla jasności - podaj mi linki chociażby do 20-ciu tematów (pomijam już te 2/3) gdzie są jakieś kłótnie. |
Myślę że kolega miał na myśli powiadomienia, które przychodzą na pocztę. Faktycznie jak się nie ignoruje tematu to można mieć kilkanaście powiadomień z tej dyskusji i tylko kilka z pozostałych.
Powiem szczerze, że mnie troszkę zniesmacza to co wyprawiacie (Aga i Arek). Wiem że jedno jest zaczepne, a drugie nie ma cierpliwości (każdy ma jakieś zalety - nawet ja) i mi to w niczym nie przeszkadza.
Ale dla nowych użytkowników takie wypowiedzi jak na początku tego tematu mogą wyglądać jak screen z Forum Onet .
Chyba nie do tego dążymy
|
|
|