To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Przepraszam, nie mogłem się opanować

Artii - 21-03-2006, 18:14

Tu sie nie ma co smiac, tu trzeba plakac. Mam nadzieje ze to fotomontarz.
JCH - 21-03-2006, 18:42

akbi napisał/a:
hm.. a tak wogóle to jest to Lech czy Jarosław??

Jak to, nie poznajesz Jarosława :?: :!:

piwkotom - 21-03-2006, 19:06

JCH napisał/a:
akbi napisał/a:
hm.. a tak wogóle to jest to Lech czy Jarosław??

Jak to, nie poznajesz Jarosława :?: :!:

To jest tak jak z tym kawalem o wrobelku:
co ma wrobelek?

Wrobelek ma jedna nozke bardziej ;)

Anonymous - 21-03-2006, 20:25

Artii napisał/a:
Tu sie nie ma co smiac, tu trzeba plakac. Mam nadzieje ze to fotomontarz.

Dokładnie. Płakać i to rzewnie. To niestety nie fotomontaż. Na zjeździe był w tych samych butach. Miał tylko lepszy garnitur i krawat. Kamerzysta który zrobił najazd od butów już pewnie nie pracuje.

kochajj - 21-03-2006, 21:48

juz wiem dlaczego jest kawalerem
Jackie - 22-03-2006, 09:39

kochajj napisał/a:
juz wiem dlaczego jest kawalerem

Wiesz??
To taka dykteryjka: wiesz dlaczego Lechu Kaczyński nie pozwolił na paradę gejów w Wawie??

Bo by mu brata zadeptali ;) :mrgreen: Jarek woli kolegów niż koleżanki.

akbi - 22-03-2006, 12:45

Tak jak ostatnio oglam tą telewizję to mogę stwierdzić że jakie buty Jarek nosi takie podejmuje decyzje w rzędzie - NIESTETY DOTYCZĄ ONE RÓWNIEŻ NAS!!
Anonymous - 22-03-2006, 13:25

Hehe kolejna dyskusja polityczna, którą zainicjowałem... Dam sobie ostrzeżenie za to :mrgreen:
Anonymous - 22-03-2006, 13:42

piwkotom napisał/a:

A tak w ogole to wszystkiemu winne jest PO i SLD!

:lol:
jak ja lubie czytać takie teksty , mniam, mniam
to sobie jeszcze raz przeczytam
a teraz sobie pogrubię
:lol:
ps. aha podobno szewc bez butów chodzi :lol:
no i zagadka
wchodzicie do fryzjera, a tam dwóch fryzjerów strzyże - jeden z ekstra fryzurką, a drugi z jakimś szopem, mopem na głowie. Do którego pójdziecie?

tylko nie mówcie, że przykład bez sensu, bo sam wiem :lol:

Anonymous - 22-03-2006, 14:12

CichyTom napisał/a:

ps. aha podobno szewc bez butów chodzi :lol:
no i zagadka
wchodzicie do fryzjera, a tam dwóch fryzjerów strzyże - jeden z ekstra fryzurką, a drugi z jakimś szopem, mopem na głowie. Do którego pójdziecie?

tylko nie mówcie, że przykład bez sensu, bo sam wiem :lol:

Oczywiście, że bez sensu. Mogę dać inny. Stoją dwaj sprzedawcy w sklepie odzieżowym. Jeden czysty, schludny i pachnący, drugi śmierdzący i niedomyty. Do którego podejdziesz, żeby Ci pomógł coś przymierzyć?

Moja szanowna małżonka poszła kiedyś na wymarzony koncert. I obok niej usiadł facet w pięknym garniturze. Tyle tylko, że.... zapomniał się umyć. I to chyba zapomniał już z tydzień wstecz. Wszystkie miejsca były zajęte. Jak myślisz, jakie ma wspomnienia z tego koncertu?

Niedbaluchom z zepsutymi zębami mówimy "STOP".

Anonymous - 22-03-2006, 14:26

to "bez sensu" miało w moim zamierzeniu mieć inny wydżwięk, ale już nie wracam do tego,
bo w świetle mojego "bez sensu" twoje przykłady, co mam nadzieję jak przeczytasz uważnie zrozumiesz, sensu nie maja za grosz, i do mojego przykładu się nijak nie mają :D
wrócę tylko do pytania - KTÓREMU FRYZJEROWI DAŁBYŚ SIĘ FIDO OSTRZYC?

Anonymous - 22-03-2006, 14:37

CichyTom napisał/a:
to "bez sensu" miało w moim zamierzeniu mieć inny wydżwięk, ale już nie wracam do tego

wrócę tylko do pytania - KTÓREMU FRYZJEROWI DAŁBYŚ SIĘ FIDO OSTRZYC?

U mnie to pytanie retoryczne, bo sam się strzygę maszynką ;-)

Ale wczuwając się w sytuację jak tylko mogę (wracam pamięcią te kilka-naście lat wstecz), dałbym się ostrzyc temu, który pierwszy będzie wolny. Żaden z nich nie wzbudza we mnie negatywnych odczuć.

Anonymous - 22-03-2006, 14:39

ale gdyby obaj byli wolni?

[ Dodano: 22-03-2006, 14:43 ]
Fido__ napisał/a:
Moja szanowna małżonka poszła kiedyś na wymarzony koncert. I obok niej usiadł facet w pięknym garniturze. Tyle tylko, że.... zapomniał się umyć. I to chyba zapomniał już z tydzień wstecz. Wszystkie miejsca były zajęte. Jak myślisz, jakie ma wspomnienia z tego koncertu?

Że panowała niezapomniana atmosfera? :lol:
albo pomyślała "muszę mu jednak kupić mydło" - ale zakładam, że to nie Ty byłeś oczywiście :lol:

Anonymous - 22-03-2006, 14:44

CichyTom napisał/a:
ale gdyby obaj byli wolni?

Każdy inny człowiek wzbudza w nas taki czy inne odczucia. Dla mnie to za mało informacji. Popatrzyłbym który ma bardziej inteligentną mordę, żebym przynajmniej miał o czym pogadać. Sama fryzura nie stanowi dla mnie kryterium.

Sorki, że Cię rozczarowałem ;-)

Anonymous - 22-03-2006, 14:47

Fido__ napisał/a:
Sama fryzura nie stanowi dla mnie kryterium.

ale co jak nie fryzura stanowi kryterium wyboru FRYZJERA? przynajmniej w tym przykładzie :D

[ Dodano: 22-03-2006, 14:51 ]
Fido__ napisał/a:
Sorki, że Cię rozczarowałem

oj rozczarowałeś mnie, rozczarowałeś
bo ja naprawdę myślałem , że przynajmniej Ty powiesz bez wahania, że wybrałbyś tego z szopem mopem na głowie :lol: