To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Niedaleko naszego pięknego kraju....

Chooper - 27-03-2006, 08:22

sama Moskwa, to 10 milionów mieszkańców...a ile może być takich wózków 500/1000 ??
Hubeeert - 27-03-2006, 10:02

Memphis napisał/a:
Jaaaaa!
Ale ładnie muszą tam rąbać, tam się chyba tylko kradnie.
Tam to już jest chyba tak normalne że sobie fakturki wystawiają za kradzieże :D

Sorry ale Ty masz chyba jakieś kompleksy :?: Ruski = złodziej tak? Byłeś ? Widziałeś? Masz dowody? Bo jak nie to Twoja wypowiedź podpada pod pomówienie/oszczerstwo.

Powstrzymaj się.

Cezar - 27-03-2006, 16:22

a takie fury w dubaiu sobie jezdza

http://www.my350z.com/for...ad.php?t=172336

(znalezione na nissanklub.pl)

Hubeeert - 27-03-2006, 16:27

Koenigsegg ......

Anonymous - 27-03-2006, 18:53

dubaj to juz inna liga, to tak jakby napisac a takie fury jezdza w monaco....
tylko w moskwie mozna zobaczyc galardo zarparkowanego obok lady na dziorawym asfalcie caly w sniegu :D :D

Anonymous - 27-03-2006, 20:22

Hubeeert napisał/a:
Memphis napisał/a:
Jaaaaa!
Ale ładnie muszą tam rąbać, tam się chyba tylko kradnie.
Tam to już jest chyba tak normalne że sobie fakturki wystawiają za kradzieże :D

Sorry ale Ty masz chyba jakieś kompleksy :?: Ruski = złodziej tak? Byłeś ? Widziałeś? Masz dowody? Bo jak nie to Twoja wypowiedź podpada pod pomówienie/oszczerstwo.

Powstrzymaj się.

Nie lubie ruskich i dla mnie nie będą mi się oni kojażyć z niczym dobrym.

Nie mam kompleksów, raczej uraze do nich.

Jackie - 27-03-2006, 21:21

Memphis napisał/a:
Nie lubie ruskich i dla mnie nie będą mi się oni kojażyć z niczym dobrym.

Nie mam kompleksów, raczej uraze do nich.

Nie chcę wyjść na rusofila, ale nie wszyscy Rosjanie to złodzieje i bandyci. Fakt, że po 1938 roku jakoś trudniej znaleźć kogoś na poziomie ale nie oznacza to, że jako naród, choć zdegenerowany, nie zasługują na drugą szansę.
Co do urazy, mogę wiedzieć za co?
Pozdrawiam

Hubeeert - 27-03-2006, 22:02

Nie gniewaj się Memphis ale chyba masz trochę za mało lat na tak traumatyczne podejście do tematu Polacy-Rosjanie. W naszej wspólnej historii było dużo złego (wiezs oczywiście że jedyne armie jakie zajęły Moskwę to Polska i Napoleona Bonaparte (z udziałem Polaków) więc i oni nie maja nas za co kochać :wink:
Proponuję więcej luzu - to naprawdę fajni ludzie a w ten sposób do najnowszych kontaktów dokładając zaszłości z którymi obecne pokolenia nie miały kompletnie nic wspólnego postepujesz jak tzw " Polski Rząd" i "Polski Parlament" i inni "Prawdziwi i jedynie słuszni Polacy"...
No offence ale może już dość ? Nie czas przypadkiem na trochę normalności??

Anonymous - 27-03-2006, 22:47

dla wszystkich ktorzy rowniez nie lubia ruskich niech przeanalizuja nasze kontakty handlowe i niezaleznosc polski od chocby "glupiego" gazu.
druga sprawa ze ci ludzie maja naprawde glowe na karku i potrafia robic dobre interesy, a nie jak polacy potrafia sie tylko nad soba uzalac.

Hubeeert - 27-03-2006, 22:52

arturro napisał/a:
druga sprawa ze ci ludzie maja naprawde glowe na karku i potrafia robic dobre interesy, a nie jak polacy potrafia sie tylko nad soba uzalac

I chociażby z tego powodu nie można ich lekcewazyc.

Jackie - 27-03-2006, 22:53

Hubeeert napisał/a:

Hmm znam jeszcze parę innych....;)

Anonymous - 27-03-2006, 22:58

Jackie napisał/a:
Hubeeert napisał/a:

Hmm znam jeszcze parę innych....;)

jacek przestepczosc z udzialem obywateli zza wschodu wyraznie spada, a rosnie z udzialem banditen nach UE :D

Jackie - 27-03-2006, 23:03

A kto mówi o przestępczości? Ja mówię o utrzymaniu "ładu społecznego" a Ty od razu przestępczość.... :mrgreen:
A teraz serio, do momentu, kiedy ruscy trzymali nasze miasto w łapie było spokojnie i normalnie potem się lekko popsuło...Na szczęście chłopaki wracają ;)
Pozdrawiam

Anonymous - 28-03-2006, 01:38

Jackie napisał/a:
A teraz serio, do momentu, kiedy ruscy trzymali nasze miasto w łapie było spokojnie i normalnie potem się lekko popsuło...Na szczęście chłopaki wracają ;)

Mógł bym Cię prosić abyś rozszerzył tę część twojej wypowiedzi?
Bo nie jestem pewien czy dobrze zrozumiałem.

Jackie - 28-03-2006, 09:59

Memphis, pomyśl...;)
Pozdrawiam