To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Carisma - Ogólne - Interfejs Multiscan

Anonymous - 17-02-2008, 16:49

Niby tak, ale jak sobie kliknę kabel, program i właśnie te koszty opakowania i pocztowe i wszystko podliczę to tak wyskakuje ORDER TOTAL: $104.60 USD + Postage . Dlatego pytam czy aby to wszystkie koszty, bo jak kupowałem coś na ebayu to też sobie doliczają koszty opakowania i nadania przesyłki, a oddzielnie koszty wysyłki.
Moomin - 17-02-2008, 16:54

A to już nie wiem. :(
turek61 - 17-02-2008, 18:19

saphire napisał/a:
IMHO EvoScan to to co tygryski lubia najbardziej i dlatego też kupię go sobie już wkrótce :)

No to czekamy aż saphire przetrze szlak a my pójdziemy jego tropem :wink:
Kurde prawie jak z ceramizerem :roll:

Anonymous - 11-03-2008, 12:33

Też przymierzam się do zakupu tego kabla z oprogramowaniem. W internecie niestety mało informacji na temat pracy z Carismami. Jest mała wzmianka tutaj:
http://www.trademe.co.nz/...px?id=108170793
Wczoraj wieczorem szukałem gniazda ODBII w aucie i jakoś nie znalazłem. Za słabo szukałem??

saphire - 11-03-2008, 13:59

Bo nie ma OBDII - jest JDBII - nad prawym kolanem kierowcy za dolną zaślepką deski tą co jest pod kierownica nad pedałami. Zanurkuj tam głową w dół to zobaczysz.
Anonymous - 12-03-2008, 00:20
Temat postu: EvoScan
Gniazdo znalezione (musiałem niezłą kamasutrę odstawić, żeby je zobaczyć), interfejs zamówiony, oprogramowanie pobrane... teraz tylko czekać na paczkę.

[ Dodano: 21-03-2008, 10:32 ]
Mam kabelek i soft. Pierwsze próby połączenia mało udane. Długo nie mogłem wcale się połączyć, a jak już się udało, to komputer zrywał po kilku sekundach połączenie i odczytywał same głupoty. Oprogramowanie pobieramy sobie ze strony po opłaceniu paypal'a, wtedy również od razu dostajemy numer seryjny do aplikacji. Kabelek przyszedł po tygodniu. Mogę powiedzieć jedno - cały zestaw pozbawiony jest chośby najogólniejszej instrukcji obsługi, bądź choćby szczątkowego FAQ na stronie internetowej. Są za to dwa fora, ale nikt o nie nie dba tak jak o nasze forum, dlatego trudno dotrzeć do podstawowych informacji. Mam kilka punktów zaczepienia i dzisiaj będę próbował. Jeśli uda mi się coś zdziałać - postaram się o obszerną relację.