To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Legnum VR-4 by Krzyś

kochajj - 17-02-2008, 09:09

Nie do końca dawca i biorca jest potrzebny ;) ...
Krzys - 17-02-2008, 09:28

Zapomniałem... jeszcze pare gratów i troche kasy :D (jesli chodzi o swap)
Jeśli chodzi o kiere... to juz co innego :)

Monia - 18-02-2008, 20:03

Krzys, to pozdrawiam i powodzenia :)
Anonymous - 19-02-2008, 22:06

No i sprawozdanie z kolejnych dwóch dni:
Wczoraj niewiele się działo, zdrowie zatrzymało mnie w domu, w tym czasie zabezpieczone zostały miejsca gdzie Irek szalał z palnikiem(działał braciak) :mrgreen:
Dzisiaj wyrżnięta została elektryka z VR4, pompa ABS'u. Przy okazji wyszło, że VR Krzysia posiada niczego sobie alarmik z odcinką zapłonu, paliwa, wszelkimi możliwymi czujkami, fajne ustrojstwo. Czasu nie było więc zdjęcia jutro. Wpadł Krzyś i pozabierał wszystko co związane z jego dotychczasową mechaniką czyli kupę gruzu :twisted:
Przy okazji przewiozłem go moim VR i....
był bardzo zawiedziony, że nie wciska w fotel jak myślał :cry:
Ale to przecież tylko okolice 300KM i 4x4 w automacie, bida że aż strach... :biggrin:

Krzys - 20-02-2008, 00:21

He He He dobre...
no byłem,jechałem 8) no niewciska niestety :wink:

roch_27 - 25-02-2008, 11:36

Najnowsze info - magiel jest już w PL ;)
Za 2-3 dni będzie u Czarka

pozdro

Anonymous - 26-02-2008, 20:03

Odebrałem magiel, jutro wiozę na przeróbki, znaczy się trzeba dobrać odpowiedniej długości drążki kierownicze. A potem dorobić przewody do magla (trochę inne gwinty majo te amerykany :? ). Rozumiem, że mam zrobić wszystko razy 3? Czy jeszcze ktos chętny na drążki + przewody zasilające??? :mrgreen:
Dobra, dobra pytanie retoryczne...

Także Krzysiu ruszy się bo ten magiel to nas powstrzymuje przed odpaleniem Twego gada.
Zorganizowałem beczkę paliwa 116 oktan, także będzie się działo przez weekend na torze. Ciebie zapraszam najlepiej w niedzielę cobyś nie stresował się, że za bardzo Twój VR baty od nas dostaje. Hehe...

P.S. Na foty nie mam niestety czasu, ale może się zmuszę i zapodam w końcu bo zmiany nastąpiły konkretne. Podwozie nie przyjmie juz innej motorowni jak 6a13tt w 4x4. :badgrin:

Marcino - 26-02-2008, 22:17

Czy samochód bedzie cały malowany? Bo widze ze na tylnych nadkolach tak samo jak u mnie purchlaki sie porobiły....
Krzys - 27-02-2008, 09:45

Cytat:
Zorganizowałem beczkę paliwa 116 oktan, także będzie się działo przez weekend na torze. Ciebie zapraszam najlepiej w niedzielę cobyś nie stresował się, że za bardzo Twój VR baty od nas dostaje. Hehe...

Nooo to ja też chcem posmigać na tym :D no i oczywiście "popatrzeć jak se radzi mój miś na tym torze :) jesli mnie oczywiscie zaprosisz... :)
Cytat:
Czy samochód bedzie cały malowany? Bo widze ze na tylnych nadkolach tak samo jak u mnie purchlaki sie porobiły....

No miałem w planach pomalować go całego,ale narazie muszą wystarczyć jakieś poprawki tego nadkola :( (deficyt budzetowy mnie wstrzymuje :(
ale jak się odkuje to zrobie wszystko co potrzeba :evil:

Anonymous - 27-02-2008, 16:26

Bad News, chłopaki od magla powiedziały, że zrobia go nam na poniedziałek także kolejne 3 dni pauzy... :oops:
Normalnie siąść i płakać, jak nie polscy celnicy co trzymali go na urzędzie tak teraz zonk bo chłopaki zarobieni i czasu nie mają. Normalnie najgorsze jest to że blokuje mi Twój gruuuz podnośnik a nad tym najbardziej ubolewam :oops:
Bo w kolejce czeka kolejne japońskie dzieciątko i ...szkoda gadać...

Anonymous - 29-02-2008, 01:15

Krzys jak autora brat potrafi dobrze spawać to sobie reperaturki wspawaj bo blacharze najmniej za zrobienie tego zawolaja 800 zł z dwoch stron i to nadodatek szpachla po 2 latach rdza spowrotem ujrzy swiatlo dzienne. :(
kochajj - 03-03-2008, 19:29

jakieś nowinki :) ....??????
Anonymous - 10-03-2008, 22:23

Znowu bez zdjęć lecz:
zapodany cały tył-bak paliwa, kompletne zawieszenie, pompa dyfra
zapodany przód-silnik ze skrzynią, spięta woda, wspoma, klima, dolot, auto również skręca-hehe
pozostała kabelkologia :mrgreen:

Krzys - 12-03-2008, 23:40

Nom z racii tej,że autko już prawie na ukończeniu to doszło kilka gadżetów 8)
felunek ACE i wskaźniki DEFI 8) fotki soon :twisted:

Krzys - 15-03-2008, 09:55

W domku już czeka małe co nieco do bagaznika 8)
Wzmak nr1
Wzmak nr2
Czarek zapodał bys jakie foty z przebiegu prac :)