To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Archiwum - chcę kupić carizme

Anonymous - 16-02-2008, 23:50

Morfi napisał/a:
Dla mnie z tych co podałes najlepsza jest ta http://allegro.pl/item311...an_zadbana.html wygląda na zadbana i jest dobrze wyposażona.
Ten silnik przy spokojniej jezdzie spali w miescie poniżej 7,5l a na trasie poniżej 6l :)
Auta z holandi bym nie kupował, było o tym w Moim temacie o zakupie Cari do 13 tys :)
Wkońcu dołozyłem 1 tys i kupiłem w dośc dobrym stanie i z dobrym wyposażeniem :D

Morfi kupiłes tą z Teresina??

Morfi - 17-02-2008, 00:10

Tak jest :) kilka mankamentów jest ale sukcesywnie bedą usuwane :) A dlaczego pytasz :) Jak co to PW
zwolin - 17-02-2008, 09:26

pawel-krol napisał/a:
taka instalacja przejdzie u nas?chodzi mi o certyfikaty i tp

Kilku kolegów ma instalacje zamontowane za granicą i nikt nie pisał o problemach.
Osobiście nie sprawdzałem, bo jakiś czas temu definitywnie zraziłem się do gazu.
Generalnie instalacje montowane w holandii cieszą się dobrą opinią. Samochody z holandii - róznie. Duża ich część to ubogie wersje i zdażają się bardzo zaniedbane. Ale nie można generalizować.
Ta z ogłoszenia jest aqurat przeuboga i szczerze to bym jej nie kupił.
Poszukaj czegos z normalnym wyposarzeniem: klima, ABS, conajmniej 2pp, el szyby i koniecznie plastikowe nakładki na progi. Bez tego na bank masz progi poobijane kamieniami i diabli wiedzą ile razy malowane.

pawel-krol - 17-02-2008, 16:27

dziś nabylem auto
rok 97
prawie gola
ale jak p[isalem mi wystarczy jak ma wspomaganie
bardziej sie liczy stan techniczny

Morfi - 17-02-2008, 21:47

ile dałes i jaki silnik ??
pawel-krol - 17-02-2008, 22:22

Morfi napisał/a:
ile dałes i jaki silnik ??

1.6