Archiwum - chcę kupić carizme
Anonymous - 16-02-2008, 23:50
Morfi napisał/a: | Dla mnie z tych co podałes najlepsza jest ta http://allegro.pl/item311...an_zadbana.html wygląda na zadbana i jest dobrze wyposażona.
Ten silnik przy spokojniej jezdzie spali w miescie poniżej 7,5l a na trasie poniżej 6l
Auta z holandi bym nie kupował, było o tym w Moim temacie o zakupie Cari do 13 tys
Wkońcu dołozyłem 1 tys i kupiłem w dośc dobrym stanie i z dobrym wyposażeniem |
Morfi kupiłes tą z Teresina??
Morfi - 17-02-2008, 00:10
Tak jest kilka mankamentów jest ale sukcesywnie bedą usuwane A dlaczego pytasz Jak co to PW
zwolin - 17-02-2008, 09:26
pawel-krol napisał/a: | taka instalacja przejdzie u nas?chodzi mi o certyfikaty i tp |
Kilku kolegów ma instalacje zamontowane za granicą i nikt nie pisał o problemach.
Osobiście nie sprawdzałem, bo jakiś czas temu definitywnie zraziłem się do gazu.
Generalnie instalacje montowane w holandii cieszą się dobrą opinią. Samochody z holandii - róznie. Duża ich część to ubogie wersje i zdażają się bardzo zaniedbane. Ale nie można generalizować.
Ta z ogłoszenia jest aqurat przeuboga i szczerze to bym jej nie kupił.
Poszukaj czegos z normalnym wyposarzeniem: klima, ABS, conajmniej 2pp, el szyby i koniecznie plastikowe nakładki na progi. Bez tego na bank masz progi poobijane kamieniami i diabli wiedzą ile razy malowane.
pawel-krol - 17-02-2008, 16:27
dziś nabylem auto
rok 97
prawie gola
ale jak p[isalem mi wystarczy jak ma wspomaganie
bardziej sie liczy stan techniczny
Morfi - 17-02-2008, 21:47
ile dałes i jaki silnik ??
pawel-krol - 17-02-2008, 22:22
Morfi napisał/a: | ile dałes i jaki silnik ?? |
1.6
9000