Sporty Motorowe - NOWA BROŃ MITSUBISHI
Rafal_Szczecin - 27-05-2005, 18:00
nie ma sie co denerwowac, to jest concept car wiec na pewno jego wyglad sie jeszcze zmieni, nam pozostaje teraz czekanie czy na lepsze czy moze na gorsze. jedno jest pewno to bedzie auto z 3 diamentami i predzej czy pozniej sie chyba do niego przyzwyczaimy tak samo jak do nowego lancera czy colta.
Chooper - 27-05-2005, 23:44
LAncer X poruszany na innym forum
(tak wogóle, fajna stronka)
Uważa, że zmiany idą całkiem dobrze, wiadomo, że nic nie jest wieczne, i bryła LANCERA EVO VI pasowałaby jak psu homonto. Wiadomo, że design aut sie zmienia, i coś co było piękne kilka latek temu za kilka następnych może być wytykane palcami....(mamy wiele przykładów dookoła, wystarczy popatrzeć na ulicach...)
Front troszke zbliżony do wpomnianego Peugeota, choc bardziej mi sie przypomina Focus w fazie Conceptu.
Fajne autko będzie...
TommiCrazy - 07-06-2005, 18:25
ciekawi mnie czy cywilna wersja na nadal bedzie klasyk czy też nawiązą do nowej linii evo, ten żółty Coupe wygląda fajnie , niepowiem , to evo 3 door?
słyszałem ze japonski przepis nakazuje robic takie auta w wersji 4/5 d , czzyżby coś się zmieniło?
Anonymous - 07-06-2005, 19:07
fuck,ja jakos niezbyt latwo przyzwyczajam sie do tych nowych autek.najbardziej podobaja mi sie autka z polowy lat 90-tych!
kordiank2 - 11-06-2005, 10:55
co by nie mówić, to jednak ta nowa subarka jest pakudniejsza, po choler ten zżyn z alfy na mordzie? i te lampki jakieś podwójne.. błłeee
evoX przynajmniej ma gębę jakby chciał połknąć jeszcze ze dwa interkulery i turba cztery. może nie zachwyca, ale jest evil to musicie przyznać. no i dobrze, że zostawili tradycyjny wlot evuszce
Anonymous - 11-06-2005, 20:10
kordiank2 napisał/a: | co by nie mówić, to jednak ta nowa subarka jest pakudniejsza, po choler ten zżyn z alfy na mordzie? |
Nie "po cholerę" tylko trzeba się przyzwyczajać. Subaru podkupiło stylistę z alfy i teraz wszystkie nowe subaraki będą śmierdzieć alfą...
Kofi - 11-06-2005, 20:41
Nowa twarz subaru jest przeobrzydliwa. poprostu tragedia i nie ma sie co przyzwyczajac. Potwarz!
Rafal_Szczecin - 11-06-2005, 22:29
jak one okropnie wygladaja bleeeeeeeee
ten suv(zdj1) to gdyby nie zderzak i atrapa to takie troszke ala'porshe cayenne
a to male r1 to wogule nie bede opisywac, na zdjeciu znalazl sie tez outlander, z tego co widac mniej wiecej, bardziej mniej niz wiecej to on jakos normlanie wyglada (zdj 3)
Anonymous - 11-06-2005, 22:38
Rafal_Szczecin napisał/a: | na zdjeciu znalazl sie tez outlander, z tego co widac mniej wiecej, bardziej mniej niz wiecej to on jakos normlanie wyglada (zdj 3) |
outback raczej
Rafal_Szczecin - 11-06-2005, 23:14
jak zwal tak zwal, z tego co widac to jednyny w miare ladny i normalny ze stajni subaryny
piwkotom - 29-09-2005, 20:12
wiem ze to stary temat i juz wszyscy go widzieli ale ja dopiero dzisiaj go zobaczylem na interi:
link interia concept x
i powiem wam ze......
SIE ZAKOCHALEM!!!!
i mam kolejny cel w zyciu...... miec kiedys takie cudenko!!!!
ach..... :wniebowziety:
Kofi - 29-09-2005, 22:11
CUUDO !!! !!! !!!
wichura1 - 30-09-2005, 07:55
Śliczny, a pysk zdjaje się mówić s...laj na prawy pas, bo ja tutaj jadę.
Krzyzak - 30-09-2005, 08:27
Nawet mojej żonie się Concept-X podoba - a to oznacza nie lada uznanie.
Ja też uważam, że auto się udało - zmieniłbym tylko:
1. dach - żeby nie był taki półokrągły jak w passatach czy innych audi
2. tył - żeby nie był taki wielki, ciężki itd. - 'najzgrabniejszą dupcię ma Galanta EAx' (cytuję żonę)
3. trochę ten grill bym przerobił - żeby nie wyglądał, jakby się miał zaraz silnik wyrzygać.
Poza tym słuszna koncepcja - nawet dosyć lekko wygląda i nie ma "modnych" wielkich blach, odstającej dupy i gignatycznych przetłoczeń na błotnikach - i za to ma m.in. plusy u mnie.
Rafal_Szczecin - 30-09-2005, 08:30
piekny, ciekawe jak bedzie wygladac moja ulubiona wersja - kombi ale ten i tak jest juz sliczny
|
|
|