[XX-92]Colt C50 i starsze - Problem
Bartek - 11-03-2008, 01:01
josie napisał/a: | Ja tak napisałem - bo na moim wklejonym schemacie tak jest |
Faktycznie.... jakiś pokichany ten (który wkeliłeś) schemat.... zauważ że nie ma tam zasilania dla opto do czujników położenia wałka i wału.
josie - 11-03-2008, 01:10
Żeby było śmieszniej to na tym schemacie (moim) ten czarno biały z dużej idzie przez diodę na cewkę przekaźnika MPI. Drugi koniec cewki przekaźnika jest na masie.
Tego już wogóle nie rozumiem
Jakby co to schemat z x8992ColtMirageReorganised plik wiringdiagrams.pdf strona 5
No dobra, teraz juz na prawdę spadam
Pozdro
Anonymous - 11-03-2008, 06:50
josie napisał/a: | To widać forumowicze z forum forda nie mają co robić i siedzą 24h/dobę na forum | akurat nie w tym rzecz, z moich obserwacji wynika że na tym forum jest zawsze więcej obecnych użytkowników niż na fordzie, a że moja małżonka miała taki kaprys i kupiła sobie Japończyka z odkrywanym daszkiem to ja musiałem skorzystać z Waszej pomocy i nie w tym rzecz że jest to do ściągnięcia (już to zrobiłem)
josie napisał/a: | Raptem 3 słowa trzeba znać po angielsku, i popatrzeć na schemat. | tu nie chodzi o te trzy słowa i schemat, ale jest tyle tego materiału że trzeba sporo czasu by to obcykać gdzie jest co, a otwierać każdą stronkę po kolei w PDF-ie to nie ciekawe zajęcie.
A ogólnie to jest super, pomimo troszkę sprzecznych wypowiedzi wiem gdzie zajrzeć do papierów.
Dzięki za pomoc, jak go zablosuję to wrzucę parę fotek i wrażenia co do mocy i spalania
[ Dodano: 11-03-2008, 07:38 ]
Hugo napisał/a: | Pomijając fakt, że w ogóle użytkowników aut Mitsubishi jest nieporównywalnie mniej niż użytkowników Fordów. | Nie uściśliłem że chodzi o scorpio,
a tu jest przykład:
MitsuManiaki - Na Forum jest 30 użytkowników :: 13 Zarejestrowanych, 0 Ukrytych i 17 Gości
Scorpiaki - Na Forum jest 10 użytkowników :: 5 Zarejestrowanych, 0 Ukrytych i 5 Gości
I kiedy nie zajrzę jest zawsze więcej MitsuManiaków
Hugo - 11-03-2008, 12:32
rychol napisał/a: | MitsuManiaki - Na Forum jest 30 użytkowników :: 13 Zarejestrowanych, 0 Ukrytych i 17 Gości
Scorpiaki - Na Forum jest 10 użytkowników :: 5 Zarejestrowanych, 0 Ukrytych i 5 Gości | I z czego ta radość. Jak sam napisałeś na forum dotyczącym wszystkich aut Mitsubishi jest 30 użytkowników, a na samym tylko Scorpio było 10 . Wejdź sobie 0 21.00 na np. forum Sigmy (powiedzmy, że to odpowiednik Scorpio) i ciekawe czy kogoś tam znajdziesz .
|
|
|