To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Smutno mi

Marcin-Krak - 14-03-2008, 14:56

Bartek, mam nadzieję że nie pozwoliłeś wojmiemu, ładować tony łożysk do nowego nabytku :?: :twisted:
Bartek napisał/a:
Trafiła w dobre ręce

Hmmmm - no ja nie byłbym tego taki pewien :badgrin:

wojmi1, a plan zakupu jeszcze jednego (takiego niebieskiego) Mitsu dalej jest aktualny :?: 8)

Bartek - 14-03-2008, 15:23

Marcin-Krak napisał/a:
Bartek napisał/a:
Trafiła w dobre ręce

Hmmmm - no ja nie byłbym tego taki pewien :badgrin:

Wmawiam sobie :badgrin: ;)

Marcin-Krak napisał/a:
Bartek, mam nadzieję że nie pozwoliłeś wojmiemu, ładować tony łożysk do nowego nabytku :?: :twisted:

sam mu pół tony różnych gratów zapakowałem na drogę :twisted:

krzypolo - 14-03-2008, 15:27

Marcin-Krak napisał/a:
[Hmmmm - no ja nie byłbym tego taki pewien :badgrin:

a ja jestem pewien...... krzywdy mu nie zrobi ...... pozdrawiam Wojmi ....dostałeś wiadomośc na pw ?

wojmi1 - 14-03-2008, 15:53

Pekl przewod wspomagania - Wina Marcina
Marcin-Krak, obaczymy jak HauseM sie zdecyduje, jak dojrzeje-
krzypolo, odebralem na pw szukam nr do Ciebie --- ale narazie silnikow ci u mnie dostatek
dodam ze ja lozyska pakuje bardziej logicznie tzn Bartek to co bylo ciezkie wladowal za tylnia os do bagaznika a ze Szerszen nie jeknol to znaczy musial byc zadowolony to i tone przewiezie :badgrin:
:badgrin:

Koton - 16-03-2008, 22:28

TommiCrazy napisał/a:
no niedobrze...ostatni bastion e-TRZYDZIESTEK zaczyna wymierac

:axe:

E-30 są już youngtimerami podobnie jak colty c5x :shock:

Bartek współczuje.

wojmi1 - 17-03-2008, 16:24

Koton, Ja Cie Namierze co za wspolczuje :badgrin: - jest dobrze bedzie lepiej :badgrin: :badgrin:
no a kombi lancery to co --- rzadkie juz

Koton - 17-03-2008, 20:21

wojmi1 napisał/a:
Koton, Ja Cie Namierze co za wspolczuje :badgrin: - jest dobrze bedzie lepiej :badgrin: :badgrin:
no a kombi lancery to co --- rzadkie juz

Ciekawe co by powiedział Galant jak by umiał mówić :mrgreen:

Gratulacje wojmi1

wojmi1 - 18-03-2008, 07:24

Dzisiaj gal zwany Szerszeniem zmierzy sie z towarem i gorkami
A dokladniej ok 800kg lozysk na Slowacje a po drodze Wdowice-Jordanow- Skomielnia B- Zakopianka-
New Targ- Zdar- Kezmerok- Poprat i spowrotem -- wlasnie go pakuje
wroce to napisze :badgrin:
:badgrin:

wojmi1 - 18-03-2008, 20:27

Faktycznie tak jak Bartek napomknol kolesie z TDI --- zostali zszokowani--- wygineli gdzies tam w lusterku wstecznym a 800kg i my z Szerszeniem gnalismy na polodnie ---- gorki loil tez solidnie ---- ale zre za dwuch dobrze ze LPG--- zarobil na nowy zbiornik - atest wylazl---- gdzie mu halogenki zamocowac???---
dodatkowo zbuntowal sie pas bezp . po stronie kierowcy---- a konkretnie to do czego sie pas zapina.... :badgrin: :badgrin:

josie - 19-03-2008, 13:34

wojmi1 napisał/a:
dodatkowo zbuntowal sie pas bezp . po stronie kierowcy---- a konkretnie to do czego sie pas zapina....

Metoda tymczasowa: wciśnij przycisk, wsadź klamrę pasa, puść przycisk :wink:

Gene - 19-03-2008, 13:47

Bartku nie martw sie to normalna sytuacja. Wszystko powoli zmierza w ta sama strone... a konczy sie na czwartym Pajero. :wink:
Bartek - 19-03-2008, 13:53

wojmi1 napisał/a:
zarobil na nowy zbiornik - atest wylazl-

?? ossochzi??

wojmi1 - 19-03-2008, 17:51

josie, niestety pekl plastik przy zapadce-- metoda tymczasowa przypinam sie przy pasazera
- ale wszystko ok powinnem znalesc jakis pasujacy
Bartek, - spoko atest daja na 10 lat- no i szukam maski u tomaszka82 - miesnie mi rosna od braku wspomagania ale naprawde jestem zadowolony :badgrin:
jutro trasa do Kielc i z Kielc na Slowacje i do domu

Bartek - 19-03-2008, 19:47

wojmi1 napisał/a:
Bartek, - spoko atest daja na 10 lat- no i szukam maski u tomaszka82 - miesnie mi rosna od braku wspomagania ale naprawde jestem zadowolony

To wyślę Ci jutro ten przewód.....

Koton - 19-03-2008, 19:50

A czy można spytać o ten brak wspomagania??

Czy to celowy zabieg czy też usterka(chyba się naraziłem :oops: )?

U mnie w colcie przy kapciach 185/60/14 na zimówkach kierownica lata jakby się coś urwało - znaczy bardzo lekko(ze wspomaganiem wszystko w porządku). W lecie na oponach 195/60/14 - szersze opony troche większy opór stawiają ale i tak nie ma tej "bezpośreniości" i oporu ze strony układu kierowniczego :? .