Nasze Miśki - Smutno mi
Marcin-Krak - 14-03-2008, 14:56
Bartek, mam nadzieję że nie pozwoliłeś wojmiemu, ładować tony łożysk do nowego nabytku
Bartek napisał/a: | Trafiła w dobre ręce |
Hmmmm - no ja nie byłbym tego taki pewien
wojmi1, a plan zakupu jeszcze jednego (takiego niebieskiego) Mitsu dalej jest aktualny
Bartek - 14-03-2008, 15:23
Marcin-Krak napisał/a: | Bartek napisał/a:
Trafiła w dobre ręce
Hmmmm - no ja nie byłbym tego taki pewien |
Wmawiam sobie
Marcin-Krak napisał/a: | Bartek, mam nadzieję że nie pozwoliłeś wojmiemu, ładować tony łożysk do nowego nabytku |
sam mu pół tony różnych gratów zapakowałem na drogę
krzypolo - 14-03-2008, 15:27
Marcin-Krak napisał/a: | [Hmmmm - no ja nie byłbym tego taki pewien
|
a ja jestem pewien...... krzywdy mu nie zrobi ...... pozdrawiam Wojmi ....dostałeś wiadomośc na pw ?
wojmi1 - 14-03-2008, 15:53
Pekl przewod wspomagania - Wina Marcina
Marcin-Krak, obaczymy jak HauseM sie zdecyduje, jak dojrzeje-
krzypolo, odebralem na pw szukam nr do Ciebie --- ale narazie silnikow ci u mnie dostatek
dodam ze ja lozyska pakuje bardziej logicznie tzn Bartek to co bylo ciezkie wladowal za tylnia os do bagaznika a ze Szerszen nie jeknol to znaczy musial byc zadowolony to i tone przewiezie
Koton - 16-03-2008, 22:28
TommiCrazy napisał/a: | no niedobrze...ostatni bastion e-TRZYDZIESTEK zaczyna wymierac
|
E-30 są już youngtimerami podobnie jak colty c5x
Bartek współczuje.
wojmi1 - 17-03-2008, 16:24
Koton, Ja Cie Namierze co za wspolczuje - jest dobrze bedzie lepiej
no a kombi lancery to co --- rzadkie juz
Koton - 17-03-2008, 20:21
wojmi1 napisał/a: | Koton, Ja Cie Namierze co za wspolczuje - jest dobrze bedzie lepiej
no a kombi lancery to co --- rzadkie juz |
Ciekawe co by powiedział Galant jak by umiał mówić
Gratulacje wojmi1
wojmi1 - 18-03-2008, 07:24
Dzisiaj gal zwany Szerszeniem zmierzy sie z towarem i gorkami
A dokladniej ok 800kg lozysk na Slowacje a po drodze Wdowice-Jordanow- Skomielnia B- Zakopianka-
New Targ- Zdar- Kezmerok- Poprat i spowrotem -- wlasnie go pakuje
wroce to napisze
wojmi1 - 18-03-2008, 20:27
Faktycznie tak jak Bartek napomknol kolesie z TDI --- zostali zszokowani--- wygineli gdzies tam w lusterku wstecznym a 800kg i my z Szerszeniem gnalismy na polodnie ---- gorki loil tez solidnie ---- ale zre za dwuch dobrze ze LPG--- zarobil na nowy zbiornik - atest wylazl---- gdzie mu halogenki zamocowac???---
dodatkowo zbuntowal sie pas bezp . po stronie kierowcy---- a konkretnie to do czego sie pas zapina....
josie - 19-03-2008, 13:34
wojmi1 napisał/a: | dodatkowo zbuntowal sie pas bezp . po stronie kierowcy---- a konkretnie to do czego sie pas zapina.... |
Metoda tymczasowa: wciśnij przycisk, wsadź klamrę pasa, puść przycisk
Gene - 19-03-2008, 13:47
Bartku nie martw sie to normalna sytuacja. Wszystko powoli zmierza w ta sama strone... a konczy sie na czwartym Pajero.
Bartek - 19-03-2008, 13:53
wojmi1 napisał/a: | zarobil na nowy zbiornik - atest wylazl- |
?? ossochzi??
wojmi1 - 19-03-2008, 17:51
josie, niestety pekl plastik przy zapadce-- metoda tymczasowa przypinam sie przy pasazera
- ale wszystko ok powinnem znalesc jakis pasujacy
Bartek, - spoko atest daja na 10 lat- no i szukam maski u tomaszka82 - miesnie mi rosna od braku wspomagania ale naprawde jestem zadowolony
jutro trasa do Kielc i z Kielc na Slowacje i do domu
Bartek - 19-03-2008, 19:47
wojmi1 napisał/a: | Bartek, - spoko atest daja na 10 lat- no i szukam maski u tomaszka82 - miesnie mi rosna od braku wspomagania ale naprawde jestem zadowolony |
To wyślę Ci jutro ten przewód.....
Koton - 19-03-2008, 19:50
A czy można spytać o ten brak wspomagania??
Czy to celowy zabieg czy też usterka(chyba się naraziłem )?
U mnie w colcie przy kapciach 185/60/14 na zimówkach kierownica lata jakby się coś urwało - znaczy bardzo lekko(ze wspomaganiem wszystko w porządku). W lecie na oponach 195/60/14 - szersze opony troche większy opór stawiają ale i tak nie ma tej "bezpośreniości" i oporu ze strony układu kierowniczego .
|
|
|