Forum ogólne - nasze blachy
Bartek - 31-03-2008, 11:59
WI to centrum, WE to mokotów
Jestem za - kto będzie chciał, to wpisze.....
cns80 - 31-03-2008, 12:15
Bartek napisał/a: | WI to centrum, WE to mokotów | Sorki masz rację. Ja jestem ZA
siwek - 01-04-2008, 09:42
Też jestem ZA bo może chociaż po tym mnie kto¶ bedzie rozpoznawał bo jeżdże dużo po Warszawie a mi nikt nie macha, może dlatego że mam tablice ES ??
gulgulq - 01-04-2008, 11:06
ja jestem na nie, ciezko mi wlasna tablice zapamietac a co dopiero kogos z mitsumaniakow, a szukac podczasz jazdy z listy czy to czasem jakis Mitsumaniak mi mignoł to chyba nie jest zbyt dobre propagowanie bezpiecznej jazdy
mamy naklejki, znaczki a teraz tez ramki do tablic
Juiceman - 01-04-2008, 21:54
We wroc. Wszyscy maj± DW - czasami raz na ruski rok kto¶ trafi z DOL ^^
gigant87 - 01-04-2008, 22:07
jestem za woln± amerykank±...
czyli wpisujesz to co uważasz za odpowiednie wg Ciebie
czyli jak kto¶ chce cały nr rej to może wpisać
je¶li uważa, że wystarcz± litery to tak samo
a je¶li uważa, że nie chce nic wpisywać to nic nie wpisuje
siwek - 01-04-2008, 22:13
dokładnie, przeciez nikt nikogo do niczego nie zmusza.
jak ktos chce to wpisze swoj nr rejestracyjny a jak nie to nie,
zwroccie uwage na to ze ci co nie chca podawac swojego nr rej. z im znanych powodów, niech przejrz± wszystkie zdjecia swojego mi¶ka bo na wiekszosci sa widoczne tablice
Anonymous - 01-04-2008, 23:03
siwekskce1 napisał/a: | zwroccie uwage na to ze ci co nie chca podawac swojego nr rej. z jego znanych mu powodów to niech przejrzy szystkie zdjecia swojego mi¶ka bo na wiekszosci sa widoczne tablice | moze nie do konca 'wszyscy' ale zgadzam sie z tym co zauwazyles
[ Dodano: 01-04-2008, 23:06 ]
gigant87 napisał/a: | jestem za woln± amerykank±... | ja rowniez
mkm - 02-04-2008, 12:49 Temat postu: Re: nasze blachy
cuuube napisał/a: | witam
mam takie przemyslenia...
malo kto wie jakim autem kto jezdzi czesto widuje sie na drodze Misia a nr rejestracyjny dosc latwo zapamietac
|
A moze zamiast nr. rej. na forum pod nickem zamieszczac foto posiadanego Miska jak ktos chce to z numerami jak nie to bez, a nie animacje itp?
Wszystkie Mitsu niby takie same ale kazdy inny...
Pozdrawiam.
Anonymous - 02-04-2008, 13:02
mkm napisał/a: | A moze zamiast nr. rej. na forum pod nickem zamieszczac foto posiadanego Miska jak ktos chce to z numerami jak nie to bez, a nie animacje itp? | mialem na mysli utworzenie 'blachy' z numerami obok okienka
"profil" "pw" "email" "gadu" "galeria" ... "blachy"
akbi - 02-04-2008, 18:36 Temat postu: Re: nasze blachy
mkm napisał/a: |
A moze zamiast nr. rej. na forum pod nickem zamieszczac foto posiadanego Miska jak ktos chce to z numerami jak nie to bez, a nie animacje itp? |
Stawiam Ci flache .... a co tam, nawet cala skrzynke, jesli po obejrzeniu tak malych fotek z 20 autami z tego samego modelu bedziesz potrafil w ciagu kilku sekund powiedziec ktore auto jest czyje
mkm - 02-04-2008, 23:06
akbi napisał/a: | Moje blachy sa tak charakterystyczne, ze nawet nie trzeba ich zapamietywac
.... ale co do calego pomyslu, to nie widze sensu ... zapamietac za wiele sie nie da, a sprawdzac kazdego miska, czy mamy go na kartce ....ja jestem na NIE |
Najpierw widzimy auto potem tablice, wiec twierdze, ze fotka jest bardziej pomocna.
Oprocz tego KAZDY posiadacz Mitsu predzej czy pozniej trafi na to forum wiec nie ma co rozgraniczac i pozdrawiac wszystkich.
Anonymous - 03-04-2008, 07:53
mkm napisał/a: | nie ma co rozgraniczac i pozdrawiac wszystkich. |
Niektórzy dziwnie na to reaguj±
Co do blach natomiast to ja na avatarze ujawniłem tyle ile uważam za słuszne. Ci co mnie znaj± bliżej wiedz± jakie mam blachy. Forum czytać mog± różni ludzie więc uważam że nie ma sensu ujawniać wszystkich informacji
mkm - 03-04-2008, 15:06
Lothar napisał/a: |
Niektórzy dziwnie na to reaguj±
|
To fakt...
cns80 - 04-04-2008, 07:49
Lothar napisał/a: | ja na avatarze ujawniłem tyle ile uważam za słuszne. | I ja uważam że tyle wystarczy.
|
|
|