To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Elektryk w krakowie - proszę o adres :)

Anonymous - 02-04-2008, 14:07

Adaho_krak stwierdził zę we wtyczce ECU mam jeden pin a potrzebuje 4 żeby mozna było zrobic diagnostyke ( dokładnie to niewiem zabardzo o co chodzi bo sie na tym nieznam). a co do trasy do waszego mechanika klubowego od strony huty 15 min drogi :) mniej wiecej to idzie tak : za grębałowem prosto, w Prusach ( chyba w każdym bądz razie kilka kilometrów za Krakiem ) w lewo na Zastów, po kilku kilometrach w Zastowie za przejazdem kolejowym skręca się w prawo na Maciejowice, potem cały czas prosto i dojeżdża sie do Pielgrzymowic. W pielgrzymowicach jedzie sie ze 2 kilometry i na 2 ostrym zakręcie (pierwszy w prawo drugi w lewo ) skręca sie w prawo na taka droge gruntową biegnąca dosłownie do góry dojeżdża się do zakładu. Jakos tak mniej wiecej - jechałem o 20.00 i sypało :)
karolgt - 02-04-2008, 14:13

allkajda wiec jak pojedziesz jeszcze raz od strony huty, to jak z glownej drogi skrecisz na zastow to jest tam duzy bialy budynek z napisem auto-service (albo zamiast service cos innego,nie pamietam), tam jest elektryk wiec mozesz podjechac.
Anonymous - 02-04-2008, 16:02

allkajda, a nie wpadles na pomysl zapytania kogos,czy ktos ma sprawna wiazke do ecu na zbyciu?:>
bwr

Anonymous - 02-04-2008, 18:49

cos mi sie wydaje Browar ze ty masz :D
Anonymous - 02-04-2008, 19:45

mugen napisał/a:
cos mi sie wydaje Browar ze ty masz :D

hehe a kto inny?nikomu by sie nie chcialo tak rozbierac auta tak jak mi :P
Gdyby ubezpieczalnia wypalcila wiecej za rozbitka nie fatygowal by sie, o nie...
pozdrwoki
bwr
P.S
ty wiesz co Mug masz u mnie :)
daj znac jak bedziesz mial chwile(dzień) wolna dokonczymy dzielo
pozdr

mkm - 02-04-2008, 20:09

Browar napisał/a:

hehe a kto inny?nikomu by sie nie chcialo tak rozbierac auta tak jak mi :P

Ale dzieki temu Twoj poprzedni Mitsu wraca na drogi.
Allkajda-masz rozwiazanie swojego problemu.

Anonymous - 02-04-2008, 21:21

mkm napisał/a:
Ale dzieki temu Twoj poprzedni Mitsu wraca na drogi.

zgadza sie.. juz jest duchem w kilkudziesieciu colcikach :) - co najwazniejsze serducho(silnik) tez- czyli zyje :D

Anonymous - 03-04-2008, 09:13

Browar posiadasz taką wtyczkę ? może posiadasz tez inne części do niego np przekaźnik do pompy do abs - ewentualnie zaciskina tył :) napisz ile chcesz za wtyczke jeżeli posiadasz