Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Zostałem Półmitsumaniakiem...
sruba - 19-04-2008, 23:13
test obrazka:
Kibloo - 20-04-2008, 00:07
no tak, tylko że niewielu ludzi coś kuma w tym temacie... bo przecież VW to najlepszy jest i basta, a mercedes to już w ogóle... a tak sie składa, że merasie się znalazły na szarym koncu listy bezawaryjnych, używanych aut według TUV, razem z VW, a japończyki są na niezłych miejscach... i co tu dużo gadać... tylko nasuwa mi się dowcip nt. takich jak oni znawców: Berlin zachodni, dworzec kolejowy, stoi dwóch Polaków i jeden zapala fajkę, "uuummm ale mocne co niemieckie to niemieckie", a drugi na to: "ty idioto, od filtra zajarałeś"... :
i to jest mój komentarz na tę chwilę. Sorki za OT, ale musiałem... Śruba dasz się karnąć???
P.S. jakby co to jeszcze zostaje ci Colt Asicy
Cezar - 20-04-2008, 00:55
Kibloo napisał/a: | P.S. jakby co to jeszcze zostaje ci Colt Asicy |
No niby zostaje .... na jakies 2 tygodnie
Tomek przyjemnosci z uzytkowania zycze
akbi - 20-04-2008, 06:06
Sruba, napisz mi nr Vin tego Twojeg nowego cuda ... zanim sie stpotkamy, to sprawdze Tobie w eTechu jaki masz tam dokladnie silnik.
sibi - 20-04-2008, 12:23
Tu masz w razie co fotkę mojego autka może kiedyś się spotkamy
Anonymous - 20-04-2008, 21:21
Kuzyn ma takiego tylko czarnego...śmiga nim w pracy
sibi - 20-04-2008, 22:09
dm17 napisał/a: |
Kuzyn ma takiego tylko czarnego...śmiga nim w pracy |
To powiedz mu że jest klub pasjonatów tego autka stronę znajdziesz u mnie na WWW
Z resztą jest kilku z 3-miasta na forum
sruba - 20-04-2008, 22:43
sibi napisał/a: | To powiedz mu że jest klub pasjonatów tego autka stronę znajdziesz u mnie na WWW |
hehe, to forum jest płatne... ale jaja...
sie normalnie zdziwiłem
sibi - 20-04-2008, 22:51
Sruba napisał/a: | sibi napisał/a: | To powiedz mu że jest klub pasjonatów tego autka stronę znajdziesz u mnie na WWW |
hehe, to forum jest płatne... ale jaja...
sie normalnie zdziwiłem |
No tak ale i serwer płatny niestety ale z drugiej strony i mała zapora dla ludzi troszkę dziwnego pokroju no może i dlatego ci co są to są naprawdę pasjonatami tego modelu no i wiedza tam zawarta jest warta o wiele większej ceny no i nie mamy sponsora a co za tym idzie jesteśmy niezależni
sruba - 20-04-2008, 23:09
sibi napisał/a: | mała zapora dla ludzi troszkę dziwnego pokroju |
yyy, a kogo uwazasz za ludzi dziwnego pokroju ?
w kazdym razie zarejestrowalem sie tam, bo pomysalem, ze sobie cos poczytam. i co prawda te 10 plnow, to nie jest jakas straszna kwota, ale jakos odechcialo mi sie...
Cytat: |
Wszystkich użytkowników: 870
|
moze sie czepiam, ale 8700 plnow rocznie za serwer ? i skrypt ?
admin robi na tym niezla kase
sibi - 20-04-2008, 23:15
nie nikt tu nie robi kasy bo w tych 870 jesteś i ty a zapłaciłeś jednak i znacząca większość z tych użytkowników a innego pokroju to mam namyśli ludzi którzy by weszli tyko aby siać zamęt i psuć atmosferę na forum a kasa jest co miesiąc rozliczana i to nie przez admina a przez dwóch skarbników a co do użytkowników to było już ponad 4000 ale ponad połowa to automaty
Ja tez płace i nie narzekam na to bo same opinie nowo zarejestrowanych są takie że nigdzie nie spotkali takiego porządku na forum jak tutaj no i jest o wiele większe zżycie ludzi uczestniczących w życiu tego forum
Anonymous - 21-04-2008, 21:01
sibi napisał/a: | nie nikt tu nie robi kasy bo w tych 870 jesteś i ty a zapłaciłeś jednak i znacząca większość z tych użytkowników a innego pokroju to mam namyśli ludzi którzy by weszli tyko aby siać zamęt i psuć atmosferę na forum a kasa jest co miesiąc rozliczana i to nie przez admina a przez dwóch skarbników a co do użytkowników to było już ponad 4000 ale ponad połowa to automaty
Ja tez płace i nie narzekam na to bo same opinie nowo zarejestrowanych są takie że nigdzie nie spotkali takiego porządku na forum jak tutaj no i jest o wiele większe zżycie ludzi uczestniczących w życiu tego forum |
1. A czy jest tez gospodarz tego forum
2. Rozumiem że my nie jesteśmy zżyci bo nie płacimy
sibi - 21-04-2008, 22:58
dm17 jest i to dwóch adminów
a co do zżycia to nie mówię że tu nie mama ale z powodu tego że jest tu tylu ludzi to jest troszkę bardziej utrudnione przyjedź na zlot a się przekonasz takie jest moje i wyłącznie moje odczucie z którym możesz się zgodzić lub nie
akbi - 22-04-2008, 09:18
sibi napisał/a: | a co do zżycia to nie mówię że tu nie mama ale z powodu tego że jest tu tylu ludzi to jest troszkę bardziej utrudnione przyjedź na zlot a się przekonasz takie jest moje i wyłącznie moje odczucie z którym możesz się zgodzić lub nie |
Przyjedź na parę Spotów lub Zlot Mitsumaniaków to będziesz miał porównanie
sibi - 22-04-2008, 09:44
jak tylko czas pozwoli to postaram się pojawić
|
|
|