To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

L200 Techniczne od 2006r - Zdemolowana mata wytłumiaj±ca maski (po 10000 km)

Gene - 21-02-2009, 16:54

Elili napisał/a:

Albo kotu w garażu kuwetę postaw :D
he he to ladne... oby tylko nie zaczal polowac w czelusciach komory silnikowej i podwozia. :mrgreen: albo nie wyhamowywal pazurami na masce. :mrgreen:
Jack napisał/a:
a ja zastanawiam się jak unikn±ć gryzoni
Sa tez specjalne aerozole odstraszajace zwierzeta. Nalezy psikac na gumowe elementy. Profesor Majewski zastosowal z powodzeniem. W Avensis (na Sadybie) cos mu ciagle szarpalo gumowe wezyki skutecznie unieruchamiajac samochod. Po kolejnej wizycie w serwisie postanowil zastosowac i od tej pory ma spokoj.
wichura1 - 21-02-2009, 21:55

Mi listopadzie jaki¶ stwór zeżarł przewody zapłonowe, pomogła zmiana miejsca parkowania. Dodatkowo nałożyłem na przewody peszle, takie jak w instalacji mi¶ków :)

namotore - 21-02-2009, 23:16

najlepsze sa stare PUŁAPKI zabijajace z serkiem
HugoOrmo - 21-02-2009, 23:39

podobno najlepsza jest kostka WC taka do kibelka raz zamontowana eliminuje gosci na dlugi czas...

pzdr

Marcin-Krak - 21-02-2009, 23:50

HugoOrmo napisał/a:
podobno najlepsza jest kostka WC taka do kibelka raz zamontowana eliminuje gosci na dlugi czas...

Nie chciałem tego pisać - ale potwierdzam tej zimy jak na razie kable maj± się ok, a i nawet chleba pod mask± nie znajduję, tylko widać łapki wrednych stworzonek tuż przy aucie - więc mam nadzieję że to faktycznie działa :D

namotore - 22-02-2009, 00:07

czyli co, jeszcze papier toaletowy pod maska Elzbietki wieszac :?: :badgrin:
co one widza w tych kablach? kryzys przyszedl to nawet gume zaczely trawic :doubt:
kostka WC to i kierowce moze odstraszyc albo do wymiotow doprowadzic...

niedo - 27-11-2009, 12:21

dzis ranowchodze do mojego outka a tu niespodzianka, wata mineralna z wyciszenia maski silnika pod autem. kolega w domu obok mial podobnie, wiec od razu mi polecil: do woreczka materiałowego siersc psa (najlepiej dlugowlosego i nie czesto kapanego) i wspomniana wczesniej kostka do wc (razem). jemu dziala. fakt - zapach musi byc fascynujacy....