To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Tuning - MAGNETYZERY W MSS 1.8 GDI

Grześku - 02-07-2006, 23:03

Mundimex Polska napisał/a:
Mówiąc prosto, nie znamy żadnego urządzenia w świecie do magnetycznej obróbki płynów, które byłoby tak skrupulatnie i energicznie badane i sprawdzane przez (niedowierzającą) naukę, i które miałoby za sobą tak wielką ilość badań naukowych i poparcia naukowców (międzynarodowe konferencje/seminaria i wydziały kilku Politechnik/programy poświęcone MAGNETIZEROM które w pełni popieramy).

ta sama niedowierzająca nauka popierała kiedyś płaski fenomen ziemi, geocentryzm i wybuchanie gałek ocznych powyżej 40 MPH.
Zresztą w badaniach można wykazać co się tylko chce, warunkiem jest świadomość za czyje pieniądze się bada. Ale to już inna bajka.

Anonymous - 09-07-2006, 01:17

ja mam 2 komplety magnetyzerow w garazu, Multimag oraz Magnetizer, kiedys komplet kosztowal ok 500zl, zakladane byly w kilku juz autach przez okrez prawie 10 lat, byly to eropejskie oraz amerykanskie auta z silnikami od 1.1 do 3.0V6 i w zadnym z nich, nie zauwazone zostalo ani przeze mnie ani przez nikogo innego kto jezdzil zwiekszenie mocy czy zmienijszenie zuzycia paliwa, co wiecej zauwazylilismy ZWIEKSZENIE zuzycia paliwa praktycznie we wszystkich autach a najwiecej w chryslerze 2,5 V6 do ok 14/100, po zdjeciu zestawu spadlo do 11,5-12,5l/100. Jedyna zaleta jest utrzymanie silnika w czystosci.

jakby ktos chcial wyczyscic silnik to moge tanio odsprzedac :P