Off Topic - Ruszam w drogę
Maciek - 14-04-2006, 12:24
A ja nigdzie nie mogie jechać auto rozbabrane buuu nikt nie chce pomóc i nic napisać ooo problemie
Hubeeert - 14-04-2006, 12:45
Prędkość nadrobiłem jadąc po A4 i po tzw Girkówce do Łodzi. potem nie było juz tak różowo. A po 22 drogi kompletnie opustoszały.
Anonymous - 14-04-2006, 13:19
Matejko napisał/a: | JCH napisał/a: | Matejko napisał/a: | moze dopisz w jakich godzinach jechales... |
Drogi były w miarę puste wczoraj - wszyscy byli w marketach |
no tez prawda heheh |
Gdzie Wy takie drogi widzieliście? Ile brzydkich słów użyłem wczoraj w zaciszu mojej przytulnej kabiny, to tylko ja wiem...
JCH - 14-04-2006, 13:38
Fido__ napisał/a: | Gdzie Wy takie drogi widzieliście? Ile brzydkich słów użyłem wczoraj w zaciszu mojej przytulnej kabiny, to tylko ja wiem... | Być może jechałeś akurat pod prąd. A trzeba z nurtem panie, z nurtem. Wtedy łatwiej niesie
Anonymous - 14-04-2006, 13:55
JCH napisał/a: | Fido__ napisał/a: | Gdzie Wy takie drogi widzieliście? Ile brzydkich słów użyłem wczoraj w zaciszu mojej przytulnej kabiny, to tylko ja wiem... | Być może jechałeś akurat pod prąd. A trzeba z nurtem panie, z nurtem. Wtedy łatwiej niesie |
Heheheh dzięki Jacku, zasadniczo polepszyłeś mój nastrój dzisiaj
Efa! - 15-04-2006, 20:22
No to i ja się pochwalę (a co, może się zdarzy, że ktoś leci tą samą trasą i się "pościgamy;-)) - za kilka długich chwil - no, przed 24:00 na pewno - lecę z Bydgoszczy w stronę Gdańska, potem do Gdyni, a jutro wieczorem lub pojutrze dokładnie odwrotnie.
Trasa Bydgoszcz-Świecie-Warlubie-międzylądowanie w Osieku na kawkę-Starogard Gd.-Straszyn-Gdańsk-Gdynia.
luk_szc - 15-04-2006, 22:08
No ja tez jestem niedaleko Dortmundu 1200 km (samochodem) od domku . W samolot 85 minut w wiaterku i juz bylismy na miejscu Spalanie spore , predkosc ok. 900 km/h .
Pozdrowka dla wszystkich i Wesolych Swiat .
igi - 18-04-2006, 08:34
Pojechałem w niedziele do szwagra do wawki. Z domu do domu wyszło mi 174 km a czas drogi to 1 h 43 m. Spalanie 7.4. Wracałem już nieco spokojniej (ludziów było więcej) i wyszło cos około 2h. Spalenie 6.5
Jedna rzecz. W tv trąbią że patroli ma być więcej na święta o 1/3 że tysiące policjantów nas strzeże . Zrobiłem może nie dużo bo raptem ~360 km i widziałem 1 patrol. Teściu tą samą drogę zrobl dzień wcześniej i zero patroli
Mam nadzieje że nie było po drodze fotoradarów
Hubeeert napisał/a: |
Spostrzeżenia - właściwie jedno - 100 wideoradarów mogłoby w miesiąc załatać dziurę w budżecie...
To przechodzi ludzkie pojęcie... |
to prawda. Raz mną i żonusia zatrzesło jak BMW na trzeciego wyprzedzał pod górke a wszystko to w niewielkiej odległości przed nami. Na górce jechał sobie spokojnie maluszek. Z mojej perpestywy wygłądało że zmieścili się na styk ale koleś w maluchu był naprawdę przerażony (jechał z żoną i dzieciakiem z tyłu).
Druga sytuacja to wyprzedzanie fiata cienkusia przez opla Astre (takiego jak miał Hubuś ) tylko na włoskich numerach. W wiosce zrobiona była wysepka z przejściem dla pieszych a koleś wyminął wysepke w lewej strony.
Naprawdę szok jak niektórzy jeżdzą
Efa! - 20-04-2006, 12:33
A ja miałam na "zająca" zarąbistego zająca... Najpierw mój chłopak cofając z garażu załatwił wóz sąsiada i tylni zderzak, a potem ja w nocy załatwiłam przedni, bo dostałam zająca prosto na... maskę
Razem 600zł
Anonymous - 20-04-2006, 12:44
Z góry przepraszam jeżeli kogoś nie pozdrowie w niedziele tj. 23.04.2006 na trasie Opole-Kluczbork-Ostrów-Konin-Jnowrocław-Bydgoszcz ale bedę bardzo się spieszył i mogę nie zauważyć kolegów Mitsumaniaków Dziś jadę go umyć posprzątać i nakleić zaje..... orła na tylnej szybie bo na tą naklejke którą chciałem będę musiał jeszcze poczekać
No i muszę dodać z przykrością że prawie miesiąc nie będzie mnie na stronkach mitsumaniaków chyba że gościnnie z cudzego internetu
akbi - 20-04-2006, 13:02
Piotruś Pan napisał/a: | Z góry przepraszam jeżeli kogoś nie pozdrowie w niedziele tj. 23.04.2006 na trasie Opole-Kluczbork-Ostrów-Konin-Jnowrocław-Bydgoszcz |
Czy to znaczy że kolega obecnie w Opolu przesiaduje ??? To moze jakieś spotkanko zrobimy, bo w tej mieścinie chyba niewielu jest ludzi z klubu.
.. a wracając do tematu to ja we wtorek wyruszyłem z Gdańska - Tczew - Bydgoszcz - Inowrocław - Konin - Kalisz i tutaj koło Tesco (godz 16) widziałem ładnego srebrnego Colcika. W Kaliszu miałem mały zwrot na Poznań a tam 4 godzinny postój. Później już Leszno - Wrocław - Opole. Przejechałem ok 800km, na miejscu byłem o godzinie 2 w nocy i do teraz jestem jeszcze przymulony
Anonymous - 20-04-2006, 13:14
akbi napisał/a: | Czy to znaczy że kolega obecnie w Opolu przesiaduje ??? To moze jakieś spotkanko zrobimy, bo w tej mieścinie chyba niewielu jest ludzi z klubu. |
Zasiedziałem sie tu w Opolu 30 lat ( słownie: trzydzieści lat ) i teraz czas najwyższy wrócić na stare śmieci i właśnie to czynie jeszcze kilka takich kursów Opole - Bydgoszcz i myśle że od lipca już tylko Bydgoszcz a gościnnie Opole
akbi - 20-04-2006, 13:27
To podobnie jak ja, z tym że ja z Gdańska a w Opolu od 11 miesięcy.
.. ale Ty 30 lat!!!!???? SZOK w życiu tu tyle nie wytrzymam, do gdańska wcześniej wróce
Jak coś to ja w drugiej połowie maja lece do Gdańska (pewnie przez Bydgoszcz) więc jak coś pomóc Ci przewieść to daj znać
Pozdrawiam
Efa! - 20-04-2006, 15:04
Ja też na okrągło podróżuję pomiędzy Gdańskiem, a Bydgoszczą, więc również w razie potrzeby mogę pomóc (np. Tobie, Akbi, hehe).
akbi - 20-04-2006, 15:15
Efa! napisał/a: | Ja też na okrągło podróżuję pomiędzy Gdańskiem, a Bydgoszczą, więc również w razie potrzeby mogę pomóc (np. Tobie, Akbi, hehe). |
dzięki, jak będę za miesiąc jechał przez Bygdoszcz to dam znać, może jakiś konwój zrobimy
|
|
|