Nasze Miśki - projekt lancer
Anonymous - 12-05-2008, 22:12
Ja bym Ci radził zostać przy granatowym
Juiceman - 12-05-2008, 23:14
Biały
Rafal_Szczecin - 12-05-2008, 23:15
Juiceman napisał/a: | Biały |
mowie to samo bialy, do tego czarne szyby i bedzie G
a jak nie bialy to czarny
Anonymous - 12-05-2008, 23:34
u mnie w okolicy jest ten biały z allegro co stał dwa lata na aukcji, przerobiony na evo VI TME, nawet z bliska to fajnie wygląda tylko brakuje mu 5 śrub i intercoolera a tak to prawie robi niewielką różnice
Anonymous - 14-05-2008, 20:00
Derpin jak chcesz zrobic cos podobnego do oryginalu TME to powinno to wygladac mniejwiecej tak http://www.conceptcarz.co...,0,0/photo.aspx
kolor oryginalnego MM LANCER EVO6 TME to niestety czerwony (na wzor prawdziwej WRC)
londolut - 14-05-2008, 20:44
ERNEST_SZCZECIN napisał/a: | Derpin jak chcesz zrobic cos podobnego do oryginalu TME to powinno to wygladac mniejwiecej tak http://www.conceptcarz.co...,0,0/photo.aspx
kolor oryginalnego MM LANCER EVO6 TME to niestety czerwony (na wzor prawdziwej WRC) | Piękny, to wystarczy
Już wiem o jakich pasach mówił Jogurt jak opisywał mi to EVO
Rafal_Szczecin - 14-05-2008, 20:51
aha wiadomosc bo dominik sobie teraz grilluje
dzis zostala nadana paczka DHL'lem w ktorej jest pakiet stylizacyjny od EVO
troche dlugo to trwalo ,ale mniejmy nadzieje,ze na dniach bedziemy juz go mieli w domku ,a wtedy ojjjj bedzie sie dzialo
londolut - 14-05-2008, 20:54
Rafal_Szczecin napisał/a: | dzis zostala nadana paczka DHL'lem w ktorej jest pakiet stylizacyjny od EVO
troche dlugo to trwalo ,ale mniejmy nadzieje,ze na dniach bedziemy juz go mieli w domku ,a wtedy ojjjj bedzie sie dzialo | Fotki, fotki Pamiętaj Rafał, obiecałeś mi rundkę tym EVO Dominik gadał, że do sierpnia nie zdąży ale ja tego nie przyjmuje do wiadomości
Rafal_Szczecin - 14-05-2008, 20:56
londolut napisał/a: | Fotki, fotki Pamiętaj Rafał, obiecałeś mi rundkę tym EVO Dominik gadał, że do sierpnia nie zdąży ale ja tego nie przyjmuje do wiadomości |
fotki beda, jak pakiet przyjdzie
nic sie nie boj do sierpnia EVO bedzie zlozone
Rafal_Szczecin - 19-05-2008, 10:30
przyszedl pakiet
ide do roboty
Anonymous - 19-05-2008, 11:10
tam tadadam
w środę wyjdzie do mnie reszta paczki czyli tylna lotka i blotniki więc moze w sobote będą już jakieś pierwsze ruchy na lancerku
ps. nie ważne że nie mam gdzie spać
cns80 - 19-05-2008, 11:25
Juiceman napisał/a: | Biały | Biały
Anonymous - 19-05-2008, 13:18
ale Ci zazdroszcze, dużo będzie rzeźbienia czy wszystko ładnie będzie pasowało?
pawela - 19-05-2008, 16:12
Derpin napisał/a: | tam tadadam
Obrazek
w środę wyjdzie do mnie reszta paczki czyli tylna lotka i blotniki więc moze w sobote będą już jakieś pierwsze ruchy na lancerku
ps. nie ważne że nie mam gdzie spać |
padam na twarz! Nic więcej sensownego nie mogę z siebie wydusić....
londolut - 19-05-2008, 17:02
Derpin napisał/a: | tam tadadam
Obrazek
ps. nie ważne że nie mam gdzie spać |
Noł kłeszczyn Miodzio
Dobre miejsce na trzymanie fantów, ty się nie wyśpisz ale ważne, że zderzaki sie nie porysują Czekamy na efekty, czekamy
Co do koloru to albo czarna perła albo biały
|
|
|