To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Carisma - Ogólne - Nawigacja samochodowa - jaką wybrać?

lukasz921 - 29-05-2008, 17:58

Witam,
W biedronce 5.06 bedzie nawigacja Navia w cenie 259 pln bardzo podobnie wygladajaca do Akiry. Co do szczegółow to pewnie trzeba by zapytac gdzies na forum GPS.

Pozdrawiam
Lukasz921

turek61 - 29-05-2008, 20:25

saphire napisał/a:
Ja bym chętnie kupił Akirę 3518-A3 po cenie w jakiej była w Biedronce lub MediaMarkcie (300?) bo na alledrogo to chcą za nią stówę z okładem więcej (480)...

Bartek...jak po nia pojechałem do Biedrony to spóźniłem sie o pół godz. bo wtedy poszła ostatnia sztuka :evil: Mój kumpel zdążył i jest zadowolony :(

Anonymous - 29-05-2008, 20:27

Ja uzywam TomToma ONE z tym ze mieszkam za granica. Nie ma sobie rownych....ale w Polsce jest slabiutki. Z tym ze najnowszy tomtom posiada o wiele lepsza mape polski i praktycznie jest na nim kazda ulica + informuje nas o tym czy na trasie jest korek i ewentualnie jakis wypadek.
saphire - 29-05-2008, 20:49

Dziś w MediaMarkcie kumpel był i widział tą Akirę o której wyżej pisałem i nawet dzwonił do mnie czy ma mi wziąć (coś koło 430zł) ale póki co odpuściłem bo jeszcze się nie zdecydowałem czy może nie wziąć troszkę lepszej Akiry z większym ekranem za 6 stów... ewentualnie cos z Windows Mobile na pokładzie bo Windows CE 5.x to już deko jak Win 3.11 w porównaniu do XP :D
Anonymous - 29-05-2008, 20:56

ja w Beckerze 7827 mam mapę Navteq'a (Polska + kraje Europy). AutoMapę w wersji 5.0.5 wgrałem na kartę SD i poprzez system Windows CE 5 uruchamiam mapkę :lol: Jeśli chcę używać mapki Navteq'a to zmieniam tylko kartę. :mrgreen: Ogólnie urządzonko jest proste i intuicyjne w obsłudze. Zbliżają sie wakacje więc przetestuję je porządnie. Z radyjkiem cb będą tworzyć zgrany duet (mam nadzieję... :P :wink: ).
Anonymous - 29-05-2008, 21:38

I ja sie pochwale mam Blaupunkta Travel pilot Lucka 5.2 posiada 46 map krajow europy i informacje o korkach .za tydzien jade do polski to przetestuje w anglii spisuje sie bardzo dobrze.Co do ceny tego urzadzenai to widzialem na allegro sa nowki sztuki nawet do 1500zeta. ale za taka cena to masz 4 cale ekran , 2 gb pamieci plus slot na karte do 4 gb odtwarzenie plikow video i muzyki oraz zdjec.