To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Galant - Ogólne - [EAx 97-04] Próba kradzieży Gala - Kraków(Brak wkładki)

Krzyzak - 28-05-2008, 08:49

ale klapka wlewu ma tylko polowe zabkow od zapadek w stacyjce - nie da sie takim kluczykiem odpalic auta (tylko drzwi mozna otworzyc)
JaGrab3 - 28-05-2008, 09:18

Qrde no to jest możliwe, gale nie mają zemka w klapce, wiec...
Krzyzak - 28-05-2008, 10:10

E3x maja - a o takim kolega wczesniej pisal
JaGrab3 - 28-05-2008, 10:35

Krzyzak, ja pisałem o samochodzie Adriana, jezeli mu zwineli klapke z zamka to... a nie podważałem wypowiedzi kapsela
Anonymous - 28-05-2008, 14:30

kapsel napisał/a:
Po kilku dniach zgineło auto, jak się okazało wkładka była im potrzebna by mogli dorobic klucz do stacyjki. Może to coś oznacza, oby nie.

Dlatego zaprowadziłem miska na strzeżony parking.Mam kawałek drogi do niego ale spie spokojnie. Jeżdżę nim od święta wiec nie chce już kusić stojąc pod blokiem.

JaGrab3 - 28-05-2008, 14:56

No mozliwe ze wlasnie to stanie pod bokiem skusiło złodzei. Mi cifa buchnęli jak był mało używany, bo żonka była w ciąży i jezdziła nim "od święta"
Anonymous - 28-05-2008, 18:02

dzis na parkingu firmowym krecil sie jakis koles kolo mego Gala i bmw 330D ale ostatecznie wybral Golfa 4 zanim ktos zareagowal gosc juz siedzial w aucie i mial prad np na wycieraczkach ktore wlaczyly sie chyba przez przypadek... ostatecznie uciekl ale zdazyl "zlamac stacyjke" i podlaczyc komputer
dodam ze akcja miala miejsce przed 10 rano w widocznym i ruchliwym miejscu(przy drodze)

jacek11 - 28-05-2008, 22:47

Cytat:
dodam ze akcja miala miejsce przed 10 rano w widocznym i ruchliwym miejscu(przy drodze)

Jak to się mówi :Najciemniej pod latarnią. :roll:

PAVEU - 28-05-2008, 23:53

jacek11 napisał/a:
Cytat:

Mi zawineli radio podczas 1godzinnego postoju pod kosciolem podczas mszy... pare lat temu ale strategie widac sie nie zmieniaja ... łapy obcinac to malo ...

JaGrab3 - 29-05-2008, 09:42

NO tu mieli pewność ze nie wyjdziesz przed godziną, a może jeszcze uśniesz na kazaniu...
jacek11 - 29-05-2008, 17:55

[quote="PAVEU"]. łapy obcinac to malo ...[/quote

Obciąć :?:

Wyrwać i lwom rzucić :!: :evil: :evil:

Anonymous - 02-06-2008, 21:23

jacek11 napisał/a:

dokładnie my kumplowi w biały dzień pod domem jego dziewczyny wykręciliśmy dwa koła i jakoś nawet patrol policji sie tym zbytnio nie przejął :D

behemoth25 - 17-01-2009, 15:40

Prawda jest prosta i jedyna. Wkladki wyciaga sie tylko i wylacznie po to zeby dorobic kluczyk, ktory zazwyczaj jest taki sam jak i w stacyjce. Swizeo sprowadony Golf Iv mojego kolegi zniknal w ciagu jednego dnia. Wyjeli prawa wkladke, w drugi dzien podjechali, otworzyli, odpalili i zegnaj Gienia. Kosztowalo go to kupe roboty, ale po poszukiwaniach udalo sie skontaktowac ze zlodziejami. Efekt... Polowa wartosci auta do zaplacenia, skradzione nowe alusy, skradzine radio, klucze, i zjedzone batoniki.

W takiej sytuacji jest tylko jedna rzecz do zrobienia. Wymiana wszystkich wkladek, a jest czlowiek w Krakowie ktory robi cuda z zamkami za psie pieniadze.