[XX-92]Galant E3xA i starsze - Problematyczna kontrolka
Anonymous - 29-05-2008, 00:26
puszka siedzi tam gdzie wentylator jest przykrecona do listwy pod schowkiem wymontuj to zdejmij te metalową obudowe i sprawdź re przekażniki i wszystkie inne elementy resystorki kondensatorki a jak o nich mowa to i w komputerku warto wymienic jak do tej pory nikt tego nie robił. Na mejla moge preslac zdjecia tej puszki i schematy elektryczne tego elementu.
Anonymous - 29-05-2008, 00:30
było by super
ubik@o2.pl
z góry dzięki
Anonymous - 29-05-2008, 14:46
tez bym z mila chęcia zobaczył to ustrojstwo
pem_ko@o2.pl
z góry dzięki
tomusn - 29-05-2008, 15:56
proponuję wymyślić jakies przysłowie: "założyłeś gaz , zignoruj Check Engine"
u mnie się zapala i gaśnie tylko na gazie i TYLKO na wolnych obrotach na postoju, nigdy nie zapaliło lub zgasło podczas jazdy, wywala błąd wtryskiwaczy. co z tego jak i tak jeżdżę na gazie, byłem świadom tego że coś może nie wyjść (i nie mówcie że mam porozmawiac z gazownikiem o emulatorach - ja to wiem - i tak nie pojadę )
jacek11 - 29-05-2008, 17:52
ubik napisał/a: | myślę że lepiej będzie wyczyścić bak i wymienić przewody |
Dobry pomysł
Wyczyść przy okazji wtryskiwacze
Anonymous - 29-05-2008, 21:46
Dzięki ale skorzystałem z rady Vlada i DZIAŁA tzn kontrolka na paliwie nie zaświeca się silnik chodzi o wiele lepiej ( nie tak dobrze jak na gazie ale o wiele lepiej niż przedtem) jestem wam wszystkim bardzo wdzięczny za okazaną mi pomoc
Pozdrawiam i mam nadzieje że niebawem będę mógł się pochwalić zdjęciami mojego Japończyka. jak tylko uporam się ze wszystkimi sprawami technicznymi zabieram się za blacharkę
|
|
|