To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - ...muzyka w waszym Miśku...

JCH - 24-04-2006, 09:18

U mnie generalnie 99% to radio. Jedyne słuszne choć niestety stacza się. Ale to OT. Z muzyki to na stałe mam w zmieniarce 2 x Marillion, trochę, nazwijmy to folku ;) parę wybranych kawałków Supertramp, dla żony Celin Dion i Garou - muzyka do kuchni. Na dłuższe wyjazdy zabieram na podmianę parę rzeczy z domu: jakichś Floydów, Oldfielda, Dire Straits, Barbare Streisand albo Smooth Jazz Cafe Niedżwiedzia.
Zawsze będę pamiętał i kojarzyć mi się będą 'Sultans of Swings' jak przychodziła wiosna i krótko po zrobieniu prawka jeździliśmy malaczami nad jezioro to z głośnika/ów akurat leciał ten kawałek. Ech ... czasy..... :)

Anonymous - 24-04-2006, 09:41

JCH napisał/a:
Zawsze będę pamiętał i kojarzyć mi się będą 'Sultans of Swings' jak przychodziła wiosna i krótko po zrobieniu prawka jeździliśmy malaczami nad jezioro to z głośnika/ów akurat leciał ten kawałek. Ech ... czasy..... :)

O tak. Dire Straits rulez!!

JCH - 24-04-2006, 10:43

Fido__ napisał/a:
JCH napisał/a:
... 'Sultans of Swings' ... z głośnika/ów akurat leciał ten kawałek

O tak. Dire Straits rulez!!

Noo. Dodawało w malaczu parę KM :lol: :lol: :lol:

Maciek - 24-04-2006, 10:51

Jeśli Dire Straits ze starych lat to tylko Money For Nothing :) :) :)
akbi - 24-04-2006, 10:52

Krzyzak napisał/a:
Praktycznie wszystko prócz muzyki góralskiej, jazzu i tych gadanych (hiphop, rap).
Edit - no jeszcze ciężkiego metalu nie lubię.

ha... to dokłądnie jak ja. Choć za techniawą też nie przepadam.
Niemniej jednak od tych 17 lat najczęsciej słucham Depeche Mode, no i tym samym najczęściej leci to w Lancerku.

Anonymous - 24-04-2006, 11:22

Maciek napisał/a:
Jeśli Dire Straits ze starych lat to tylko Money For Nothing :) :) :)

To też dodaje parę kucy ;-)

tomusn - 24-04-2006, 11:45

Ja w odtwarzaczu (kasetowym - pamiętającym chyba czasy nowości auta) mam muzykę z filmu "Rzeczywistość boli" (reality bites) z Winoną R i Ethanem H. - kilka fajnych kawałków...
Mam też w aucie REM - Out of time, Hey - ?, i coś jeszcze... chyba Queen. Rzadko słucham, bo tylko jak jadę sam... a i tak wolę jak mi silnik mówi: wrrrr, wrrrrr....

Anonymous - 24-04-2006, 11:59

moja playlista z ostatnich miesięcy:
mitsu car audio charts:

U2 - vertigo live
pearl jam - wszystko
soundgarden- wszystko
herbie hancock- soundsystem
peter molvaer
deftones-white pony
descendants- wszystko
misfits=wszystko
bad religion-no control
john coltrane-blue train
8)

Anonymous - 24-04-2006, 13:04

No to wymieniam:
Camouflage
Depeche Mode - starsze kawałki z Vince Clarke
Underworld
Yazoo (Alison Moyet i Vince Clarke)

Czasami
Sandra
T. Love
Erasure- pierwsze kawałki z Vince Clarke
Alison Moyet
Dr Alban

Karwoś - 24-04-2006, 20:22

A ja coś takiego jak np w filmikach Portland Show 2002, a czasami radio.
tomusn - 24-04-2006, 21:49

sprawdziłem co mam w schowku jeszcze:
Pearl Jam - Ten
Bjork - Debut

Koton - 27-04-2006, 16:08

Everybody loves the sunshine
Happy people oWeyoooooo :D

A takto czasem coś z ostrzejszego grania typu System of the down, Rage against tha machine, Offspring.

Ale i tak generalnie słucham radia bo jest szansa że puszczą jakieś umpa umpa :D

Anonymous - 27-04-2006, 20:07

jesli chodzi o to jakiej muzyki słucham w misku to głównie HARDSTYLE TRANCE CZASAMI RN'b i HH oczysicie zawsze na wysokich DB++ jak kogos interesuje dobra muza to moge wam zapodawac jakies linki do sciagania :)
pozdrawiam zyraFF

Anonymous - 04-05-2006, 20:43

heh, ja narazie czekam na swojego misia, ale na codzień w swojej rodzinnej cytrynce lubię posłuchać d`n`b, wyobrażam sobie wtedy że poginam ze dwie paki, ale jak spojrze na licznik to mam z 60km/h :lol: (mam 2.1 TD jagby ktos pytał)
Karwoś - 04-05-2006, 21:27

No cóż jakby to było 2,1 TD to 200 nie byłoby problemem :)gorzej jak to jest 1,1 :D