To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Tuning - Lusterka M3 firmy Jacky Auto Sport

mkm - 11-06-2008, 12:28

Sienek86, dlatego mogles je zamiescic w "Naszych Miskach", a nie w tuningu. To tak jakbys kupil opony za 10 zl za sztuke z napisem "Turbo" napisal, ze maja homologacje na europe, a 40zl to nie pieniadze. Cns80 ma watpliwosci co do widocznosci, ja dotyczace ich jakosci...
cns80 - 11-06-2008, 12:54

Homologację dostają konkretne wyroby z konkretnym przeznaczeniem. Wątpię żeby te lusterka dostały świadectwo homologacji do Mitsubishi Lancer, bo taka homologacja jest strasznie droga i trzeba ją robić dla każdego modelu oddzielnie. Myślę że one mają atest bezpiczeństwa (czyli nie są groźne jeśli dziecko je połknie :wink: , nie są toksyczne itd...). Inna sprawa że Chińczycy bezprawnie umieszczają na swoich wyrobach znak CE.
Co do widoczności w tych lusterkach to nie bądź żdziwiony gdy nie zauważysz w nich innego samochodu lub motocyklisty w martwym polu, bo jest ono dużo większe niż w przypadku fabrycznych. Siedziałem kiedyś w dresowozie Calibra z tymi llusterkami i dla mnie to masakra.

Anonymous - 11-06-2008, 13:22

mkm napisał/a:
Sienek86, dlatego mogles je zamiescic w "Naszych Miskach", a nie w tuningu.

Umieściłem właśnie tutaj, bo jakby nie patrzeć są elementem tuningu optycznego.
Nie wrzuciłem ich po to aby stały się powodem dyskusji tylko informacją, że do Miśka też można takie kupić. Nie znalazłem na forum informacji czy będą pasować czy nie, więc kupiłem w ciemno. Teraz WY możecie zobaczyć jak wyglądają w moim modelu i tylko kwestia gustu czy się na nie zdecydujecie.

A o gustach się nie..........

A co do jakości - nie trzeszczą, plastik lepszy niż przeciętny, w środku mają mocne sprężyny pozwalające na ich ugięcie (myjnia?).

[ Dodano: 13-06-2008, 14:56 ]
A żeby był tuning to dodam jeszcze to :p