MitsuManiaki.com - Mariusz Stec & Mitsumaniaki.com
Anonymous - 03-06-2005, 19:11
powiem tylko tyle
Anonymous - 03-06-2005, 19:19
spokojna glowa Grzesiu juz my sie dogadamy co nie polsaler?
a tak BTW fajnie sie siedzi w takiej rajdowce hehe
polsaler - 03-06-2005, 19:47
zawsze się dogadamy
wichura1 - 07-06-2005, 23:13
polsaler napisał/a: | ....... Naklejka ma około 70-80 cm długości i nie wiem jak ją zapakować ,żeby nie uległa zniszczeniu ...... |
Co się tyczy reklamy na Lancerku to mnie zatkało. A co do pakowania naklejek rolujesz ją i ze sztywnego kartonu wycinasz pasek który składasz tak by dwa boki były szerokości rolki, a dwa jej wysokości. Sklejasz taśmą klejącą, wsuwasz do środka naklejkę, a następnie wsuwasz do koperty bąbelkowej.
TommiCrazy - 08-06-2005, 00:46
super opcja z tą znajomoscią z Mariuszem S. ale jak miałbym być w pełni szczęścia to chciałbym zoabczyc na zlocie evo 3 którą SENIOR Stec smigał w RSMP
to był najgłosnieszy samochód jaki słyszałem na rajdach i uwielbiałem go
polsaler - 08-06-2005, 00:49
TommyCrazy niestety ale Stecu już nie ma tej sławnej 3 , która tak zamiatał w ESMP ( kostka walimska ) . Została sprzedana i to jakieś 3 latka temu !
kordiank2 - 10-06-2005, 16:49 Temat postu: Re: Mariusz Stec & Mitsumaniaki.com
polsaler napisał/a: |
Od dziś na rajdowym Lancerze EVO VI znajduje się "link" do naszej strony |
...a u mnie ten link nie działa klikam i nic
rormalnie, słuf bragg. ash mie sie vonty popshetawiauy z vvrashgenia
polsaler - 13-06-2005, 21:36
Jest już po pierwszym rajdzie w którym wziął udział mitsumaniak Stec Mariusz . Był to 62 Rajd Polski ( Eliminacja Mistrzostw Europy) na którym Mariusz zajął 11 miejsce ( zważywszy na sprzęt którym jeździ EVO VI wynik jest bardzo dobry)
A oto zdjęcie z rajdu
Pozdrawiam
Jackie - 13-06-2005, 21:52
Co ma qrna oznaczać text "zważywszy na sprzęt jakim jedzie...."????
VI jest najlepszym Evo jakie do tej pory było i zatłukę każdego kto twierdzi inaczej;)
Pozdrawiam
polsaler - 13-06-2005, 22:09
Jackie jeśli chodzi o wygląd to zgodzę się z Tobą w 100 % ale jak sam wiesz technika poszła do przodu i nowe evolucje Lancera też wzbogaciły się w nowe zdobycze techniki . Większość z zawodników startujących w Rajdzie śmigała EVO VIII ( w tym kilku w wersji MR) i jak sami zainteresowani mówią przepaść między EVO VI i VIII jest duża . Tak więc możesz mnie zatłuc bo uważam ,że zważywszy na sprzęt jakim Mariusz jechał zajał bardzo dobre miejsce.
Pozdrawiam
Jackie - 13-06-2005, 22:20
No kolego Polsaler toście sobie nagrabili, oj nagrabili. Macie teraz jedną szansę na odrobienie strat: zlot, piweczko (dużo) i tam powlutku koledze roztłumaczę dlaczego VI A tak zupełnie serio, nie miałem nigdy do czynienia z autem stricte rajdowym (poza przejażdżką z Hołkiem jego bodajże VII) a tak w serii to nic ponad VI TME RS2-Sprint dla mnie nie istnieje (i jeszcze kiedyś wrócę do tego auta, chyba, że 0-Fighter, to tak;) )
Pozdrawiam
Hubeeert - 14-06-2005, 12:35
Jackie napisał/a: | Co ma qrna oznaczać text "zważywszy na sprzęt jakim jedzie...."????
VI jest najlepszym Evo jakie do tej pory było i zatłukę każdego kto twierdzi inaczej;)
Pozdrawiam |
III była ładniejsza
polsaler - 14-06-2005, 15:01
A tu jeszcze troszkę fotek "naszego" Lancera EVO . Są w małym rozmiarze aby nie zaśmiecać serwerwa , ale jeśli ktoś ma ochotę zrobić z tego tapetę albo wydruk to posiadam oryginały w duuużym rozmiarze . Jeśli ktoś chce - dawać znać na PM lub GG
A jako że wywiązała sie tu mała dyskusja na temat wyższości jednych Evo nad innymi to już dzis w dziale SPORT zapraszam do wzięcia udziału w ankiecie , która powie prawdę jaka Evolucja Lancernika jest the best !!![/img]
Firebee - 14-06-2005, 15:18
ja uwazam, ze ta z naklejka www.mitsumaniaki.com !!
Przeciez wszyscy wiedza, ze ta naklepka dodaje przynajmniej 50KM
Zebyscie widzieli jak teraz PUntem zacinam:P
Pozdro
Firek
polsaler - 14-06-2005, 15:20
No właśnie Firus ja chętnie bym zobaczył Twoje Punjero oklejone w "mitsumaniaki.com" . Może pożycz gdzies aparacik i zapodaj fotę na forum aby wszyscy mogli sie pozachwycać !!!!!
|
|
|