| 

| Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Ekstraspot 5.07

akbi - 02-07-2008, 14:20

| dm17 napisał/a: |  	  | nie bede mógł przyjechać | 
 standard

...a już myślałem, że dla Rusłany wyjątek zrobisz
         Anonymous - 02-07-2008, 14:43

very fany 	  | akbi napisał/a: |  	  |  	  | dm17 napisał/a: |  	  | nie bede mógł przyjechać | 
 standard
  ...a już myślałem, że dla Rusłany wyjątek zrobisz         | 
   akbi - 04-07-2008, 08:58

No i pech
   Zdarzenie nagłe i niezaplanowane ... junior trafił do szpitala

...na 95% nie będę mógł jutro być z Wami.

Pozdrawiam więc tych wszystkich poza-pomorskich Mitsumaniaków, którzy planowali być na jutrzejszym SPOTkanku .... Asia, Grzesiek, Jacek i Tomek ...bawcie się dobrze w 3-mieście
  i do zobaczenia w sierpniu w Grudziądzu. metzger - 04-07-2008, 18:41

będę na pewno
   Anonymous - 04-07-2008, 19:23

Na 90% też będę
   Kibloo - 04-07-2008, 20:43

misio został wykompany i czeka na spot.

pozdro
 akbi - 05-07-2008, 23:40

Cóż tu tak cisza ???? 3 godziny po spocie a jeszcze nikt nic nie napisał

No to standardowo napiszę, iż na Extra Międzyregionalnym Spocie było 15 MItsumaniaków
   Rusłana i Gregorbu z Mazowsza, JCH ze Śląska ... Was pozdrawiam szczególnie serdecznie
  Bardzo miło było Was zobaczyć po dłuższym czasie. ..a z Pomorza ...Kibloo z Sabo, Krzyżak z Basią, Lukamar, Adams12, Metzeger z Viosną, Fajter, Dm17 z Olą, Czerwien, Andy1, Sruba, Raddex z nowym Mitsumaniakiem (czekam na maila w sprawie problemu z aktywacją) i ja

Fotek niestety nie mam, gdyż moja obecność była ....awaryjna

Dzięki wszystkim za miłe (choć w moim przypadku bardzo krótkie) spotkanko.

ps' Rusłana i Gregorbu, dzięki za krótką rozmowę po Spocie ...mam nadzieję, że trafiliście do Stegny tą trasą, którą Wam pokazałem

ps'' Lukamar...jeszcze raz wielkie gratulacje z okazji narodzin synka
 Anonymous - 06-07-2008, 07:11

jak zwykle było super
  tyle w temacie! 
 miejmy nadzieję, że goście z głębi kontynentu zadowoleni będą z pobytu nad naszym pięknym morzem
   Kibloo - 06-07-2008, 11:06

no to ja filmik wklejam, dodane efekty specjalne...

spot 5.07.08

pozdro
 Anonymous - 06-07-2008, 19:22

| akbi napisał/a: |  	  | No to standardowo napiszę, iż na Extra Międzyregionalnym Spocie było 15 MItsumaniaków   Rusłana i Gregorbu z Mazowsza, JCH ze Śląska ... Was pozdrawiam szczególnie serdecznie
  Bardzo miło było Was zobaczyć po dłuższym czasie. ..a z Pomorza ...Kibloo z Sabo, Krzyżak z Basią, Lukamar, Adams12, Metzeger, Fajter, Dm17 z Olą, Czerwien, Andy1, Sruba, Raddex z nowym Mitsumaniakiem (czekam na maila w sprawie problemu z aktywacją) i ja
   | 

huh...a ja też byłam i co?
 bo się zrażę i już nie przyjdę :>
 akbi - 06-07-2008, 21:59

viosna,
  	  | Cytat: |  	  | huh...a ja też byłam i co? | 

przepraszam ... a jakim autem byłaś?? Bo faktycznie liczyłem jedynie Mitsubishi + Chrysler Sruby i Skoda Jch .... i o której godzinie, bo ja wcześniej musiałem jechać.

.... aaaaa ...czy Ty jesteś ta blondyneczka, która była wczoraj przyklejona do Metzegera ??

| Cytat: |  	  | bo się zrażę i już nie przyjdę :> | 
 eeee... niemożliwe
   sruba - 07-07-2008, 00:01

akbi:

| Cytat: |  	  | viosna

Auto: Honda Civic
 | 

wiec to moze ta bordowa honda ktora stala obok mnie ?
   akbi - 07-07-2008, 07:18

| Sruba napisał/a: |  	  | wiec to moze ta bordowa honda ktora stala obok mnie ?   | 
 może ... no cóż, musimy poczekać na samo prezentację koleżanki viosna, na forum
   Anonymous - 07-07-2008, 10:10

Super że udało sie dojechać i spotkać z naszymi warszawskimi Miśkomaniakami
   szkoda że tak szybko musieliśmy uciekać ale zawsze sie moglismy zobaczyć i porozmawiać ...........................a już niektórzy nie wierzyli ze sie zjawimy
     Anonymous - 07-07-2008, 10:50

| akbi napisał/a: |  	  | .... aaaaa ...czy Ty jesteś ta blondyneczka, która była wczoraj przyklejona do Metzegera ??   | 
 ..no nie aż taka przyklejona :]p, ale cóż...nie da się ukryć, że ten oto samiec zaciągnął mnie na zlot
  ..tym razem obyło się bez maczugi :]p ale... nie lubię czuć się pominięta, bo się zamykam w sobie i to się odbija na Metzgerze ^^ 

| Sruba napisał/a: |  	  | Cytat: 
 viosna

Auto: Honda Civic

wiec to moze ta bordowa honda ktora stala obok mnie ?
   | 

no niestety...moja Honda jest jak w morde strzelił granatowa... prawie tak 'boska' jak galant M.
  ) nie było jej tam...gdyż.. lepiej na zlot mitsu jechac misiem czyż nie?   
 pozdrawiam
 Karolina

|  | 
 |  |