[96-02]Colt CJ0 - Stozkowy filtr powietrza...
Anonymous - 23-08-2008, 21:55
maanius, jedną z zasad tego forum jest nieobrażanie innych użytkowników i nieużywanie wulgaryzmów - niezależnie od pisowni. Jeśli masz w zwyczaju wyrażać się w taki sposób, w jaki właśnie tutaj zaprezentowałeś - bardzo proszę, ale nie tutaj! Ode mnie masz ostrzeżenie.
Proszę Cię także o przeedytowanie swojej wypowiedzi.
Kleju - 23-08-2008, 22:15
Dzieki gregorbu Ale nie obrazam sie bo w sumie kolega pisze bzdury ale co tam.
Maniuuus ja juz Ci pisalem. Robisz sobie jakis wynalazki rób. Nie interesuje mnie to. Ale nie wciskaj tego ludziom i nie mow ze to jest super, hiper extra dobre. Bo to jest kupa!!!
I tylko jakis biedny zagubiony czlowiek zobaczy co ty wyprawiasz i tez bedzie chcial takie cos. Sprzedasz mu to a jemu po 500km wysypie sie silnik... Dasz mu jakas gwarancje na ten kibel-dolot??? Pewnie nie.
dlaczego nie można do Ciebie przemowić. Nikt jeszcze nie przyznal Ci racji! Jest to typowe druciarstwo i tylko i wylacznie twoja i mechanika niewiedza. A jeszcze sciemniasz ze to jest policzone w czym kurde w programie do obliczania srednicy rury odplywowej z mieszkania.
Masz mechanika ktory: Cytat: | ktory zajmuje sie konstrukcja ukladow dolotowych |
respect Dobry inżynier musi z niego być. Ogólnie zawsze to robi sztab ludzi ale co tam...
aha a co do bandazu to myslisz ze jak owiniesz kolektor to temperatura bandaza jaka bedzie??? 10st i zadne cieplo sie nie bedzie wydzielac??? I do konca nawet nie wiesz po co takie bandaze sie stosuje
Aha i tak dlugo bede z Toba "walczyl" az w koncu przestaniesz pisac bzdury!!!
maanius - 24-08-2008, 00:33
acz kolwiek co do rury pcv racje przyznac musze, mialem nadzieje ze zaizolowana odpowiedni wytrzyma, jednak to nie material do tego.
co do wyliczen, rura jest wyliczona, uklad jest zmieniony obecnie torszke, poniewaz bedzie dalej zmieniany, tak aby caly byl juz z nierdzewki, przy zachowaniu tej samej objetosci rury(pojemnosci?)
storzek jak bd przesuniety tego jeszcze nie wiem, acz kolwiek nawiew z grila bedzie prowadzony na pewno, i nie mozesz powiedziec ze te rozwiazanie tez jest zle!
na przyszlosc czytaj dokladniej, nie mam zamiaru nikogo obrazac, (sory,przepraszam ale troche mnie dzis nosi...) ale odnosze wrazenie ze na sile jedziesz po wszystkich modach, nawet jesli sa chwilowe, i maja cos w spolnego ze mna. to tyle
jak uklad bd gotowy juz na feritg to wtedy pokze foto, obecne tak jak mowie jak w/w to chwilowka...moze z drobna nadzieja ze sie psrawdzi acz kolwiek trzeba to zmienic.
Kleju - 24-08-2008, 06:14
maanius napisał/a: | acz kolwiek co do rury pcv racje przyznac musze, mialem nadzieje ze zaizolowana odpowiedni wytrzyma, jednak to nie material do tego.
co do wyliczen, rura jest wyliczona, uklad jest zmieniony obecnie torszke, poniewaz bedzie dalej zmieniany, tak aby caly byl juz z nierdzewki, przy zachowaniu tej samej objetosci rury(pojemnosci?)
storzek jak bd przesuniety tego jeszcze nie wiem, acz kolwiek nawiew z grila bedzie prowadzony na pewno, i nie mozesz powiedziec ze te rozwiazanie tez jest zle!
na przyszlosc czytaj dokladniej, nie mam zamiaru nikogo obrazac, (sory,przepraszam ale troche mnie dzis nosi...) ale odnosze wrazenie ze na sile jedziesz po wszystkich modach, nawet jesli sa chwilowe, i maja cos w spolnego ze mna. to tyle
jak uklad bd gotowy juz na feritg to wtedy pokze foto, obecne tak jak mowie jak w/w to chwilowka...moze z drobna nadzieja ze sie psrawdzi acz kolwiek trzeba to zmienic. |
Oki rozumiem.
Wiec czekam na koncowy efekt.
pozdrawiam
|
|
|