Off Topic - Bronisław Geremek zginął w wypadku samochodowym
Anonymous - 18-07-2008, 14:59
nie, bo gdyby mercedes sie bardziej przyłożył, to może przeżyłaby nie tylko asystentka
cns80 - 18-07-2008, 15:01
Jakoś mnie to nie śmieszy.
Anonymous - 18-07-2008, 15:23
a gdzie jest napisane że to ma być śmieszne?
w tym samochodzie pasażer jest zdecydowanie lepiej chroniony niż kierowca
siwek - 18-07-2008, 16:16
Najważniejsze że ona i kierowca Ducato przeżyli, coś wiadomo o stanie jego zdrowia?
cns80 napisał/a: | No i co koledzy ? Jak był temat o Agacie Mróz to siwek za komentarz na temat jej córki dostał ostrzeżenie. A jak jest temat o Geremku to doszliście już do testów zderzeniowych mercedesa i carismy. To jak to jest ?
Wybiórcza sprawiedliwość ? |
widzisz, nie jestem na forum od początku jego działalności i to mój błąd
akbi - 21-07-2008, 09:37
siwek napisał/a: | widzisz, nie jestem na forum od początku jego działalności i to mój błąd |
a co to ma do rzeczy??? ostrzeżenie ja Ci wówczas dałem, a też nie jestem tu od samego jego początku.
cns80 napisał/a: | Jak był temat o Agacie Mróz to siwek .... |
tamten temat był ..."kondolencyjny", nic poza świeczkami w nim się nie pojawiało.
cns80 - 21-07-2008, 09:40
akbi napisał/a: | tamten temat był ..."kondolencyjny", nic poza świeczkami w nim się nie pojawiało. | A ten jaki był zanim zaczęły się dywagacje na temat mercedesa ?
akbi - 21-07-2008, 10:54
cns80 napisał/a: | A ten jaki był zanim zaczęły się dywagacje na temat mercedesa ? |
nie wiem ... póki co zauważyłem tylko 1 świeczkę w którymś tam dopiero poście
Marcin-Krak - 21-07-2008, 22:00
Cytat: | A ten jaki był zanim zaczęły się dywagacje na temat mercedesa ? |
Zginął w wypadku samochodowym. Nasze forum dotyczy motoryzacji. Gdyby auto było bardziej wytrzymałe nie byłoby może takiej tragedii.
Nie bardzo więc rozumiem o co chodzi - jak dla mnie, to już szukanie dziury w całym
Myślę, że ostatnie posty można stąd przenieść w inne miejsce - bo one akurat tu nie pasują.
swinks_UK - 26-07-2008, 00:00
Marcin-Krak napisał/a: |
Zginął w wypadku samochodowym. Nasze forum dotyczy motoryzacji. Gdyby auto było bardziej wytrzymałe nie byłoby może takiej tragedii.
|
Gdyby, coby itd.... na ten sposób rozumowania polecam sprawdzony środek lokomocji T-72 (dużo pali...).
A w ogóle to jaki sens maja teraz te dywagacje... I tu zgadzam sie, by wątek zamknąć lub go przemeblować.
siwek - 26-07-2008, 08:46
Podobno dziś kierowca Ducato ma wyjść ze szpitala, miał uszkodzone płuco.
Oby teraz jak najszybciej dochodził do siebie.
http://wiadomosci.gazeta....a.html?skad=rss
[ Dodano: 15-10-2008, 22:07 ]
http://wiadomosci.wp.pl/k...ml?ticaid=16c9a
mkm - 30-10-2008, 07:48
No to odgrzewam temat za sprawa "doniesien" onetu. Dzieki wpisom na Forum, a dokladniej datom ich wpisow, najlepiej widac jak sprawy w naszym kraju sie ciagna i jak w miare uplywu czasu zamiast wyjasniac "gmatwaja" sie coraz bardziej...
http://wiadomosci.onet.pl/1853514,11,item.html
[ Dodano: 22-12-2008, 12:53 ]
I w dniu dzisiejszym sprawa zostala umorzona. Przyczyna wypadku - zasniecie kierowcy. Predkosc dostosowana do warunkow panujacych na drodze.
|
|
|