To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[92-96]Colt CA0 - [CAxA] Wybór koloru dywaników

cns80 - 14-08-2008, 11:10

ruslana81 napisał/a:
londolut, dziękuję
Ja również Tomku :)
wojtas20 - 27-10-2008, 13:13

http://allegro.pl/item467..._lancer_ix.html

czy dywaniki z tej aukcji będą pasowały ładnie do cj0?..

Anonymous - 27-10-2008, 13:35

nie wiem jak te, ale ja kupiłem pare dni temu z tej aukcji i własnie jestem w trakcie reklamacji bo zupełnie nie pasują. Zarówno przednie jak i tylne są za duże, także popros o wymiary może bo ja uwierzyłem ze oni mają dobre wymiary, ale się przeliczyłem
wojtas20 - 27-10-2008, 14:32

kurcze potrzebuję na prawdę dobrze spasowane dywaniki do mojego CJ0 jeżeli ktoś zna sprzedawcę ( sprawdzonego ) proszę o namiar, interesują mnie dywaniki welurowe, nie chcę bałaganić na forum dlatego nie zakładam nowego tematu.
londolut - 27-10-2008, 14:50

wojtas20, twoja aukcja jest od tego samego kolesia, od którego ja zamawiałem lecz nie ten rok. Dla ciebie idealne będą te -> klik.
ictus - 27-10-2008, 15:14

ja dzisiaj wybieram sie do komfortu czy innego wykladzinowego kupuje kawalek czarengo dywanu i tne sobie na wymiar... tylko jeszcze nie manierzylem miesca gdzie mi brzegi ladnie obszyja
wojtas20 - 27-10-2008, 15:24

londolut napisał/a:
wojtas20, twoja aukcja jest od tego samego kolesia, od którego ja zamawiałem lecz nie ten rok. Dla ciebie idealne będą te -> klik.

Ja się z Tobą już kiedyś kontaktowałem w sprawie tych nieszczęsnych dywaników Tomku ;)
Kurde nie jestem pewien czy podłoga w Lancerze jest taka jak w Cj0 a zależy mi żeby te dywaniki na prawdę estetycznie wyglądały w moim colcie.. jesteś pewny że te z linka podejdą idealnie do colta cj0 r 1997?

londolut - 27-10-2008, 15:37

ictus, również w Komforcie.

wojtas20, zobacz tak to wygląda w CAx. Pewnie w CJx będzie tak samo :)

edit: porawiony link

Anonymous - 27-10-2008, 15:46

hehe ja pracuje w Komforcie :D
Dobre mocne dywaniki mozna zrobic z wykładziny Protector 24,98 zł/m2, ale tego nie da sie obszyc bo jest na gumie.Taka wykładzine mam w bagazniku.Natomiast jezeli chodzi o dywaniki z normalnej domowej wykładziny dywanowej to nie wiem czy to sie opłaca bo sa one najczesciej w szerokosci 4m i w takiej szerokosci trzeba kupic,na długosc juz oczywiscie dowolny wymiar.Czyli np 50cm na 4m,ale za dobra wykładzine w takim kawałku trzeba dac 150-200zł.Jak za dywaniki to drogo :D
Ja mam dywaniki z wykładziny Santana,jest to bardzo fajna welurowa wykładzinka i pod moimi nogami dobrze sie spisuje,nie niszczy sie,dobrze sie czysci.Zrobiłem sobie z resztki :D

wojtas20 - 27-10-2008, 16:13

ok wyglądają fajnie ;) zaryzykuję mam nadzieje ze będą ładnie leżeć w cj0, jak chcę bez napisu lancer to kupić na tej aukcji? http://www.allegro.pl/ite...ez_napisow.html co do koloru u Ciebie to antracyt tak?
londolut - 28-10-2008, 18:24

Ja kupowałem na aukcji z napisami ale zaznaczyłem w @, że mają być bez i kasę przelałem na takie bez. U mnie antracyt.
Anonymous - 29-10-2008, 18:15

jezeli chodzi o aukcję którą podalem to bardzo przyzwoicie podeszli do tematu bo powiedzieli, żebym im przysłał odrysowane stare to mi zrobią dokładnie wg tego, więc myślę, że jak costo możesz zrobić tak samo. Poza tym nie wspomnieli o zwrocie starych więc jak się nie upomną to dla kogoś o wiekszym autku, mogę za piwo odstapić:)
londolut - 29-10-2008, 22:04

Alexander, trzeba było dołożyć 5 zł i nie miał byś problemów ;) Dywaniki z aukcji, na której ja kupiłem pasują idealnie.
Anonymous - 29-10-2008, 22:29

zapewniam ze oszczędność paru złotych nie byla moim kryterium bo rozważałem nawet takie za 90:) ale te wygladały mi najsolidniej, a dwa ze szukajka na allegro nie pokazała mi tych Twoich.
niestety chyba nie moge powiedzieć, że skorzystam nastepnym razem bo myśle, że to dość odległy termin:P

londolut - 30-10-2008, 06:31

Alexander napisał/a:
szukajka na allegro nie pokazała mi tych Twoich
Właśnie to jest to - te dywaniki są dedykowane do Lancera.