To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Kujawsko - Pomorskie - Lista obecności

tomusn - 16-09-2006, 21:52

bartek_nkm napisał/a:
Ja też nie umiem po angielskiemu więc nie ma mnie na mapce.

zaraz cię tam wsadzę :)

Anonymous - 16-09-2006, 22:13

dzieki ;-)
Anonymous - 17-09-2006, 21:15

bartek_nkm napisał/a:
Ja też nie umiem po angielskiemu

legitymuje sie poziomem advance ukonczonym z ocena dobra 8) ,moim problemem byla przegladarka...

Efa! - 18-09-2006, 01:56

Bartuś, sam widzisz:w kupie raźniej.
Anonymous - 18-09-2006, 09:02

Efa! napisał/a:
w kupie raźniej

a to prawda.... :roll:

Miko - 18-09-2006, 12:03

Właśnie dołączyłem do grupy :lol:
Teraz jeszcze brat mnie umieści na mapce :D
Pozdrawiam wszystkich :!:

Anonymous - 18-09-2006, 12:08

Powyżej to właśnie mój brat.
To on mnie właśnie zaraził tą marką :lol: i dobrze.
Ja co prawda jestem zapisany do grupy ale jeszcze nie wpisałem się na listę obecności.
Hejka :!:

Efa! - 18-09-2006, 12:48

No witamy, witamy Was - fajnie, że jesteście!
Anonymous - 15-10-2006, 10:50

Trochę mi to czasu zajęło , ale się w końcu odnalazłem i melduje się w grupie kuj-pom :-) :-) szczerze mówiąc głównie za namowami bartka :-) a swoją drogą wielkie dzięki bartas za pomoc przy gadżetach do miśka !!
Efa! - 15-10-2006, 20:46

DiPi, w Grupie Kujawsko-Pomorskiej już jesteś, teraz tylko pozostało dobrze się z nami bawić na spotach :mrgreen:
Anonymous - 18-10-2006, 22:02

Zamierzam :-) tylko dajcie szanse się pokazać :-P ostatnio wszystkie zloty są w moich godzinach pracy, a przynajmniej te regionalne :-( . Ale jeszcze się pokaże :-) i mam nadzieje że nie jedno pifko wypijemy :-)
Efa! - 19-10-2006, 17:44

Zawsze możemy urządzić spota w okolicach świąt - wtedy chyba większość z nas ma jakieś dni wolne od pracy - a przy okazji kusi mnie, żeby np. urządzić urodzinowe ślizganie się miśkiem po śniegu :wink: (zauważyłam, że DiPi jest ode mnie starszy o całe trzy dni, hehe - i też urodził się rodzicom prosto pod choinkę :mrgreen: ).
Anonymous - 23-10-2006, 18:24

Witam
Chwilowo mieszkam na miedzyniu. Pochodze z Elblaga. Jeden weekend w m-c wolny pozatym ciągle pracuje :cry: . Mam Galanta IV jak bede mogl w czyms pomoc to sie polecam :mrgreen:
Pozdro

Anonymous - 24-10-2006, 19:18

Efa! napisał/a:
auważyłam, że DiPi jest ode mnie starszy o całe trzy dni, hehe - i też urodził się rodzicom prosto pod choinkę

A no faktycznie cale trzy dni :-) ) No i to były najlepsze swieta moich rodzicow heheheh , ale co tam milo mi :) Odwiedzilem stronke zespolu , fajan muza i szkoda ze tak malo no ale moze sie poprawi... moze w zwiazku z tym ze mamy "razem" urodzinki to nam zaspiewasz hihihihihi

Efa! - 24-10-2006, 19:59

Kto to wie, co się zdarzy przed nadejściem Świąt - może nasza Grupa Kujawsko-Pomorska powiększy się o nowych członków i będzie można zrobić miłe, przedświąteczne spotkanie w naprawdę pokaźnym gronie? W ogóle to fajnie by było, żeby nasze nieśmiałe, nie biorące udziału w dyskusjach na forum duszyczki z "kujawsko-pomorskiem" w profilach, zaczęły się ciutkę integrować 8) .

DiPiJa wszędzie i zawsze śpiewam, chociaż niekoniecznie taką muzykę, jak w pracy. Wolę trochę większą alternatywę.