Sporty Motorowe - poszukiwany moderator 

Anonymous - 05-06-2006, 19:29

| Hubeeert napisał/a: | 	 		  bezkrólewia nie ma - Ojciec Dyrektor tzn ten no ryży z Białego panuje    Wiesz o kim mówię - Szybki Lopez vel Don Jaceckone    | 	  

ten od małego "miecza"    

no jak wieść niesie cienki jest jak Urlik pod Grunwaldem     ale i tak do Pudziana daleka droga  
												 Hubeeert - 05-06-2006, 19:32

| gumas_72 napisał/a: | 	 		  | ten od małego "miecza" | 	  

ten sam   

| gumas_72 napisał/a: | 	 		  | no jak wieść niesie cienki jest jak Urlik pod Grunwaldem  ale i tak do Pudziana daleka droga  | 	  

Ty go chyba znasz lepiej ode mnie  
												 Anonymous - 05-06-2006, 19:40

| Hubeeert napisał/a: | 	 		   	  | gumas_72 napisał/a: | 	 		  | ten od małego "miecza" | 	  

ten sam   

| gumas_72 napisał/a: | 	 		  | no jak wieść niesie cienki jest jak Urlik pod Grunwaldem  ale i tak do Pudziana daleka droga  | 	  

Ty go chyba znasz lepiej ode mnie :D | 	  

wiesz Frodo ten mały kurdupel wysypał sie na dzielni  
												 Hubeeert - 05-06-2006, 19:41

nie - już więcej pytań nie mam   
												 Rafal_Szczecin - 05-06-2006, 20:06
  panowie to jest ogloszenie a nie kacik wzajemniej adracji, prosze przestac bo porozdzielam po ostrzezeniu .

Gumas jezeli chcesz moda, to powiedz a zalatwimy cos.
												 Rafal_Szczecin - 06-06-2006, 15:39
  swoja kandydature zaproponowali Borek Borecki oraz Gumas_72. 

do konca tygodnia czekamy na kogos jeszcze,a potem ankieta.

pozdrawiam
												 Anonymous - 07-06-2006, 07:13

| Rafal_Szczecin napisał/a: | 	 		  swoja kandydature zaproponowali Borek Borecki oraz Gumas_72. 

do konca tygodnia czekamy na kogos jeszcze,a potem ankieta.

pozdrawiam | 	  

to dawajcie Borka Boreckiego - ja wycofuje swą kandydaturę  
												 Hubeeert - 08-06-2006, 09:20
  gumas_72 żebym nie był zmuszony poszukać Cię w Warszawie    co to za wycofywanie się  
												 Anonymous - 08-06-2006, 10:33

| Hubeeert napisał/a: | 	 		  gumas_72 żebym nie był zmuszony poszukać Cię w Warszawie    co to za wycofywanie się    | 	  

nas nie dagoniat

nas nie dagoniat  
												 Rafal_Szczecin - 08-06-2006, 12:10
  tak jak napisalem w poniedzialek bedzie ankieta, ktora bedzie trwac tydzien .
												 akbi - 12-06-2006, 07:43
  Jako że wielu z nas interesuje się również innymi sportami (np piłka nożna) proponuję zmienić nazwę podforum z "Sporty motorowe: na "Sport".

Jeśli przejdzie taki pomysł. to również chętnie zgłoszę swoją kantydaturę na moda  
												 Anonymous - 12-06-2006, 07:44

| akbi napisał/a: | 	 		  Jako że wielu z nas interesuje się również innymi sportami (np piłka nożna) proponuję zmienić nazwę podforum z "Sporty motorowe: na "Sport".

Jeśli przejdzie taki pomysł. to również chętnie zgłoszę swoją kantydaturę na moda    | 	  

słuszna koncepcja    

widzę że jest troszku futbolo-piwo-mitsu-moto maniaków  
												 akbi - 12-06-2006, 07:47
  W zimę napewno sporo skoczków dojdzie  
												 Anonymous - 12-06-2006, 10:31

| akbi napisał/a: | 	 		  | Jako że wielu z nas interesuje się również innymi sportami (np piłka nożna) proponuję zmienić nazwę podforum z "Sporty motorowe: na "Sport".  | 	  

Ja raczej jestem przeciwko. Nie zapominajmy, ze mimo luznego klimatu jest to forum motoryzacyjne a wszystkie inne tematy typu pilka nozna itp maja swoje miejsce w Off Topicu. Tutaj zostawil bym miejsce na sporty zwiazane z nasza kochana marka.
												 Jackie - 13-06-2006, 11:05
  Hubeeert, co do ryżego to wolę "płomienny kolor włosów" niż ich ewidentny brak   

gumas_72, nie przenoś proszę swoich kłopocików na mnie....    

Pozdrawiam chłopaki  

| 

|  

|