Pajero Ogólne - * * * WITAM WSZYSTKICH * * *
Gene - 25-08-2008, 08:00
Witaj i takze pozdrawiam.
dato - 30-08-2008, 07:10
Wreszcie sie doczekalem i w koncu jezdze Pajero
Terenowka to bylo zawsze moje marzenie. Tym autkiem smiga sie super!
Pozdrawiam,
DG
Lala - 05-10-2008, 09:23
Hej!!!Jestem nowy,a zarazem nie do końca bo podłanczałem się na forum do konta do piękniejszej cząstki mojej rodzinki,czyli żony(Pat79).Szczęśliwy posiadacz Pojarki III wagon.Pozdrówka dla wszystkich!!!
Berni - 05-10-2008, 10:16
Cześć Lala-pozdrawiam
JJK - 30-10-2008, 15:43
Witam wszystkich a w szczególności kobiety które kochają większe auta.
Mam nadzieje że znajdzie się tu miejsce dla małej kobietki.
Gene - 30-10-2008, 15:54
JJK jasna sprawa... welcome to the club
Berni - 30-10-2008, 23:56
Ze względu na wózek jestem zobowiązany Cię powitac (cała przyjemnośc po mojej stronie) - Shogun 3.0 V6 -jak to pięknie brzmi - zupełnie inaczej niż pajero 3.0 v 6-ten typ w czapce na górze "czytaj Gene" na mój wózek prawie "kazał" mi mówic pajero jak się meldowałem jako nowy- teraz wiem że to samo "ale jak brzmi" - Gene nie obrażaj się taki to "żenujący żart " piszącego- pozdrawiam was oboje serdecznie
Gene - 31-10-2008, 09:38
JJK - 31-10-2008, 10:14
Dziekuję za przywitanie, odrazu lepiej się. Na dzień dzisiejdzy JJK stoi w warsztacie u zaprzyjaźnionego mechanika. niewiem jak do tego doszło ale nastąpił wyciek oleju i zniszczyło trochę części. Trochę czasu zajęło mi poszukanie kogoś uczciwego kto handluje częściami do tych aut bo moje zakupy na allegro okazały sie porażką- kupiłam , zapłaciłam i nic nie dostałam. Auto mam od maja tego roku wzasadzie kupione przez przypadek ale pokochałam je odrazu. Teraz czekam na części i dalej w drode......już nie mogę się doczekać.
zbyszekm2 - 31-10-2008, 21:48
JJK napisał/a: | Trochę czasu zajęło mi poszukanie kogoś uczciwego kto handluje częściami do tych aut bo moje zakupy na allegro okazały sie porażką- kupiłam , zapłaciłam i nic nie dostałam. Auto mam od maja tego roku wzasadzie kupione przez przypadek ale pokochałam je odrazu. Teraz czekam na części i dalej w drode......już nie mogę się doczekać. |
A jakie masz pajero i co potrzebujesz?
JJK - 31-10-2008, 22:44
[quote="zbyszekm2"] JJK napisał/a: | Trochę czasu zajęło mi poszukanie kogoś uczciwego kto handluje częściami do tych aut bo moje zakupy na allegro okazały sie porażką- kupiłam , zapłaciłam i nic nie dostałam. Auto mam od maja tego roku wzasadzie kupione przez przypadek ale pokochałam je odrazu. Teraz czekam na części i dalej w drode......już nie mogę się doczekać. |
A jakie masz pajero i co potrzebujesz?[/quote
A nie mówi Panu nic Angelika-Tipperary? Pozdrawiam mojego uczciwego sprzedawce
zbyszekm2 - 31-10-2008, 23:11
A to miło mi
skoczbo - 02-11-2008, 00:26 Temat postu: Witam wszystkich od pewnego czasu przegladam forum i czekma z niecierpliwoscia na mojego montero sporta V6 dzis jest w niemczech niebawem zawita u mnie w garazu
Gene - 02-11-2008, 09:14
kolejny sport w rodzinie witamy, witamy
JJK - 02-11-2008, 10:35 Temat postu: Re: Witam wszystkich
skoczbo napisał/a: | od pewnego czasu przegladam forum i czekma z niecierpliwoscia na mojego montero sporta V6 dzis jest w niemczech niebawem zawita u mnie w garazu |
Witaj, sama wiem jak to jest czekać. Ale za to potem...... radość wielka
|
|
|