To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Pajero Ogólne - * * * WITAM WSZYSTKICH * * *

Gene - 25-08-2008, 08:00

Witaj i takze pozdrawiam. :wink:
dato - 30-08-2008, 07:10

Wreszcie sie doczekalem i w koncu jezdze Pajero :)
Terenowka to bylo zawsze moje marzenie. Tym autkiem smiga sie super!
Pozdrawiam,
DG

Lala - 05-10-2008, 09:23

Hej!!!Jestem nowy,a zarazem nie do końca bo podłanczałem się na forum do konta do piękniejszej cząstki mojej rodzinki,czyli żony(Pat79).Szczęśliwy posiadacz Pojarki III wagon.Pozdrówka dla wszystkich!!! :lol:
Berni - 05-10-2008, 10:16

Cześć Lala-pozdrawiam
JJK - 30-10-2008, 15:43

Witam wszystkich a w szczególności kobiety które kochają większe auta.
Mam nadzieje że znajdzie się tu miejsce dla małej kobietki.

Gene - 30-10-2008, 15:54

JJK jasna sprawa... welcome to the club :wink:
Berni - 30-10-2008, 23:56

Ze względu na wózek jestem zobowiązany Cię powitac (cała przyjemnośc po mojej stronie) - Shogun 3.0 V6 -jak to pięknie brzmi - zupełnie inaczej niż pajero 3.0 v 6-ten typ w czapce na górze "czytaj Gene" na mój wózek prawie "kazał" mi mówic pajero :D jak się meldowałem jako nowy- teraz wiem że to samo "ale jak brzmi" - Gene nie obrażaj się taki to "żenujący żart " piszącego- pozdrawiam was oboje serdecznie :mrgreen:
Gene - 31-10-2008, 09:38

:yawinkle:
JJK - 31-10-2008, 10:14

Dziekuję za przywitanie, odrazu lepiej się. Na dzień dzisiejdzy JJK stoi w warsztacie u zaprzyjaźnionego mechanika. niewiem jak do tego doszło ale nastąpił wyciek oleju i zniszczyło trochę części. Trochę czasu zajęło mi poszukanie kogoś uczciwego kto handluje częściami do tych aut bo moje zakupy na allegro okazały sie porażką- kupiłam , zapłaciłam i nic nie dostałam. :cry: Auto mam od maja tego roku wzasadzie kupione przez przypadek ale pokochałam je odrazu. Teraz czekam na części i dalej w drode......już nie mogę się doczekać.
zbyszekm2 - 31-10-2008, 21:48

JJK napisał/a:
Trochę czasu zajęło mi poszukanie kogoś uczciwego kto handluje częściami do tych aut bo moje zakupy na allegro okazały sie porażką- kupiłam , zapłaciłam i nic nie dostałam. :cry: Auto mam od maja tego roku wzasadzie kupione przez przypadek ale pokochałam je odrazu. Teraz czekam na części i dalej w drode......już nie mogę się doczekać.

A jakie masz pajero i co potrzebujesz?

JJK - 31-10-2008, 22:44

[quote="zbyszekm2"]
JJK napisał/a:
Trochę czasu zajęło mi poszukanie kogoś uczciwego kto handluje częściami do tych aut bo moje zakupy na allegro okazały sie porażką- kupiłam , zapłaciłam i nic nie dostałam. :cry: Auto mam od maja tego roku wzasadzie kupione przez przypadek ale pokochałam je odrazu. Teraz czekam na części i dalej w drode......już nie mogę się doczekać.

A jakie masz pajero i co potrzebujesz?[/quote

A nie mówi Panu nic Angelika-Tipperary? Pozdrawiam mojego uczciwego sprzedawce :)

zbyszekm2 - 31-10-2008, 23:11

A to miło mi :shock: :lol:
skoczbo - 02-11-2008, 00:26
Temat postu: Witam wszystkich
od pewnego czasu przegladam forum i czekma z niecierpliwoscia na mojego montero sporta V6 dzis jest w niemczech niebawem zawita u mnie w garazu :)
Gene - 02-11-2008, 09:14

kolejny sport w rodzinie :wink: witamy, witamy
JJK - 02-11-2008, 10:35
Temat postu: Re: Witam wszystkich
skoczbo napisał/a:
od pewnego czasu przegladam forum i czekma z niecierpliwoscia na mojego montero sporta V6 dzis jest w niemczech niebawem zawita u mnie w garazu :)

Witaj, sama wiem jak to jest czekać. Ale za to potem...... radość wielka :lol: