To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Wredny Wygląd.

Cezar - 23-09-2008, 20:16

Moze Alfa 159 ? (tylko w czarnym kolorze) :wink:
http://www.motorvoguealfa...der=119&pid=520
http://www.motorvoguealfa...der=119&pid=519
http://www.autogaleria.pl...159_2005_02.jpg

jest wredna czy nie?

Hubeeert - 23-09-2008, 21:19

Nie. Jest ładna ale nie wredna.
Misiek :) - 24-09-2008, 00:21

jest wredna, jak by założyć maske na halloween... i te słodkie oczka... które zdradzają coś innego niż maska
Bartek - 24-09-2008, 07:11

Cezar napisał/a:
Moze Alfa 159 ?

Już bardziej Brera (przód identyczny, tylko tył pokazuje "mam cię gdzieś")

A jaki samochód jest najwredniejszy do oklejania folią (ja mam swój typ, ciekawe jak Wy to widzicie ;) )?

Hubeeert - 24-09-2008, 09:02

BMW?
londolut - 24-09-2008, 17:59

leser napisał/a:
Leser....powiem szczerze ze powaliło mnie to auto na glebę......
Mnie też ale ze śmiechu. Przez 1,3 filmu spuszczali się nad pogniecionymi jak t-shirt drzwiami a potem pokazali pękniętego jeża zamiast maski i goglami Carrera zamiast przedniej szyby :lol: :lol: :badgrin: :badgrin: Z boku z "otwartymi" reflektorami ten samochód wygląda jak jakiś Triceratops. Jedyne co to bardzo podobał mi się efekt jak w ciemnościach zapaliły się i "otwarły się" lampy. Dla mnie BMW za taką szmaciankę tak czy siak ma minus :)

Hubeeert napisał/a:
Mój kandydat (na chwilę obecną)
Pug wygląda ładnie, dostojnie, ma super lampy tak jak powiedział Forest
Forest_Taft napisał/a:
(kocie oczy) są trafione w samo sedno
Poza tym nie widziałem lepiej zrobionego trailera promującego model/markę. Supz

Muscle cary to osobna historia ale
Forest_Taft napisał/a:
Dla mnie Gal rządzi
Jest ładny, ba nawet bardzo, ale są dużo ładniejsze autka. Gal już trochę "wyliniały" jak zauważył CNS :)

Alfy nie podobają mi się w ogóle.

Bartek napisał/a:
jaki samochód jest najwredniejszy do oklejania folią
Folią - co masz na myśli? Szyby, całość, jakieś banery reklamowe?

Jogurt napisał/a:
dla mnie nismo 200 sx s14a
Podpisuję się pod tym. Jadąc z Grudziądza mijaliśmy w Łodzi (?) 1 lub 2 sztuki. Szkoda, że na lawecie ale to nie było auto cywilne - drift.
Bartek - 25-09-2008, 08:15

londolut, oczywiście całość (szyby nie grają roli ;) )
cns80 - 25-09-2008, 08:22

Nie lubię terenówek i SUV'ów, a czasami mam wrażenie że niektórzy pokrywają nimi pewne naturalne braki. Ta klasa mi kompletnir nie odpowiada. Ale gdy widzę coś takiego w lusterku to wiem że to wredne :twisted:

Anonymous - 25-09-2008, 10:29

cns80 napisał/a:
Nie lubię terenówek i SUV'ów, a czasami mam wrażenie że niektórzy pokrywają nimi pewne naturalne braki. Ta klasa mi kompletnir nie odpowiada.

Zobaczymy z czasem :wink:
Ja też kiedyś nie lubiłem SUV i terenówek, a od kilku miesięcy coraz przychylniejszym okiem spoglądam na te auta. W chwili obecnej kalkuluję zmianę na Pajero/Pajero Sport albo Grand Vitara (sorry :oops: ).

Mój typ wrednego auta to:
LINK
...i wszystkie pozostałe przerabiane pierdziałki na gazzzz :finga:

Misiek :) - 25-09-2008, 13:12

cns80, Jak ktoś kupuje terenówke aby jeździć po asfalcie, to mnie też wkurza, a te terenówki typu X5 czy XC90, dla których polna droga to ekstremum, żal mi się robi... to żałosne... a szczególnie auto terenowe i do tego wielkie alu ze sportowymi szosowymi oponami... :lol:
W przypadku, gdy ktoś ma działke/domek w górach czy lesie, albo taką prace, że trzeba dojechać to rozumiem zakup... ale nie pseudoterenówki
dla mnie outlander pomimo fajnego wyglądu, niezawodności (itp) nie jest ok. A propos tematu to ma lekko agresywny przód:)
Poco komu "terenówka" która ma kłopoty na polnych drogach... nie wspomne o większym terenie

londolut - 25-09-2008, 14:11

Misiek :) napisał/a:
terenówki typu X5 czy XC90
To są bulwarówki a nie terenówki.
Bartek napisał/a:
londolut, oczywiście całość (szyby nie grają roli ;) )
Hehe Mercedes :twisted:
Anonymous - 25-09-2008, 14:13

cns80 napisał/a:
Nie lubię terenówek i SUV'ów, a czasami mam wrażenie że niektórzy pokrywają nimi pewne naturalne braki. Ta klasa mi kompletnir nie odpowiada. Ale gdy widzę coś takiego w lusterku to wiem że to wredne :twisted: [/url]

Ano wredne.
Zwłaszcza jak w lewym lusterku kierunkowskaz widać :badgrin:

Ale zawieszenia i opony tych wredot są jedyne na polskie drogi :D

cns80 - 25-09-2008, 14:52

slo_mo napisał/a:
Zobaczymy z czasem
Ja też kiedyś nie lubiłem SUV i terenówek, a od kilku miesięcy coraz przychylniejszym okiem spoglądam na te auta.
Bez przesady :) Nie ma między nami aż takiej różnicy wieku ;) Ja chętnie kupię sobie terenówkę jako 3 samochód (jak mnie będzie stać) w rodzinie i wyłącznie na terenowych oponach tylko do jazdy w terenie. Ale będzie to właśnie G-klasa, Land Cruser lub Patrol/Pajero.

elili napisał/a:
Ano wredne.
Zwłaszcza jak w lewym lusterku kierunkowskaz widać
elili, masz rację. Zwłaszcza że w wersji AMG ta terenówka uczy pokory niejednego fana 1/4 mili :twisted:
londolut - 25-09-2008, 15:03

cns80 napisał/a:
elili napisał/a:
Ano wredne. Zwłaszcza jak w lewym lusterku kierunkowskaz widać
elili, masz rację. Zwłaszcza że w wersji AMG ta terenówka uczy pokory niejednego fana 1/4 mili :twisted:
GMC Typhoon VTG

Hehe jeszcze sie Cliper załapał na filmiku ;)

cns80 - 25-09-2008, 15:09

londolut, raczej ograniczam się do tego co jest dopuszczone do ruchu i wyszło z fabryki, bo wiadomo że nawet z Malucha można zrobić Draga :wink: