Off Topic - Obnażamy swoje tatuaże
stary alfer - 06-08-2008, 10:00
Sruba napisał/a: | pamietajcie tylko, ze:
Tweety napisał/a:
ja szukam jakiegoś magika w okolicach Rzeszowa, ale o dobrego ciężko...
wiec, to taki drobny kawałek drogi z Rzeszowa do Szczecina...
pewnie cos fajnego i w Krakowie i na Śląsku, ew. w Warszawie też się znajdzie... |
Zależy co Tweety, ma zamiar sobie wytatuować. Czasami warto pojechać w pewne miejsce niż być zawiedzionym z roboty miejscowego tatuażysty.
Dziaba jest z Tobą na całe życie. Skoro po auta, którymi jeździmy średnio 3 lata wybieramy się 1000 km, to czemu z czymś co będzie z nią do śmierci nie wybrać się równie daleko
Skoro istnieje sex turystyka może istnieje również turystyka związana z tatuażem
Anonymous - 06-08-2008, 10:48
Rafal_Szczecin napisał/a: | lub Alien . wszyscy ze szczecina, niestety maja tez swoje terminy ... ja czekalem 3 tyg . u Gonza czeka sie w zaleznosci od szczescia , do 2-3 tyg nawet do 1,5 miesiaca . | To jeszcze są krótkie terminy. U nas do dobrego studia tatuażu trzeba się umawiać 3-6 miesięcy wcześniej. Ceny też idą w parze z renomą. Kiedy robiłem swój pierwszy tatuaż 7 czy 8 lat temu, na wizytę w Studio Dereniowa czekałem 1,5 miesiąca, a przy drugim tatuażu - 5 lat temu - już ponad 2 miesiące.
A tak gwoli krótkiego przypomnienia, temat brzmi "Obnażamy swoje tatuaże" - dawć foty
sruba - 06-08-2008, 11:02
gregorbu napisał/a: | To jeszcze są krótkie terminy. |
no ja na swoj kolejny musze poczekac do 29.10, bo takie maja terminy w Tat Studio...
Anonymous - 06-08-2008, 13:49
Moje
Pozdrawiam
igi - 06-08-2008, 14:49
a może ktoś ma podobne do tych
http://www.smog.pl/wideo/...atuazu_zdjecia/
Tweety - 06-08-2008, 21:27
stary alfer napisał/a: | Tweety napisał/a: | ech... już i tę kwestię rozpatruję - na razie muszę poprawić ten który już mam, bo trochę już wyblakł a korci już następny - tak to już jest, że jak ma się 1 to chce się następny i następny... |
Tweety, polecam:
http://tattoogonzo.v.pl/index.html
lub gość o ksywce WOLF. Obaj ze Szczecina, obaj są świetni. |
o obydwu już wiem i oglądałam galerie - mam znajomego magika, ale wyemigrował do Anglii podejrzewam, że szybciej byłoby do Niego niż na drugi koniec Polski, ale kto wie...
W okolicach Rzeszy nie ma o czym (kim) mówić, w Kraku jest jedno dobre studio, ale opinie sprzeczne (więc czy dobre?), najbliższe polecane przez znawców to Łódź - i tam warto się wybrać... na razie świnka skarbonka ogłosiła wakacyjny strajk - bliżej zimy zacznie tyć!!!
ruslana81 - 06-08-2008, 21:33
Grzesiu, lubię Twoje "rybki"
cimon102, pierwszy jest super
Sruba, dlaczego byk? Czyżby Twój znak? Bo Grzecha ryby to ryby horoskopowe
A ja chcę jakieś skrzydła...szukam różnych w necie, ale jeszcze nie znalazłam nic co by mnie zachwyciło. Na ten gregorbu się skrzywił, a ten właśnie mnie oczarował, taki chciałabym mieć
Tylko jeszcze nie mam pomysłu gdzie miałabym sobie strzelić dziarę...może jakieś sugestie...?)
kungfumiszcz - 06-08-2008, 21:57
polecam legende polskiego ta2 - bazyl z olsztyna.
swoich nie pokazuje, nie mam jak strzelic fotek, no i freski straszne :>
sruba - 06-08-2008, 23:35
ruslana81 napisał/a: | Sruba, dlaczego byk? Czyżby Twój znak? |
dokladnie.
ruslana81 napisał/a: | gdzie miałabym sobie strzelić dziarę |
tylko nie rób go sobie na lędźwiach...
w zależności od wzoru - łopatka, łydka, ew. ramię, byle nie nad tyłkiem...
[ Dodano: 06-08-2008, 23:42 ]
ruslana81 napisał/a: | A ja chcę jakieś skrzydła... |
hmm... a takie ?
ruslana81 - 07-08-2008, 08:42
te skrzydła są super....tylko dla mnie w zmniejszonej wersji.
Łydka odpada (zbyt widoczne - praca), lędźwie nie dla mnie....myślałam jeszcze o okolicy serca, ale to jednak bardziej męskie tak na klacie..:D
Pozostaje mi chyba łopatka
Anonymous - 07-08-2008, 11:57
Doda tez ma skrzydła
Adaho_krak - 07-08-2008, 12:29
kungfumiszcz napisał/a: | polecam legende polskiego ta2 - bazyl z olsztyna. |
Generalnie kolo niedostępny bez zaanonsowanie przez jego znajomych.
Tweety napisał/a: | w Kraku jest jedno dobre studio |
Jest Studio "KULT" polecam, studio klasy "Dereniowej" z Wawki czy też "Jawora" ze Śląska. Dużo nagród, raz do roku ogranizują konwencje tatu ("Tattoo Fest") w Krakowie oraz wydają pismo dostępne w Empik i InMedio pod tytułem "Tattoo Fest". Sam robiłem tam dwie dziarki (foty wrzuce jak znajdę chwilkę) i jestem Mega zadowolony. Adres stronki KULT TATTOO: http://www.tattoo.biz.pl/ POLECAM !!!
ruslana81 - 07-08-2008, 13:39
dm17 napisał/a: | Doda tez ma skrzydła |
Michał, napiszę Tobie jak mnie ostatnio cns80
"dm17 - pierwsze ostrzeżenie" (zamiast dm17 było oczywiście ruslana81)
....
akbi - 07-08-2008, 13:47
a nie macie tych tatuaży w jakichś ciekawych miejscach ... np na twarzy, albo na tyłku poproszę o takie fotosy
kungfumiszcz - 07-08-2008, 14:46
Adaho_krak napisał/a: | Generalnie kolo niedostępny bez zaanonsowania przez jego znajomych. |
bazyl otworzyl w koncu wlasne studio. olsztyn, ul. poprzeczna 11 (za stacja benzynowa konpal). kilku znajomych sie u niego drukowalo, wiec z poleceniem nie powinno byc problemu. przy okazji maluje tam tez customy auto moto.
akbi, mam kilku znajomych z ta2 na twarzy dloniach, itp. ale taka forma ogolnie mnie nie rajcuje. no ale takie sa uroki sceny hardcore. jeden lubi, inny nie.
jako ciekawostka: http://bmezine.com/ najlepszy e-zine o modyfikacjach ciala (ta2, implanty, piercing, etc)
|
|
|