Carisma - Techniczne - Jak cofnąć tłoczek w tarczy z tyłu
czekoladka_1981 - 15-08-2008, 13:55
Robert napisał/a: | Kochani jak cofnąć tłoczek przy hamulcu tarczowym w tylnym kole?? |
Tyle zostało precyzyjnie opisane przez kolegów że: Temat nadaje się do zamknięcia! Bynajmnij ja tak uważam!!!
Robert - 15-08-2008, 14:50
czekoladka_1981 napisał/a: | Tyle zostało precyzyjnie opisane przez kolegów że: Temat nadaje się do zamknięcia! Bynajmnij ja tak uważam!!! |
no czekoladka_1981, bardzo dziekuje za wyczerpujaca wypowiedz, takie posty jak Twoje powinny byc usuwane bo to tylko nie potrzebne spamowanie a nie pomoc... czego nie moge powiedziec o :
Bartek, Krzyzak, gregorbu, TESTER, xxcarixx, jaceko, gulgulq,u157,
Ktorym bardzo dziekuje za pomoc !!
Pozdarwiam serdecznie i jeszcze raz ogomne dzieki
Matejko - 15-08-2008, 15:28
sam lepiej bym tego nie ujal a do tego to dzial techniczny
Robert skoro sam poradziles sobie z zaciskiem to zrob tez sobie ten tloczek - tyle ze jeszcze raz musisz rozebrac,
kup w intercars smar do tloczkow w niebieskiej tubce ate i tym mozesz wszystko smarowac, tylko sprawdz czy gumka na tloczku nie jest popekana bo jesli jest to do wymiany
Anonymous - 15-08-2008, 16:11
xxcarixx
Nic niepokojącego nie ma pedał jest twardy. Przód wykazało idealnie to pompka nie przepuszcza. Tylko ten tył jakiś słaby może płyn kwalifikuje się do wymiany. Pytam o poradę na co mam zwrócić uwagę jak zacznę grzebać
Robert - 16-08-2008, 16:47
Bartek, Krzyzak, gregorbu, TESTER, xxcarixx, jaceko, gulgulq, u157, Matejko
Jeszcze raz chcialbym serdecznie podziekowac wszystkim ktorzy mi pomogli
Moge tylko tak podziekowac...chyba ze jakims cudem uda mi sie pojechac na zlot to wtedy macie u mnie po dobrym piwku ...takim 40%
Pozdrawiam serdecznie
Anonymous - 16-08-2008, 17:25
Rozumiem, że przeczyściłeś i przesmarowałeś wszystko na nowo i gra muzyka?
Robson86 - 16-08-2008, 23:17
Wlasnie co zrobiles?? Dokrecales to recznie czy wciskales czyms ??
Jesli dalej Ci jest potrzebna pomoc to na pw wysylam Ci namiary na mechanika blisko Twojego miejsca zamieszkania
Pozdroo
Robert - 17-08-2008, 00:25
gregorbu napisał/a: | Rozumiem, że przeczyściłeś i przesmarowałeś wszystko na nowo i gra muzyka? |
tak jest, wszystko juz jest ok
Jeszcze raz stokrotne dzieki kochani
Robson86 napisał/a: | Jesli dalej Ci jest potrzebna pomoc to na pw wysylam Ci namiary na mechanika blisko Twojego miejsca zamieszkania |
dziki Robson86, dostalem. Teraz sie nie przyda ale na przyszlosc jak najbardziej
Pozdrawiam
|
|
|