Forum Dla Pań - wzory kobiet dla kobiet
gulgulq - 22-11-2008, 10:29
Michelle Pfeiffer - mój kobiecy wzór - klasa, inteligencja, styl i uroda
Kibloo - 23-11-2008, 10:00
Rusłana widzę, ze w tym temacie same kobiety sie wypowiadają, nie ma to jak my mężatki...
vendetta - 29-03-2009, 01:18 Temat postu: Bo też mamy swoje zdanie - KOBIETA Tak sobie pomyślałam, że każda z nas na pewno ma swój wzór albo jakkolwiek to nazwać ideał kobiety. Naszło mnie po postach facetów, że musi być naga itd, itp. Jak dla mnie są kobiety, które wzbudzają myśl " chciałabym taka być i coś takiego w sobie mieć". Na pewno nie chodzi tu o silikon czy 40cm w talii. Po prostu mają w sobie coś. Macie takie? Jest takie coś w kimś, że jednak pozytywna zazdrość istnienia się nasila? Oczywiście w ramach rozsądku, ale jednak...?
koszmarek - 29-03-2009, 13:41
Jeśli miałabym określać ideał kobiety to byłby to duże oczy, pełne usta, ładne piersi, ale nie za duże(myślę, że b/c mi wystarczy), płaski brzuch, ale nie koścista, zgrabne, niekoniecznie długie nogi i tyłek taki akurat(nie za wielki ale nie żaden).. miałam taką jedną na sesji.. i tak, jest zazdrości troszkę
Hubeeert - 29-03-2009, 14:00
vendetta napisał/a: | Naszło mnie po postach facetów, że musi być naga |
Przepraszam - nie musi ale nagość jest piękna.
krzychu - 29-03-2009, 14:01
koszmarek napisał/a: | niekoniecznie długie nogi |
E tam długie nogi zawsze są trendii
Hubert - zaraz nam odgryzą o ignorowaniu tematu itd...
Krzychu
koszmarek - 29-03-2009, 14:06
krzychu napisał/a: | E tam długie nogi zawsze są trendii |
są w pospolitym mniemaniu Ja lubię niskie, seksowne dziewczyny jakkolwiek to brzmi
krzychu - 29-03-2009, 14:13
No ale niskie dziewczyny też mogą mieć względnie długie nogi, a jak nie to szpilki które przeważnie i tak noszą i już mają dłuższe wszyscy zadowoleni
Krzychu
koszmarek - 29-03-2009, 14:19
no.. w sumie racja chociaż mam znajomą na uczelni, która jest niziutka(ja mam 160cm a ona jest niższa prawie głowę) i ma długie względnie nogi i nie wygląda rewelacyjnie na tę okoliczność
ruslana81 - 29-03-2009, 15:29
vendetta, kiedyś założyłam już taki temat na naszym "babskim" podforum - ale padł. Może niech czarna scali te dwa?:
wzory kobiet dla kobiet
I dodam od siebie kilka pań, które mnie się bardzo podobają:
1. Monica Bellucci:
2. Sharon den Adel
3. Salma Hayek
Ja zdecydowanie gustuję w ciemnowłosych laskach
Anonymous - 29-03-2009, 20:24
ruslana81 napisał/a: | Ja zdecydowanie gustuję w ciemnowłosych laskach | To Grzegorz musi być zadowolony
vendetta - 29-03-2009, 22:22
ruslana81 napisał/a: | Może niech czarna scali te dwa?: |
bardzo dobry pomysł, szczerze mówiąc nie doczytałam bo bym tematu nowego nie wrzucała
Co do moich typów to zauważyłam, że najczęściej zwracam uwagę na kobiety z zielonymi oczami Jednak było to dla mnie dużym zaskoczeniem jak sobie to uświadomiłam hihi. Ze znanych to na pewno będzie Angelina - głównie za piękne usta i kocie oczy, bo figura - za chuda w moim mniemaniu
ruslana81 - 29-03-2009, 22:47
dm17 napisał/a: | To Grzegorz musi być zadowolony |
On też (z tego co mi wiadomo ) gustuje w ciemnowłosych...A czy "byłby" zadowolony? No nie wiem, bo to była zasadniczo przenośnia...
czarna - 01-04-2009, 22:48
Tematy scalone
Thx Cezar za pomoc
[ Dodano: 01-04-2009, 23:00 ]
ruslana81 napisał/a: | Ja zdecydowanie gustuję w ciemnowłosych laskach |
ja też raczej wolę ciemnowłose
|
|
|