Off Topic - Kto z kim śpi na zlocie i co bedzie robić
Efa! - 10-05-2006, 19:17
ale to przynajmniej dodaje smaczku naszemu forum
TNT - 10-05-2006, 19:37
Efa! napisał/a: | ale to przynajmniej dodaje smaczku naszemu forum |
Masz racje jak umarl watek Rubiezny to trzeba dodac smaczku ale Fido kto by pomyslal?? Chlopaki tyle osob nie wejdzie do jednego domku no chyba ze na pion
Rafal_Szczecin - 10-05-2006, 19:52
chlopaki z luksu musza spac w jednym domku (zwlaszcza ja kolo grzesia i mati tez kolo grzesia ). a jak sie tam zmiescimy ?
powiem tak
DAMY RADE bo my sie koHamy !
Efa! - 10-05-2006, 19:53
Miśki mają duże bagażniki. Każdy może tak przekimać
Rafal_Szczecin - 10-05-2006, 19:55
Efa! napisał/a: | Miśki mają duże bagażniki |
hehe kto ma miska ten ma ...
Grześku - 10-05-2006, 20:07
Cholerka, jak to czytam to sam nie wiem co o tym myśleć - tylu chętnych na spanie koło mnie
Fido - jak już zostaniesz prezesem Trącających Się Siusiakami to członków już masz.
W tym wypadku słowo członek jest jak najbardziej na miejscu
Anonymous - 10-05-2006, 21:57
Grześku napisał/a: | Cholerka, jak to czytam to sam nie wiem co o tym myśleć - tylu chętnych na spanie koło mnie
Fido - jak już zostaniesz prezesem Trącających Się Siusiakami to członków już masz.
W tym wypadku słowo członek jest jak najbardziej na miejscu |
Ja się nie trącam z byle kim Ale prezesem chętnie... Może takie subforum regionalne mi założą dla trącaczy
raddex - 10-05-2006, 22:10
Ciekawe tematy A dołącze się.
Ja tam z żonką w pokoju hotelowym będę, ale tylko dlatego, że malutkiego dzidziuśka będziemy mieć i potrzebujemy spokojnego zakwaterowania.
Ale zabieram jeszcze brata i (prośba do Rafala) bo chce go umieścić w domku z Wami .
Chrzest mu zrobicie
Rafal_Szczecin - 10-05-2006, 22:15
Radziu juz o tym rozmawialismy i nie ma zadnego problemu "przetrenujemy" chlopaka
Firebee - 10-05-2006, 22:27
Fido__ napisał/a: | Grześku napisał/a: | Cholerka, jak to czytam to sam nie wiem co o tym myśleć - tylu chętnych na spanie koło mnie
W tym wypadku słowo członek jest jak najbardziej na miejscu |
Ja się nie trącam z byle kim Ale prezesem chętnie... Może takie subforum regionalne mi założą dla trącaczy |
A Ciebie zrobimy moderatorem grupy, wiec bedziesz mogl wybierac czlonkow, ktorych bedziesz chcial przyjac
Chooper - 10-05-2006, 22:35
Firebee napisał/a: | A Ciebie zrobimy moderatorem grupy, wiec bedziesz mogl wybierac czlonkow, ktorych bedziesz chcial przyjac |
już widze te tłumy walących
Firebee - 10-05-2006, 22:40
Chooper napisał/a: | Firebee napisał/a: | A Ciebie zrobimy moderatorem grupy, wiec bedziesz mogl wybierac czlonkow, ktorych bedziesz chcial przyjac |
już widze te tłumy walących |
hmm.. mogłeś to delikatniej ująć....
Rafal_Szczecin - 10-05-2006, 22:43
Firebee napisał/a: | już widze te tłumy walących |
tlumy zastapil bym czlonkami
Chooper - 10-05-2006, 22:45
Rafal_Szczecin napisał/a: | Firebee napisał/a: | już widze te tłumy walących |
tlumy zastapil bym czlonkami |
czyli już widać tych walących członków
piwkotom - 10-05-2006, 22:49
hmmm....
|