Forum ogólne - Policja zmienia taryfikator - 500 zł za "czerwone"
michalp - 25-08-2008, 09:09
mkm napisał/a: | Jestem zachwycony systemem (prawdopodobnie) finskim, gdzie wysokosc mandatu to "wskaznik za przewinienie" razy dzienne pobory. To jest wg mnie najsprawiedliwsze. |
Z jednej strony to sprawiedliwe, z drugiej - nie mam ochoty ujawniać swojej pensji pierwszemu lepszemu policjantowi.
Anonymous - 25-08-2008, 10:22
michalp napisał/a: | Z jednej strony to sprawiedliwe, z drugiej - nie mam ochoty ujawniać swojej pensji pierwszemu lepszemu policjantowi. |
zawsze moglbys zaplacic tyle ile proponuje policjant bez dyskusji o swoich zarobkach
krzychu - 25-08-2008, 11:06
mialczynski17 - kolega a te swiatla bezkolizyjne to znaczy takie ze strzałkami ze jak masz zilone to jedziesz w lewo a z przeciwka stoja?? Ja mam tak i tak w smoich miastach ktorych jezdze i jak jest dobrze przemyslane skrzyzowanie to oba rozwiazania sa dobre. Np. przy 3 pasach lewy w lewo srodkowy w lewo i prosto (skrecasz tez w 2 pas) prawy w prawo i prosto nie wyobrazam sobie swiatel kolizyjnych bo by byly niesamowite korki jak by sie trafil jakis kierowca niedzielny szczegolnie ze z przeciwka ruch bardzo duzy i musisz przeciac 2 pasy ruchu. Tak ze moim zdaniem po prostu masz za malo pasow na skrzyzowaniach jesli tworza sie korki i swiatla kolizyjne by Ci w tym nie pomogly zeby je rozladowac.
Krzychu
cns80 - 25-08-2008, 11:09
michalp napisał/a: | Z jednej strony to sprawiedliwe, z drugiej - nie mam ochoty ujawniać swojej pensji pierwszemu lepszemu policjantowi. | Ale ją ujawniasz każdemu lekarzowi jak w rejestracji w przychodni kserują sobie Twój druk RMUA
michalp - 25-08-2008, 11:40
cns80 napisał/a: | Ale ją ujawniasz każdemu lekarzowi jak w rejestracji w przychodni kserują sobie Twój druk RMUA |
Nie mówię, że nie ujawniam Mówię, że nie chciałbym
|
|
|